“Air Serbia” obnavlja letove za Banjaluku i Sarajevo

“Air Serbia“ saopštila je da će obaviti prvi let od Beograda do Ljubljane u petak, 29. maja, kao prva avio-kompanija koja se vraća na taj aerodrom, a da tokom prve dvije sedmice juna, planira da ponovo uspostavi saobraćaj i do Podgorice, Tivta, Sarajeva, Banjaluke i Skoplja.

Osim toga, “Air Serbia” će obnoviti komercijalne letove do Njujorka 6. juna, dok će od 13. juna broj prekookeanskih letova srpske nacionalne avio-kompanije biti povećan na dva sedmično.

Tačni termini svih ovih letova biće objavljeni na sajtu “airsebia.com”, saošteno je iz ove avio kompanije.

Iz ove kompanije ističu da će se na letovima primjenjivati sve neophodne mjere bezbjednosti, u skladu sa najvišim bezbjednosnim i higijenskim standardima, kao i uputstvima nadležnih domaćih i međunarodnih regulatornih tijela.

Ranije je saopšteno da će “Air Serbia”, osim letova u regionu i do Njujorka, u periodu od 21. maja do 14. juna organizovati i ograničen broj letova do Londona, Frankfurta, Ciriha i Beča.

Ukoliko budu ukinuta ograničenja putovanja u EU od 15. juna, “Air Serbia” planira da poveća broj letova u putničkom avio-saobraćaju.

Konačni red letenja zavisiće od potražnje, kao i od odluka i smjernica domaćih, stranih i međunarodnih tijela i organa nadležnih za oblast civilne avijacije, odnosno od izmjena ograničenja u putovanjima i zdravstvenih mjera u zemljama do kojih “Air Serbia” leti, navodi se u saopštenju.

Srna

 

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.