Pratite nas

Politika

MILANOVIĆ i BEGIĆ predložili, Stanivuković povukao tri tačke sa Skupštine

Objavio

u

Sa dnevnog reda današnjeg zasjedanja Skupštine grada gradonačelnik Draško Stanivuković je povukao tri tačke koje se odnose na produženje zakupa poslovnih prostora pod posebnim uslovima republičkim institucijama.

pitanju su bile odluke o produženju dodjele poslovnih prostora Republičkom zavodu za statistiku, Komisiji za žalbe RS i Vodama Srpske.

Ova odluka je uslijedila nakon diskusije odbornika PDP Dragana Milanovića i Ivana Begića koji su rekli da bi Grad trebao promjeniti politiku kojom dodjeljuje ove prostore pod posebnim uslovima.

Kazali su da nisu u pitanju humanitarna ili druga udruženja već republičke institucije koje imaju budžete te da oni mogu plaćati zakup po komercijalnim cijenama.

Stanivuković je rekao da treba razmisliti kome treba takva pomoć, a kome ne.

– Povući ćemo ove odluke, razmislićemo i konsultivaćemo se sa nadležnim odjeljenjem za lokalni ekonomski razvoj te odbornicima – kazao je Stanivuković.

(Srpskainfo)

Politika

Mazalica Vukanoviću: Šta radiš u kafani u 10.30? (VIDEO)

Objavio

u

Poslanik Srđan Mazalica iz SNSD-a danas je u restoranu Narodne skupštine prišao kolegi Nebojši Vukanoviću (SDS) i pitao ga zašto nije na poslu.

Kako je sam Mazalica napisao na Twitteru, ovo je bila malo opuštenija verzija između dvojice kolega, što dodvodi do zaključka da je ovo bila “skupštinska” šala i da se poslanici, koji su inače na suprotnim stranama u skupštinskoj sali, mogu i našaliti.

Mazalica je zatekao Vukanovića u restoranu kako sjedi i priča sa nekoliko osoba, pa je prišao stolu te ga upitao šta radi u kafani u 10.30. Sve je snimio i objavio na Twitteru.

“Čekam da prođe aktuelni čas”, odgovorio mu je Vukanović kroz smijeh.

“Šta glumiš mangupa? Hoćemo li na posao?”, upitao je Mazalica, a Vukanović mu je odgovorio “Odmah”.

Nastavite čitati

Politika

Vukanović poklonio ministrima kreme za sunčanje (VIDEO)

Objavio

u

Nebojša Vukanović poklonio je ministrima u Vladi RS kreme za sunčanje i uputio pitanje “ko leti avionima Vlade Republike Srpske”

Nastavite čitati

Politika

Sastali se najmlađi gradonačelnici: Stanivuković u Gradskoj upravi ugostio Benjaminu Karić

Objavio

u

Delegaciju Grada Sarajevo na čelu sa gradonačelnicom Benjaminom Karić, ugostio je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković u Gradskoj upravi.

Ovom prilikom, predviđen je sastanak Stanivukovića i Karićeve, zajedno sa saradnicima, kao i zajednički ručak.

Ovaj susret je specifičan po tome što se sastaju najmlađi gradonačelnik Banjaluke i najmlađa gradonačelnica Sarajeva ikada.

srpskainfo.com

Nastavite čitati

Trending