Pratite nas

Društvo

Dodikov Boris Udovičić, prijeti kritičarima Režima “da neće zime dočekati”

Objavio

u

Piše: Slobodan Vasković

1.

Svaka šuga koja pripada Režimu prijeti nasiljem kritičarima Režima, pa tako i Dodikov Šugo Bot, poznat još pod imenom Boris Udovičić zvani Udo.

To je, izvjesno, dio SNSD-ovog “Otvorenog foruma” sa predstavnicima medija, najavljenim iz ove stranke.

2.

Šugo Bot ne samo da prijeti, već se izjednačava sa Dodikom, što je baš topljenje u blatu Šefa Sekte, a ubijeđen je, fukara mala, ne veća od prišta na stražnjici, da je ono u stanju nekog, bilo kog, poniziti. 
I da će Ono, malo idiotsko govance, odvojiti vrijeme da neki koji se njemu ne dopadaju, kao ni njegovom vlasniku Dodiku, “zime ne dočekaju”!

3.

Izgleda da ne postoji Šugo u RS s kojim Dodik nije u dobrim odnosima i sa kojim se nije udružio, a koji se, nabildan bijelim, iako je tek Šugo osjeća kao neko Udo.

4.

Boris Udovičić ima još jedan nadimak – Debil, pa ne čudi da je upravo on, Kreten kakav jeste, dobio od Dodika zadatak da preko firme “Euphoria” napravi “novu kolekciju” botova koja bi trebala da vrati imidž šefu Sekte na društvenim mrežama.

5.

Dodikov Šugo Udo inkasirao je od IRB-a RS za “marketing”, odnosno za “kreiranje” nove kolekcije botova – Kretena, kakav je i sam, 760.000 KM.

6.

Novac je dobio ne samo što je Udo i Šugo i što “značaj” bilda bijelim, već zato što je izvrstan prijatelj Dodikovog, takođe bijelog, sestrića Vice Zeljkovića, kojeg u beogradskim krim-krugovima, sa kojima sarađuje, zovu “Seljak”.

7.

Šugo Udo je jedno vrijeme vodio “posao” u “Drami” dok je vlasnik tog lokala, koji je bio banjalučka Sodoma i Gomora, bio Vico Zeljković. 

8.

Šugo Bot malo jače poteže i praha za silovanje svog minijaturnog mozga, pa se smeće ohrabrilo da prijeti.

9.

Jadni, mali Šugo ostaće poznat i kao šuga koja je napustila listu sopstvene stranke i javno podržala Moralnu Nakazu Igora Radojičića, 23.10.2020. godine. Baš mu je pomogao – završio je u smeću iz kojeg je izgmizao Šugo Udo.

10.

Tim gmizavim aktom i prijateljstvom sa Seljakom je “zaslužio” da njegovoj firmi “Euphoria” (potpuno je jasno zbog čega ovakvo ime firme), IRB, potpuno mimo zakona, dodijeli, 760.000 KM za “marketinške usluge”, iako takve usluge uopšte nisu potrebne IRB-u.

11.

Pare su date, jer su istraživanja pokazala da Dodik stoji katastrofalno na društvenim mrežama; Odnos negativan-pozitivan je 4:1, što je Dodikov potop.

Zato je tražio od sestrića Vice da mu nađe nekog “sposobnog”, a ovaj mu je pronašao Udo, čiji intelektiualni kapaciteti mogu prepoznati cjevčicu i malo šta više od nje.

12.

Istina, krenuli su u nabavku računara sa kojih će da “popravljaju” Dodikov sasuti imidž, ali slaba je tu korist po Šefa Udo Sekte, jer je posao povjerio Idiotima poput Šuge Ude, koji je umislio, u brojnim “senzacijama”, da je razbijač, a ne otirač.

13.

IRB je je 22. decembra prošle godine sklopila ugovor sa banjalučkom firmom „EUPHORIA“ d.o.o., čiji je “vlasnik” Udo Šugo (iako je jasno da je to Vico Seljak) na period od godinu dana za „nabavku usluga marketinga, organizacije događaja i srodnih usluga“. 

14.

Glavni predmet ugovora je reklamiranje, a cijeli posao vrijedan je 760.752 konvertibilnih maraka.

Udina, a i Šugina, markentiška agencija osnovana je krajem marta 2018. godine, ima svega dva zaposlena radnika i uspjeli su da, do posla sa IRB-om, dobiju reklamiranja pojedinih opština, javnih preduzeća i sportskih klubova; Njihov najvrjedniji ugovor iznosio je šest hiljada maraka. 

15.

Međutim, nije mala stvar Biti Udo i Dodiku i Sestriću mu, a posebno Šugo, koji je Nasilnik i spreman na likvidacije “do zime”. 

Koliko ga je ubilo bijelo i prah za silovanje mozga, Udo Šugo je zaboravio da je već zima, a to je, ako Debil može da shvati, godišnje doba. 

16.

Ugovor koji je taj prištić sa stražnjice dobio za godinu dana iznosi 760 hiljada KM, iako je IRB RS u periodu od 2015.-2019. trošila na marketing 30-50 hiljada godišnje.

17.

U 2020. su potrošili 600.000 KM, što znači da je SNSD tako izvukao novac iz IRB-a za lokalne izbore, a za 2021. je planirano 760.000 KM i to sa “EUPHORIA” d.o.o. Flex. (nastaviće se)

Nastavite čitati
Kliknite da ostavite komentar

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Društvo

U slučaj se uključila policija: Ilić bi mogao odgovarati zbog organizovanja PROSLAVE ROĐENJA DJETETA

Objavio

u

Predsjednik Skupštine grada Banjaluka Mladen Ilić mogao bi krivično ili prekršajno odgovarati, nakon što je na društvenim mrežema objavljen snimak veselja sa muzikom uživo, a na kojem je i on prisustvovao, jer se u cijeli slučaj uključila i policija, saznaje Srpskainfo.

Portparol Policijske uprave Banjlauka Danijela Mučibabić rekla je za Srpskainfo da im nije zvanično prijavljeno da je došlo do kršenja epidemioloških mjera, ali da su o ovom događaju saznali preko elektronskih medija.

– U toku se provjere da bi se utvrdilo da li ima elemenata prekršajne, odnosno krivične odgovornosti. Nakon obavljenih provjera, biće poznato više informacija – pojasnila je Mučibabićeva.

Ilić je u razgovoru za Srpskainfo rekao da on nije organizovao veselje, već njegova porodica.

– Sve se dešavalo na privatnom imanju, a povod slavlja je to što sam postao otac – rekao je Ilić.

(Srpskainfo)

Nastavite čitati

Društvo

“Nisam ja organizator VEĆ MOJA PORODICA” Uz muziku uživo slavili rođenje sina predsjednika Skupštine grada

Objavio

u

Društvenim mrežama kruži video snimak proslave sa muzikom uživo kojoj prisustvuje veći broj ljudi, a između ostalog i predsjednik Skupštine grada Banjaluka Mladen Ilić (SNSD).

Ovaj snimak je naišao na negativne komentare na društvenim mrežama jer se proslava organizuje u vrijeme pandemije, kada su na snazi restriktivne mjere koje zabranjuju okupljanje većeg broja ljudi na jednom mjestu.

Predsjednik Skupštine grada Banjaluka Mladen Ilić je rekao za Srpskainfo da ja snimak nastao na privatnom posjedu u Krupi na Vrbasu u ponedjeljak veče.

Kaže da on nije organizovao ovo okupljanje.

– Moja porodica je organizovala veselje, zato što sam postao otac i prisustvovali su samo najuži članovi moje porodice – rekao je Ilić i dodao da nije mogao „spriječiti svoje bližnje da na taj način obilježe rođenje njegovog sina“.

Naglasio je da nisu tačne priče koje kruže Banjalukom da je na tom slavlju bilo „nekoliko stotina ljudi“.

– Imao sam taj dan mnogo ranije zakazanih obaveza, pa sam u večernjim časovima navratio u Krupu – objasnio je Ilić.

(Srpskainfo)

Nastavite čitati

Društvo

“Nisam htio da je pustim” Banjalučanin Đorđe Kuštrinović spriječio sugrađanku da skoči s mosta u rijeku Vrbas

Objavio

u

FOTO: Siniša Pašalić / RAS Srbija

Đorđe Kuštrinović, radnik obezbjeđenja u Gradskoj upravi Banjaluka, spriječio je u utorak ujutru sugrađanku koja se planirala ubiti skokom sa Rebrovačkog mosta, a baš u trenutku kad se već spremala da skoči.

On je za ispričao da je, spasavajući sugrađanku, samo ispunio svoju građansku dužnost te da je ovo za njega bio jedan dobar dan, jer je uspio spasiti jedan život.

– U šest sati ujutru, vozeći od Ade prema Boriku, vidio sam ženu koja lagano prelazi preko ograde mosta. Parkirao sam se deset do 15 metara niže, kada je ona već bila prešla ogradu mosta za koju se držala rukama spremajući se da skoči – kazao je Kuštrinović za Nezavisne.

 Ističe da mu je najgore bilo jer nije znao kako da joj priđe, da li da je pozove ili da joj samo lagano priđe, kako je ne bi još više uplašio.

– Ipak, prišao sam i lagano je dodirnuo po ramenu u trenutku kad je već bila raširila ruke i htjela da skoči, dok su joj noge još bile na mostu. U posljednjem trenutku sam je uhvatio da ne upadne u Vrbas – rekao je Kuštrinović koji je još pod utiscima onoga što se dogodilo.

 Dodaje da ga je ona, nakon što ju je uhvatio, molila da je pusti da se ubije, jer ne želi da se vrati u bolnicu. 

– Ona je samo izgovarala: “Pusti me, pusti me!” Ali nisam htio da je pustim, jer bi sigurno iskočila pred auto – ističe Kuštrinović.

 On naglašava da je jedva zaustavio jednog prolaznika i vozilo, odnosno vozača koji je potom obavijestio policiju, dok ju je on držao s obje ruke, zbog čega i nije mogao telefonirati. 

– Četiri-pet auta je prošlo, niko od njih nije htio stati. Uspio sam nekako da zaustavim jedno vozilo i prolaznika – rekao je Kuštrinović.

On kaže da je žena, stara otprilike 65 godina, bila sasvim lijepo obučena, pristojno je izgledala i niko ne bi rekao na prvi pogled da ima problema ili da planira sebi da oduzme život.

– Bila je veoma preplašena, samo je ponavljala da je pustimo. Policija je u međuvremenu došla, uzela podatke i odvezli su je – kazao je Kuštrinović.

 Iz Policijske uprave Banjaluka potvrdili su da je ovaj slučaj prijavljen policiji u utorak ujutru.

Nastavite čitati

Trending