Pratite nas

Politika

BEGIĆ sve glasniji: Spremaju teren za likvidaciju neistomišljenika!

Objavio

u

Policija je dva puta odbila da zaprimi moju prijavu protiv Momčila Antonića, a ono što je Policijska uprava Banjaluka saopštila tim povodom je jendostavno laž, rekao je Ivan Begić za Srpskainfo.

Podsjećamo, Policijska uprava Banjaluka ranije je saopštila kako nije zaprimila nikakvu prijavu Ivana Begića, te pozvala odbornika da prestane da širi dezinformacije, navode iz ove PU.

– Policijska uprava Banjaluka, niti Policijska stanica Lazarevo nije zaprimila nikakvu prijavu Ivana Begića, niti se pomenuto lice obraćalo policiji prethodnih dana, kako je to objavio posredstvom pojedinim medija optužujući da nadležna Policijska stanica Lazarevo “nije htjela da zaprimi prijavu protiv Antonića” što nije tačno, rekli su u banjalučkoj policiji.

Podsjećamo, Ivana Begića, mladog odborinka PDP u Skupštini Banjaluke, verbalno je napao poslanik SNSD Momčilo Antonić, koji je na društvenim mrežama Begića nazvao ustašom, irvasom, kmetom i potomkom koljača koji su ubijali srpsku djecu.

Begić sada poziva MUP Republike Srpske da “prestane sa bolesnim pokušajima njegove političke diskreditacije”.

On je pojasnio da je pokušao prijaviti Antonića telefonski, na broj 122, ali i lično te da policajci nisu htjeli prihvatiti tu prijavu.

Nakon svega, kaže, odlučio je da se i javno obrati policiji.

– Evo, javno vas pozivam da privedete Momčila Antonića, ne po mojoj prijavi, već po službenoj dužnosti. Valjda znate šta je to – poručio je Begić i dodao da je na djelu pokušaj stvaranja klime u kojoj se spremaju likvidacije političkih neistomišljenika, te da raspolaže informacija zbog kojih je 5 koraka ispred policije.

Politika

Za čiji dobar apetit plaća narod Srpske?

Objavio

u

Jedna od najmisterioznijih budžetskih stavki u RS je ona za Ugostiteljski servis Vlade RS. Ono što bi u svakoj normalnoj zemlji bila sporedna služba sa sporednim značajem u SNSD-ovoj strukturi ima sve veću težinu i sve veći budžet i kadrovski uticaj. Stotine hiljada KM narodnog novca već godinama “nestaje” u raskošnim ovalima najboljeg mesa, probranih morskih specijaliteta, ribe list, orade, hobotnice, manga, avokada, najboljih vina i drugih pića i to u količinama koje bi bez problema zadovoljile vojsku neke manje države.


Javna je tajna da je direktor Zoran Čavić siva eminencija Dodikovog kabineta koji je za desetak godina prešao put od konobara do bogataša. Još je “javnija” tajna da je popularni Čava Dodikovu naklonost stekao tako što narodnim novcem plaća sva privatna druženja, slave, rođendane, krštenja i druge zabave Dodika i njegove porodice. Hrana i piće su narodni, konobari takođe, tako da je Dodiku preostalo samo da bude dobro raspoložen, a kada je sve džabe nije ni teško.


Naročitu naklonost Čava ima i zbog svega onoga što o navikama velikog šefa zna jer godinama poslužuje Dodika i u “najopuštenijim” trenucima. Poznate đurđevdanske proslave, kojima se Dodik tako često i rado hvali, organizuje i plaća…pogodite ko?!


Bilo bi veoma interesantno da Čava objasni otkud i za vrijeme korone gigantski računi i količine elitnih pića i jela? Još zanimljivije je propitati sve ministre, pomoćnike i druge rukovodioce u Vladi RS da li su bahanalije koje su potpisali na računima kao svoju reprezentaciju zaista pojeli i popili oni sa “gostima” u vrijeme korone ili su ovali završili na 16. spratu, u Bakincima, Kalderi, Keju i drugim mjestima za odmor člana Predsjedništva BiH koji nema nikakva prava da se gosti na račun naroda. Slijede slična pitanja i o putnim troškovima i obezbjeđenju velikog baje koje takođe, nezakonito, plaća narod Srpske!

Nastavite čitati

Politika

Na Manjači maršira Nato: Pogodite ko je znao za to!

Objavio

u

U emisiji “Puls naroda”, koja se subotom emituje u programu BN radija, slušaoci su iznijeli svoje viđenje u vezi predstojeće velike vojne vježbe NATO snaga na Manjači, ali i ulaska BiH u NATO savez.

Zanimljivo je kako slušaoci komentarišu Dodikovu, kako navode, predstavu za javnost kada je u pitanju NATO. Jedni osporavaju njegovu politiku da jedno priča a drugo radi, dok drugi opravdavaju njegove postupke.

Kakav je glas naroda, barem onih koji su se uključili u emisiju “Puls naroda” poslušajte u emisiji:

BN

Nastavite čitati

Politika

Član Glavnog odbora SNSD-a prešao u SPS

Objavio

u

Član Glavnog odbora SNSD i bivši zamjenik načelnika opštine Modriča Nikola Savić nastaviće političko djelovanje kao član Socijalističke partije Srpske (SPS).

On je danas razgovarao sa predsjednikom SPS Goranom Selakom, te poručio da je izabrao mlade snage koje se istinski zalažu za Srpsku.

“SNSD je odustao od socijaldemokratije, a u SPS sam prepoznao mlade ljude koji se istinski zalažu za budućnost Republike Srpske i Modriče”, istakao je Savić.

Nezavisne

Nastavite čitati

Trending