Pratite nas

Politika

Dodik, Đajić i odbornici na kafi sa Banjalučanima

Objavio

u

Nedjeljno popodne predsjednik SNSD-a Milorad Dodik, predsjednik Gradskog odbora te stranke Vlado Đajić i odbornici koji čine većinu u Skupštini grada Banjaluka, izdvojili su za sastanak i druženje sa Banjalučanima.

Na sastanku vladajuće većine, konstatovano je da su opredijeljeni za bolju i uspješnu Banjaluku, da dobro rade svoj posao da je najvažnija briga za građane.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka i direktor UKC Republike Srpske Vlado Đajić, nakon sastanka je kazao da će se svim silama truditi da Banjaluka ide naprijed, te da imaju podršku rukovodstva stranke, dok je akcenat ponovo stavio na to da su građani najvažniji.

Nakon sastanka su prošetali gradom i popili kafu u jednom banjalučkom ugostiteljskom objektu, te izdvojili vrijeme da porazgovaraju i fotografišu se sa Banjalučanima.

(ATV)

Politika

Mazalica Vukanoviću: Šta radiš u kafani u 10.30? (VIDEO)

Objavio

u

Poslanik Srđan Mazalica iz SNSD-a danas je u restoranu Narodne skupštine prišao kolegi Nebojši Vukanoviću (SDS) i pitao ga zašto nije na poslu.

Kako je sam Mazalica napisao na Twitteru, ovo je bila malo opuštenija verzija između dvojice kolega, što dodvodi do zaključka da je ovo bila “skupštinska” šala i da se poslanici, koji su inače na suprotnim stranama u skupštinskoj sali, mogu i našaliti.

Mazalica je zatekao Vukanovića u restoranu kako sjedi i priča sa nekoliko osoba, pa je prišao stolu te ga upitao šta radi u kafani u 10.30. Sve je snimio i objavio na Twitteru.

“Čekam da prođe aktuelni čas”, odgovorio mu je Vukanović kroz smijeh.

“Šta glumiš mangupa? Hoćemo li na posao?”, upitao je Mazalica, a Vukanović mu je odgovorio “Odmah”.

Nastavite čitati

Politika

Vukanović poklonio ministrima kreme za sunčanje (VIDEO)

Objavio

u

Nebojša Vukanović poklonio je ministrima u Vladi RS kreme za sunčanje i uputio pitanje “ko leti avionima Vlade Republike Srpske”

Nastavite čitati

Politika

Sastali se najmlađi gradonačelnici: Stanivuković u Gradskoj upravi ugostio Benjaminu Karić

Objavio

u

Delegaciju Grada Sarajevo na čelu sa gradonačelnicom Benjaminom Karić, ugostio je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković u Gradskoj upravi.

Ovom prilikom, predviđen je sastanak Stanivukovića i Karićeve, zajedno sa saradnicima, kao i zajednički ručak.

Ovaj susret je specifičan po tome što se sastaju najmlađi gradonačelnik Banjaluke i najmlađa gradonačelnica Sarajeva ikada.

srpskainfo.com

Nastavite čitati

Trending