I REGION PRIČA O NOVOM GRADONAČELNIKU BANJALUKE Umjetnici, sportisti i novinari pružaju podršku Stanivukoviću

Novoizabarni gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, ovih dana najpopularnija je ličnost u Republici Srpskoj, a sve više se za njega zanima i region, posebno Srbija.

Nakon otvorene podrške, koju je imao od reprezentativca Srbije, Nemanje Matića, bivišeg reprezentativca Ognjena Koromana, kao i filmskog režisera Borisa Malagurskog, podršku mladom Banjalučaninu poslale su i mnoge druge poznate ličnosti u Srbiji.

Na društvenim mrežama objave posvećene Stanivukoviću imali su pjevačica Seka Aleksić, kreator Saša Vidić, kao i popularni banjalučki muzičar Dado Glišić.

Čestitke je, kako saznajemo, dobio od novinara i glumca Tarika Filipovića, atletičarke Olivere Jevtić, pjevačice Jelene Karleuše, fudbalera Aleksandra Pešića i mnogih drugih sportista.

FOTO: SEKA ALEKSIĆ/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Mediji u Srbiji su ga nazvali “čovjekom koji je Dodiku ‘oteo’ Banjaluku”, pa ga tako ovih dana, kako u domaćim, možemo vidjeti i u medijima u Crnoj Gori i Hrvatskoj.

Stanivuković posljednjih dana “ne silazi” sa malih ekrana, jer javnost zanima kako će se ovaj najaktivniji 27-ogodišnji opozicionar snaći u ulozi prvog čovjeka najvećeg grada Republike Srpske.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.