Pratite nas

Politika

Dodik ne pita za cijenu da posvađa opoziciju!

Objavio

u

Kao što su pouzdane informacije iz krugova bliskih Dodiku i govorile, već sada se vidi šta će biti jedina strategija režima pred izbore 2022.

To su bjesomučne laži i ogromne količine od naroda otuđenog novca u nastojanju da ili posvađaju opoziciju ili “kupe” nekog od opozicionara i tako naprave bar nekoliko različitih kandidata.

Naime, Dodiku su preskupi marketinški stručnjaci predvođeni Dejanom Jocićem jasno predočili da u situaciji 1 na 1 sa kandidatom opozicije nema nikakvih šansi i Dodik je nakon toga obećao milionske nagrade onima koji mu “naprave” lažne opozicine kandidate. Otuda poplava raznih Matijaševića, Sakana i sličnih, ali i ogromni napori Dodikovih medija i emisara da unesu zlu krv u opoziciju.

Otuda i fabrika botova koja od nedavno pod okriljem ATV-a i gradskog odbora SNSD Banjaluka radi plaćena narodnim parama sa samo jednim ciljem – da pokuša ugroziti rejting banjalučkog gradonačelnika Draška Stanivukovića.

Ipak, posjeta predsjednika Aleksandra Vučića Banjaluci potpuno je raspametila Dodika i natjerala ga da ogoli svoje namjere i da pokaže da je spreman čak i da blokira projekte koje Srbija poklanja Banjaluci samo da bi Stanivukovića prikazao nesposobnim.

Otuda i Dodikovo nepristojno odbijanje da Srbija finansira nastavak puta u Motikama i Šargovcu, ali i da umjesto novcem bratske donacije finansira most u Česmi i školu u Adi preskupo plaćenim kreditnim sredstvima, o čemu će javnost uskoro biti detaljno obaviještena. Očigledno je da će narod morati ustati da brani svoj grad i svoj novac, jer drugih načina da se stane u kraj Dodikovoj osveti i bezobrazluku nema.

Nastavite čitati
Kliknite da ostavite komentar

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Politika

Bobar pristupio SPS-u

Objavio

u

Dugogodišnji sportista i nagrađivani glumac Banjalučkog studentskog pozorišta Slobodan Bobar pristupio je danas Socijalističkoj partiji Srpske – SPS.

On se u prostorijama SPS u Banjaluci sastao sa predsjednikom Gradskog odbora SPS Banjaluka Sašom Kondićem, sa kojim je razgovarao o budućem političkom angažmanu.

– SPS je prije svega partija mladih i u Banjaluci nastavljamo da okupljamo tim mladih, energičnih i dokazanih ljudi, a u Banjaluci svakako imamo tim koji će dolaskom Slobodana Bobara biti još jači – poručio je Kondić.

Bobar je dijete banjalučkog FK Borca, u kojem je prošao sve uzrasne kategorije, a kao glumac BSP nosilac je brojnih priznanja i nagrada sa festivala iz BiH i Srbije.

Nastavite čitati

Politika

“Pet odsto je poniženje, a ne rješenje” Maja Dragojević Stojić o povećanju plata zdravstvenim radnicima

Objavio

u

Problemi u zdravstvenom sistemu ne mogu se riješiti bilo kakvom jednokratnom pomoći niti mizernim povećanjem plata od pet odsto. To je samo flaster na duboku ranu koja krvari već dugo, kaže dr Maja Dragojević-Stojić, članica Predsjedništva SDS.

Ona napominje da je mnogo je vrijednih i stručnih radnika napustilo ovu zemlju, ne samo zbog malih plata, već zbog sveopšteg ambijenta i osjećaja poniženosti.

– Da li stvarno mislite da svi napori medicinskih radnika tokom pandemije vrijede toliko da stanu u jednu milostinju od pet odsto – upitala je Dragojević-Stojić.

Ona kaže da bi vlast ukoliko cijeni medicinare, trebalo da napravi sistem u kojem će njihov rad i sposobnost procjenjivati uvijek bolji od njih, i po stručnosti i znanju, a nikako lošiji.

– Stvorite im uslove rada zbog kojih će svakog dana motivisani ići na posao. Dajte im plate koje zaslužuju na osnovu njihovog nesebičnog zalaganja u cilju zaštite zdravlja građana. Omalovažiti njihov rad i svesti ga na pet posto je ponižavajuće i nedopustivo – poručila je Maja Dragojević-Stojić, koja je po struci doktorka, specijalistkinja kadriologije.

Srpskainfo

Nastavite čitati

Politika

Zašto se kasni sa košenjem trave u Banjaluci? (VIDEO)

Objavio

u

Nastavite čitati

Trending