Pratite nas

Servisne

Na Bajakovu se čeka i do dva sata

Objavio

u

Na graničnom prelazu Bajakovo, između Hrvatske i Srbije, stvorile su se ogromne gužve, saopšteno je iz Hrvatskog auto-kluba (HAK).

Putnički automobili na ulaz u Hrvatsku iz pravca Srbije čekaju do dva sata.

Teretna vozila na izlaz iz zemlje i do tri sata.

Kolona teretnih vozila ispred graničnog prelaza Bajakovo se proteže oko dva kilometra, navode iz HAK-a.

Nastavite čitati
Kliknite da ostavite komentar

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Servisne

Muzika uživo u RS dozvoljena od 1. marta

Objavio

u

Od 1. marta biće dozvoljena muzika uživo u ugostiteljskim objektima za smještaj, ishranu i piće, uz poštovanje svih epidemioloških mjera koje je propisao Institut za javno zdravstvo RS, navodi se na sajtu Vlade Republike Srpske.

Republički štab je danas održao 68. sjednicu na kojoj je odlučeno da sve postojeće mjera u cilju sprečavanja širenja virusa korona ostaju na snazi do 5. marta.

Opširnije na ovom LINKU.

Nastavite čitati

Servisne

Bez struje nekoliko banjalučkih ulica i naselja

Objavio

u

Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od devet do 14 časova biti dijelovi ulica Put srpskih branilaca, Manastira Gomionice i 14. srednjobosanske brigade, kao i dijelovi naselja Priječani i Rekavice.

“Bez struje će od 10 do 12 časova biti dijelovi naselja Čerge, Karaula, Gligorići, Jošikova Voda i Gornja Piskavica”, saopšteno je iz “Elektrokrajine”.  

Nastavite čitati

Servisne

Obustava saobraćaja u banjalučkoj Ulici Ivana Gorana Kovačića

Objavio

u

Zbog rekonstrukcije Ulice Ivana Gorana Kovačića, od 15. do 24. februara biće obustavljen saobraćaj u ovoj ulici, na dijelu od Ulice knjaza Miloša do Ulice Krajiških brigada, te će u ovom periodu biti omogućen pješački saobraćaj, rekli su u Gradskoj upravi.

Dodali su da rekonstrukcija saobraćajnice u Ulici Ivana Gorana Kovačića, na potezu od “Centruma” do “Lesnine”, ulazi u završnu fazu.

“Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja biće postavljena privremena saobraćajna signalizacija. Radovi se izvode na dijelu od skretanja za tržni centar ‘Tropik’ do uklapanja na kružnu raskrsnicu kod ‘Centruma’, nakon čega će uslijediti polaganje završnog sloja asfalta i postavljanje saobraćajne signalizacije i opreme, te će kompletna saobraćajnica biti puštena u saobraćaj”, naveli su u Gradskoj upravi.

(Nezavisne)

Nastavite čitati

Trending