Pratite nas

Politika

“Dobićemo 38 ODSTO GLASOVA za parlament Srpske” Dodik najavio pobjedu na predstojećim izborima

Objavio

u

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je Srni da će SNSD na predstojeći izborima pobijediti na poziciji za predsjednika Republike Srpske i člana Predsjedništva BiH.

Dodik je rekao da će dobiti 38 odsto glasova za parlament Srpske što će biti sasvim dovoljno da formira jaku strukturu vlasti u Republici Srpskoj.

– Mi smo našu strukturu tome i prilagodili. Sama činjenica da od 63 opštine u Republici Srpskoj u 43 imamo načelnike, a u 50 i nešto imamo vlast govori o tome da je SNSD nezaobilazna politička partija i zato nas toliko i napadaju – istakao je Dodik.

On je upitao gdje su ostale političke pratije, gdje su ti njihovi veliki projekti koje su najavljivali, šta su uradili. “Oni misle da je politika uzeti telefon i slikati se i da je to sav život”, rekao je Dodik.

Dodik je naglasio da je ponosan što je vlast Republike Srpske u ovom veoma teškom vremenu pandemije i ekonomskih izazova održala stabilnost društva.

– Mi danas servisiramo sve svoje obaveze, početkom godine povećali smo penzije, sada povećavamo plate, Republika Srpska se kreće naprijed kroz investicije koje osigurava vezano za hidroelektrane, puteve, auto-puteve i mnogo čega drugog. Sve to smo uspjeli uprkos galami i besmislu koji vidimo od Milana Radovića, Mirka Šarovića, Branislava Borenovića i drugih kojima je samo važno da se namjeste u Sarajevu i da naprave savez između opozicionih partija u Srpskoj i FBiH – rekao je Dodik.

On je naglasio da je to legitiman politički cilj i samo neka to završe, dodavši da im vladajuća koalicija nije problem da to urade.

Izvor: Srna/Srpskainfo

Nastavite čitati
Kliknite da ostavite komentar

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Politika

Mazalica Vukanoviću: Šta radiš u kafani u 10.30? (VIDEO)

Objavio

u

Poslanik Srđan Mazalica iz SNSD-a danas je u restoranu Narodne skupštine prišao kolegi Nebojši Vukanoviću (SDS) i pitao ga zašto nije na poslu.

Kako je sam Mazalica napisao na Twitteru, ovo je bila malo opuštenija verzija između dvojice kolega, što dodvodi do zaključka da je ovo bila “skupštinska” šala i da se poslanici, koji su inače na suprotnim stranama u skupštinskoj sali, mogu i našaliti.

Mazalica je zatekao Vukanovića u restoranu kako sjedi i priča sa nekoliko osoba, pa je prišao stolu te ga upitao šta radi u kafani u 10.30. Sve je snimio i objavio na Twitteru.

“Čekam da prođe aktuelni čas”, odgovorio mu je Vukanović kroz smijeh.

“Šta glumiš mangupa? Hoćemo li na posao?”, upitao je Mazalica, a Vukanović mu je odgovorio “Odmah”.

Nastavite čitati

Politika

Vukanović poklonio ministrima kreme za sunčanje (VIDEO)

Objavio

u

Nebojša Vukanović poklonio je ministrima u Vladi RS kreme za sunčanje i uputio pitanje “ko leti avionima Vlade Republike Srpske”

Nastavite čitati

Politika

Sastali se najmlađi gradonačelnici: Stanivuković u Gradskoj upravi ugostio Benjaminu Karić

Objavio

u

Delegaciju Grada Sarajevo na čelu sa gradonačelnicom Benjaminom Karić, ugostio je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković u Gradskoj upravi.

Ovom prilikom, predviđen je sastanak Stanivukovića i Karićeve, zajedno sa saradnicima, kao i zajednički ručak.

Ovaj susret je specifičan po tome što se sastaju najmlađi gradonačelnik Banjaluke i najmlađa gradonačelnica Sarajeva ikada.

srpskainfo.com

Nastavite čitati

Trending