Banjalučanin dobio na lutriji, ali od novca “ni traga, ni glasa”?!

Mnogi građani Republike Srpske, vode borbu da im budu isplaćeni dobici od učešća u igrama na sreću. Najavljene su i krivične prijave.

Banjalučanin Kosta Čivčić kaže da mu još  nije isplaćen legalan dobitak za tiket koji je odigrao 13. aprila na lutriji koju organizuje Lutrija Republike Srpske i firma “Keno”, za koju su mediji pisali da je bliska sa predstavnicima Vlasti u Srpskoj.

“Odigrao sam tiket brze lutrijske igre ‘keno’ koju organizuje Lutrija Republike Srpske i preduzeće ‘Keno’, a sve se emituje na istoimenoj televiziji”, priča Kosta Čivčić.

Kaže da je na jednom tiketu svojio 30 hiljada maraka, međutim taj novac nije uplaćen na njegov račun.

Na nagodbe, kaže Čivčić, nije htio da pristane, jer je zajedno sa tim tiketom odigrao još dva na kojima je dobitak bio po dvije konvertibilne marke, a koji su uredno izmireni.

Iz “Keno” televizije kažu da  iz tehničkih razloga sporne večeri nije održana većina izvlačenja kao i ono koje je odigrao Čivčić, zbog čega je po rješenju Uprave za igre na sreću sve poništeno, a za neodržana izvlačenja, kako tvrde, ne mogu da isplaćuju novac. Isto je poručeno i iz Lutrije Republike Srpske.

(BN televizija)

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.