Pratite nas

Politika

ATV opet izmišlja špijune, tajne agente i bezbjednosno interesantne osobe

Objavio

u

Dodikova Alternativna televizija uoči svakih izbora redovno najavljuje špijune, strane plaćenike, agente i bezbjednosno interesantne osobe, tako je bilo i ovaj put, uoči sutrašnjih izbora u Doboju.

ATV je na svom portalu objavio sljedeći tekst:

“Prema trenutnim informacijama oko 300 članova SDS iz Republike Srpske u nedjelju na dan izbora u Doboju biće prisutno na biračkim mjestima, samo nije poznato u kom svojstvu. Samo iz Banjaluke i Čelinca dolazi preki 80 pristalica među kojim ima bezbjedonosno interesantnih osoba i presuđenih robijasa. 

Čak se spekuliše da se na lokalnoj benzinskoj pumpi toči i gorivo u privatne automobile koji će prevoziti pristalice i da su im plaćene i dnevnice. Prema saznanjima oni će biti organizovani po biračkim mjestima i principu mobilnih timova.

PDP Banjaluka šalje 10 članova koje predvodi Ivan Begić, odbornik ove stranke u Skupštini grada Banjaluka. Begić je osoba skolna incidentima, a on je izričito tražio prisustvo na biračkom mjestu Sanje Vulić, vjerovatno kako bi izveo neki svoj performans i na taj način izazvao reakciju pristalica SNSD-a”, piše između ostalog na portalu Alternatvine TV.

Politika

Na Manjači maršira Nato: Pogodite ko je znao za to!

Objavio

u

U emisiji “Puls naroda”, koja se subotom emituje u programu BN radija, slušaoci su iznijeli svoje viđenje u vezi predstojeće velike vojne vježbe NATO snaga na Manjači, ali i ulaska BiH u NATO savez.

Zanimljivo je kako slušaoci komentarišu Dodikovu, kako navode, predstavu za javnost kada je u pitanju NATO. Jedni osporavaju njegovu politiku da jedno priča a drugo radi, dok drugi opravdavaju njegove postupke.

Kakav je glas naroda, barem onih koji su se uključili u emisiju “Puls naroda” poslušajte u emisiji:

BN

Nastavite čitati

Politika

Član Glavnog odbora SNSD-a prešao u SPS

Objavio

u

Član Glavnog odbora SNSD i bivši zamjenik načelnika opštine Modriča Nikola Savić nastaviće političko djelovanje kao član Socijalističke partije Srpske (SPS).

On je danas razgovarao sa predsjednikom SPS Goranom Selakom, te poručio da je izabrao mlade snage koje se istinski zalažu za Srpsku.

“SNSD je odustao od socijaldemokratije, a u SPS sam prepoznao mlade ljude koji se istinski zalažu za budućnost Republike Srpske i Modriče”, istakao je Savić.

Nezavisne

Nastavite čitati

Društvo

“Prenositi sjećanje na ŽRTVU SRPSKOG NARODA” Delegacija PDP položila cvijeće u Donjoj Gradini (FOTO)

Objavio

u

Predstavnici Kluba poslanika PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Perica Bundalo, Jelena Trivić i Milan Švraka, poslanik PDP-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Mira Pekić i predstavnici PDP-a Milanko Mihajilica i Anja Petrović prisustvovali su danas Danu sjećanja na žrtve ustaškog zločina-genocida NDH u koncentracionim logoru Jasenovac i položili cvijeće na najvećem jasenovačkom stratištu u Donjoj Gradini.Donja Gradina, kao najveće stratište u kompleksu logora Jasenovac i novijoj istoriji čovječanstva, svjedok je i najstrašnijeg sunovrata ljudskog razuma i najgorih strahota kroz koje čovjek može proći, navodi se u objavi PDP-a na društvenim mrežama.

Donja Gradina, kao najveće stratište u kompleksu logora Jasenovac i novijoj istoriji čovječanstva, svjedok je i najstrašnijeg sunovrata ljudskog razuma i najgorih strahota kroz koje čovjek može proći, navodi se u objavi PDP-a na društvenim mrežama.

U istoriji će ostati zabilježeno da je u jasenovačkom kompleksu logora ubijeno više 500.000 Srba, 80.000 Jevreja i 23.000 Roma samo zato što su bili pripadnici svojih naroda. Istorija bilježi i nepojmljiva zvjerstva kroz koja su prolazili stradalnici.

Naša obaveza je da pamtimo, na pokoljenja prenosimo sjećanje na ogromnu žrtvu našeg i drugih naroda, okupljamo se i molimo za sve nevino stradale i novomučenike jasenovačke, cijeneći i kao najveću vrijednost čuvajući slobodu i mir, kažu u PDP-u.

Nastavite čitati

Trending