Pratite nas

Nekategorisano

Dodik i vježbe na Manjači: Izdaja Srpske, šamar prijateljima i poniznost prema gospodarima

Objavio

u

Dovođenjem 1.000 američkih vojnika na Manjaču, Dodik je u ime svih Srba iz Republike Srpske, kukavički i s leđa opalio šamar i Rusiji i Srbiji i pod stare dane se profilisao kao najveći izdajnik kojeg su Srbi imali u poslednjih nekoliko decenija! Dok po Manjači orgijaju oni koji su Dodika tenkovima doveli na vlast, u Srbiji se u isto vrijeme održava vježba srpskih i ruskih vojnih snaga. Republika Srpska se zbog Dodika, zbog njegovog kriminala i dugova kojima ga drže čvrsto u šaci, našla kao posljednji bastion NATO i američkih snaga prema Rusiji i Srbiji u vježbama u kojima učestvujemo zajedno sa vojskom tzv Кosova. Narod se u Republici Srpskoj s pravom pita zašto smo dozvolili da se na teritoriji Republike Srpske održavaju vježbe kojima se simulira neki budući rat protiv Srbije i Rusije, ali većina već vrlo dobro zna čije je to djelo i ko je odogovoran za ovu izdaju i sramotu.


Dodik odlično zna da neće ostati na vlasti poslije 2022. godine, a isto tako ne smije dozvoliti da padne sa vlasti i da neko procesuira njegove poslove i poslove njegove uže i šire familije. Za garancije Amerike i NATO da će ostati na vlasti, spreman je da uradi mnogo gore stvari od dovođenja NATO trupa i konfrontacije sa Rusijom i Srbijom u ime NATO i Amerike. Dodik se nada da će njegovu poslušnost, kukavičluk i beskičmenjaštvo još jednom biti nagrađeno vlašću i parama i spreman je da ide do kraja u ponižavanju Srpske i dokazivanju lojalnosti NATO gazdama.


Na Manjači narod već odavno zna šta se dešava i ko je odgovoran za izdaju, a Dodiku su preko njegovih stranačkih sluga već poručili da Manjaču nije pokorio ni Tito, pa je sigurno neće pokoriti ni neki beskičmenjak poput Dodika.


Vježbe sa NATO paktom, vojskom SAD i vojskom tzv Кosova narod Dodiku nikad neće zaboraviti, ali ostaje bruka za Srbe u Republici Srpskoj i za čitav Srpski narod, koji je sebi dozvolio da ga vodi jedna ucijenjena kukavica poput Dodika i da donosi odluke na sramotu budućim generacijama.

Nekategorisano

Ko je Dodikov pilot Boban Kusturić?

Objavio

u

Boban Kusturić važi za čovjeka od velikog povjerenja Milorada Dodika. Međutim, Dodik u poslednje vrijeme izbegava da leti sa njim jer je upozoren da njegov miljenik u poslednje vrijeme koristi veliku količinu raznih opijata.

Dospio je u žižu javnosti kada su građani saznali kako se koriste državni resursi, i to da folk zvijezda Ceca Ražnjatović leti helikopterima Vlade RS.

Boban Kusturić je direktor Helikopterskog servisa RS, te ima više ličnih kadrova na važnim pozicijama i to:

Svoju kumu Dušicu Vidaković (koja je vrlo “bliska prijateljica” Milorada Dodika) je postavio za zamjenika direktora Helikopterskog servisa RS, kao i na poziciju člana Savjeta Agencije za pružanje usluga u vazdušnoj plovidbi Bosne i Hercegovine;

Svoju prvu suprugu Dijanu Milanković je postavio za generalnog direktora RTRS;

Svog brata Dejana Kusturića je postavio za direktora Fonda Zdravstvenog osiguranja;

Svog drugog kuma  Čedomira Šušnjar postavio za direktora Direkcije za civilno vazduhoplovstvo (BHDCA);

Od brata suprugu je zaposlio u Palatu Predsjednika RS kao sekretaricu;

Svog šurijaka Slavišu Milanković je progurao za zamjenika načelnika Prnjavora;

Povezan je “mnogo” sa direktorom policije Sinišom Kostrešević, kao i sa sinom Igorom Dodik;

Dovodi se u vezu da kontakte sa bezbjednosno interesantnim licima iz regiona, te zbog toga obavještajno-sigurnosne službe sumnjaju da Helikopterima Vlade RS prevozi nedozvoljene stvari;

Poznato je obavještajnim strukturama da ima veliku količinu novca, pa će biti interesantno posmatrati kako će dokazati svoj kapital.

Zbog ovakve kadrovske politike u SNSD-u opravdano i vlada nezadovoljstvo, što je još jedna potvrda da je Republika Srpska postala privatna država “PORODICE & CO”!

Nastavite čitati

Nekategorisano

Slučaj “Memić”: Jednomjesečni pritvor za Alisu

Objavio

u

Sud BiH odredio je jednomjesečni pritvor Alisi Ramić (djevojačko Mutap) te Muameru Ožegoviću, recepcionaru ilidžanskog hotela Crystal u vrijeme smrti Dženana Memića.

Sudska je to odluka nakon što je pred Sudom BiH juče održano ročište na kojem je razmatran prijedlog Tužilaštva BiH, koje je zatražilo jednomjesečni pritvor za Alisu Ramić (Mutap), bivšu djevojku Dženana Memića, i još tri osobe koje se dovode u vezu s ovim slučajem, prenosi portal Klix.

Aktivni i bivši pripadnik Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH Nebojša Veljović i Nedžad Hrvat pušteni su da se brane sa slobode uz mjere zabrane.

Mjera pritvora, između ostalog, predložena je zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi osumnjičeni mogli ometati istragu, prikrivati dokaze, te vršiti utjecaj na svjedoke ili saučesnike, kao i da bi puštanje osumnjičenih na slobodu, izazvalo uznemirenje javnosti i građana.

Tužioci su napomenuli da se oni terete za organizovani kriminal, tj. pomoć počinitelju nakon počinjenja krivičnog djela, protuzakonito posredovanje i prikrivanje dokaza.

Ranije ove godine uhapšeni su Alisin otac Zijad Mutap, bivši šef Odsjeka za saobraćajne istrage Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS) Hasan Dupovac i službenik MUP-a KS Josip Barić. Oni su uhapšeni u sklopu istrage o eventualnim nezakonitostima u istrazi stradanja Dženana Memića 2016. godine. 

(Nezavisne)

Nastavite čitati

Nekategorisano

Baja Mali Knindža 25. juna u Banjaluci

Objavio

u

U ljetnoj bašti konjičkog kluba Čokorska polja 25. juna sa početkom u 20 časova nastupiće Baja Mali Knindža.

Cijena ulaznice je 20 KM, a karte se mogu kupiti u Jova baru i Konjičkom klubu.

☎️ Informacije na brojeve telefona: 066/066-555, 051/273-111

Nastavite čitati

Trending