Kako SNSD dijeli „pomoć“ preko Centra za socijalni rad?

Beskrupulozni ne biraju sredstva da dođu do cilja, manipulišu narodom i sirotinjom, zloupotrebljavaju krizu i pandemiju kako bi vodili prljavu političku kampanju, hvatali ljude u nevolji, ucjenjivali i kupovali sirotinju narodnim parama glumeći lažne dobrotvore.

 

To potvrđuje i poruka u vajber grupi koju je aktivistima SNSD-a u Banjaluci poslala izvjesna Svetlana Caca Metlić, tražeći da članovi Partije predlože nekog penzionera i sirotinju u svom naselju i Mjesnom odboru SNSD-a kojima će se Partija „pokloniti“ preko banjalučkog Centra za socijalni rad paket hrane i pomoći u vrijednosti od 50 maraka.

Naravno preporuka je da se paketi hrane i pomoći dijele članovima ili bar simpatizerima vladajućeg SNSD-a, što je posebno sramno, dijeliti nevoljnike i sirotinju u vrijeme krize, voditi računa samo o članovima vladajuće Partije, bolje reći sekte, dok su drugi građani drugog reda nebitni, prepušteni sami sebi i ostavljeni na cjedilu.

Sramno i bijedno od strane Igora Radojičića, koji je vrlo vjerovatno organizovao ovu prljavu i ponižavajuću akciju zloupotrebljavajući funkciju i gradski Centar za socijalni rad Banjaluka, preko koga se dijele paketi Partije. Dakle iz gradskog budžeta preko Centra za socijalni rad dijeliće se pomoć ugroženim, koja je prikupljena javnim novcem, a predstavljanje se korisnicima lažno kao pomoć i paket SNSD-a. Zbog ovog skandala i zloupotrebe funkcije Igor Radojičić bi odmah trebao podnijeti ostavku, ako ima imalo časti i obraza, ali će podnijeti račune narodu svakako čim prođe nametnuto vanredno stanje.

Banjaluka nije izuzetak, slično bagra radi širom Srpske. Tako su nedavno u Trebinju, u jeku pandemije, SNSD-ovci dijelili sjemenski materijal svojim pristalicama u naselju Ložiona, zloupotrebljavajući naravno javna sredstva preko Agrarnog fonda grada Trebinja. Jedna vesela starica prvo je došla sa sela u grad da se upiše na spisak SNSD-a za „pomoć“ i sadni materijal, a drugi put je došla po 10 kilograma sjemenske krompire i malo luka, koji vrijedi 20 maraka, a dva prevoza taksijem od sela do grada platila je 50 maraka.

Sve će doći na naplatu. Sramno je kako bahata vlast i milioneri, koji su se obogatili pljačkajući narod i javni novac, ponižavaju sirotinju, koju su sami stvorili, milostinjom i mrvicama glumeći lažne dobrotvore, pokazujući na taj načim svoje pravo lice.

 

Nebojša Vukanović

 nebojsavukanovic.info

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.