Pratite nas

Politika

Dragojević Stojić: Vlast u Prijedoru isključivo se bavi prethodnicima

Objavio

u

– Prošlo je skoro pola godine od lokalnih izbora u Prijedoru, a lokalna vlast se i dalje bavi isključivo njihovim prethodnicima – tvrdi povjerenik SDS za taj grad Maja Dragojević Stojić.

– Da li su izvršene revizije poslovanja javnih preduzeća u kojima je grad Prijedor većinski vlasnik od strane nezavisnih ovlaštenih revizora? Ukoliko su urađene zašto se ne predstave javnosti, a ako nisu zašto gradonačelnik ne traži da se revizije urade – upitala je Maja Dragojević Stojić, povjerencica Gradskog odbora SDS Prijedor gradonačelnika Prijedora Dalibora Pavlovića.

Prema njenim informacijama, postoje određena budžetska davanja koja nisu u skladu sa planom trošenja iz budžeta.

Ona je istakla da je prošlo skoro pola godine od lokalnih izbora u Prijedoru, a lokalna vlast se i dalje bavi isključivo njihovim prethodnicima.

„Prijedorčani i dalje čekaju da se krene u realizaciju svega obećanog tokom izborne kamanje, a obećanja je bilo jako mnogo. Plan kako riješiti brojne probleme građana još nismo vidjeli, ali jesmo niz pres konferencija u kojima se najavljuje obračun sa onima koji su vladali prije njih“ – naglasila je Dragojević-Stojić.

Ona je upitala zašto gradonačelnik javno ne prikaže fakture koje pristižu u finansije grada, a koje su nastale tokom predizbornih aktivnosti?

„Кo je nalogodavac za ove radnje i da li su iste po zakonu odobravane?  Licemjerno je svoj rad zasnivati na prozivkama prethodne vlasti, u čijem je sastavu SNSD bio dugi niz godina, zajedno sa onima koje danas prozivaju. Prostora za rad i napredak u Prijedoru itekako ima, ukoliko ima i volje za tim“ – zaključila je Dragojević-Stojić.

(BN)

Nastavite čitati
Kliknite da ostavite komentar

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Politika

Mazalica Vukanoviću: Šta radiš u kafani u 10.30? (VIDEO)

Objavio

u

Poslanik Srđan Mazalica iz SNSD-a danas je u restoranu Narodne skupštine prišao kolegi Nebojši Vukanoviću (SDS) i pitao ga zašto nije na poslu.

Kako je sam Mazalica napisao na Twitteru, ovo je bila malo opuštenija verzija između dvojice kolega, što dodvodi do zaključka da je ovo bila “skupštinska” šala i da se poslanici, koji su inače na suprotnim stranama u skupštinskoj sali, mogu i našaliti.

Mazalica je zatekao Vukanovića u restoranu kako sjedi i priča sa nekoliko osoba, pa je prišao stolu te ga upitao šta radi u kafani u 10.30. Sve je snimio i objavio na Twitteru.

“Čekam da prođe aktuelni čas”, odgovorio mu je Vukanović kroz smijeh.

“Šta glumiš mangupa? Hoćemo li na posao?”, upitao je Mazalica, a Vukanović mu je odgovorio “Odmah”.

Nastavite čitati

Politika

Vukanović poklonio ministrima kreme za sunčanje (VIDEO)

Objavio

u

Nebojša Vukanović poklonio je ministrima u Vladi RS kreme za sunčanje i uputio pitanje “ko leti avionima Vlade Republike Srpske”

Nastavite čitati

Politika

Sastali se najmlađi gradonačelnici: Stanivuković u Gradskoj upravi ugostio Benjaminu Karić

Objavio

u

Delegaciju Grada Sarajevo na čelu sa gradonačelnicom Benjaminom Karić, ugostio je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković u Gradskoj upravi.

Ovom prilikom, predviđen je sastanak Stanivukovića i Karićeve, zajedno sa saradnicima, kao i zajednički ručak.

Ovaj susret je specifičan po tome što se sastaju najmlađi gradonačelnik Banjaluke i najmlađa gradonačelnica Sarajeva ikada.

srpskainfo.com

Nastavite čitati

Trending