Pratite nas

Politika

Direktor Inspektorata RS krši zakon u slučaju “Kajak”?!

Objavio

u

Direktor Inspektorata RS može da krši zakon u slučaju “Kajak”, kao i mnogim drugim predmetima

Zašto je Miloradu Dodiku toliko važan vršilac dužnosti direktora Republičke uprave za inspekcije poslove – Inspektorata RS Milovan Krčo?

Šta je sa istragama o počinjenih krivičnim djelima šumskih krađa koji je mjere na desetine milona KM, a koje se vežu za raniji period i Milovana Krču?

Milovan Krče supruga je sestra od glavne zaštitnice Milorada Dodika, to jest od Glavne Tužiteljice Tužilaštva BiH Gorane Tadić. To jedna od zaštita direktora Inspektora.

Naš istraživački Tim posjeduje informacije od policijskih službenika koji su zaduženi za čuvanje porodičnog imanja u Bakincima kod Dodikovih da često po velom tajne kod Dodika dolazi glavna Tužiteljica Tužilaštva BiH Gorana Tadić, kao i omiljena SNSD tužiteljica Vedrana Mijović (inače kćerka id SNSD funkcionera Slavulj Jovičić), koja zadužuje sve predmete koji su od interesa za Porodicu & CO.

Nastavite čitati
Kliknite da ostavite komentar

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Politika

Mazalica Vukanoviću: Šta radiš u kafani u 10.30? (VIDEO)

Objavio

u

Poslanik Srđan Mazalica iz SNSD-a danas je u restoranu Narodne skupštine prišao kolegi Nebojši Vukanoviću (SDS) i pitao ga zašto nije na poslu.

Kako je sam Mazalica napisao na Twitteru, ovo je bila malo opuštenija verzija između dvojice kolega, što dodvodi do zaključka da je ovo bila “skupštinska” šala i da se poslanici, koji su inače na suprotnim stranama u skupštinskoj sali, mogu i našaliti.

Mazalica je zatekao Vukanovića u restoranu kako sjedi i priča sa nekoliko osoba, pa je prišao stolu te ga upitao šta radi u kafani u 10.30. Sve je snimio i objavio na Twitteru.

“Čekam da prođe aktuelni čas”, odgovorio mu je Vukanović kroz smijeh.

“Šta glumiš mangupa? Hoćemo li na posao?”, upitao je Mazalica, a Vukanović mu je odgovorio “Odmah”.

Nastavite čitati

Politika

Vukanović poklonio ministrima kreme za sunčanje (VIDEO)

Objavio

u

Nebojša Vukanović poklonio je ministrima u Vladi RS kreme za sunčanje i uputio pitanje “ko leti avionima Vlade Republike Srpske”

Nastavite čitati

Politika

Sastali se najmlađi gradonačelnici: Stanivuković u Gradskoj upravi ugostio Benjaminu Karić

Objavio

u

Delegaciju Grada Sarajevo na čelu sa gradonačelnicom Benjaminom Karić, ugostio je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković u Gradskoj upravi.

Ovom prilikom, predviđen je sastanak Stanivukovića i Karićeve, zajedno sa saradnicima, kao i zajednički ručak.

Ovaj susret je specifičan po tome što se sastaju najmlađi gradonačelnik Banjaluke i najmlađa gradonačelnica Sarajeva ikada.

srpskainfo.com

Nastavite čitati

Trending