Pratite nas

Politika

Borenović povodom Dana Vojske RS “Na nama je da održavamo zavjete borbe za opstanak srpskog naroda u miru”

Objavio

u

Predsjednik Partije demokratskog progresa Branislav Borenović čestitao je 12. maj, Dan vojske Republike Srpske.

Danas s ponosom obilježavamo godišnjicu nastanka i prisjećamo se herojstva pripadnika Vojske Republike Srpske. Bez Vojske Republike Srpske ne bi bilo ni Republike Srpske u cjelini, za čije je stvaranje najveći doprinos dalo preko dvije stotine hiljada ljudi koji su bili u vojsci i 24.000 poginulih kojih se uvijek moramo sjećati s posebnim poštovanjem. Njima, kroz brigu za njihove porodice i preživjele saborce Republika mora iskazivati punu zahvalnost, jer su upravo oni zaslužni za Republiku Srpsku u kojoj danas živimo- kaže Borenović.

Borenović dodaje da je na svima nama da održavamo zavjete borbe za opstanak srpskog naroda u miru, u svojoj Republici, na mjestima gdje živimo vijekovima.

srpskainfo.com/FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Nastavite čitati
Kliknite da ostavite komentar

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Politika

Mazalica Vukanoviću: Šta radiš u kafani u 10.30? (VIDEO)

Objavio

u

Poslanik Srđan Mazalica iz SNSD-a danas je u restoranu Narodne skupštine prišao kolegi Nebojši Vukanoviću (SDS) i pitao ga zašto nije na poslu.

Kako je sam Mazalica napisao na Twitteru, ovo je bila malo opuštenija verzija između dvojice kolega, što dodvodi do zaključka da je ovo bila “skupštinska” šala i da se poslanici, koji su inače na suprotnim stranama u skupštinskoj sali, mogu i našaliti.

Mazalica je zatekao Vukanovića u restoranu kako sjedi i priča sa nekoliko osoba, pa je prišao stolu te ga upitao šta radi u kafani u 10.30. Sve je snimio i objavio na Twitteru.

“Čekam da prođe aktuelni čas”, odgovorio mu je Vukanović kroz smijeh.

“Šta glumiš mangupa? Hoćemo li na posao?”, upitao je Mazalica, a Vukanović mu je odgovorio “Odmah”.

Nastavite čitati

Politika

Vukanović poklonio ministrima kreme za sunčanje (VIDEO)

Objavio

u

Nebojša Vukanović poklonio je ministrima u Vladi RS kreme za sunčanje i uputio pitanje “ko leti avionima Vlade Republike Srpske”

Nastavite čitati

Politika

Sastali se najmlađi gradonačelnici: Stanivuković u Gradskoj upravi ugostio Benjaminu Karić

Objavio

u

Delegaciju Grada Sarajevo na čelu sa gradonačelnicom Benjaminom Karić, ugostio je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković u Gradskoj upravi.

Ovom prilikom, predviđen je sastanak Stanivukovića i Karićeve, zajedno sa saradnicima, kao i zajednički ručak.

Ovaj susret je specifičan po tome što se sastaju najmlađi gradonačelnik Banjaluke i najmlađa gradonačelnica Sarajeva ikada.

srpskainfo.com

Nastavite čitati

Trending