Pratite nas

Politika

NA RAČUN MLADIH SNSD-a zbijaju se šale: Razvukli najveći sendvič

Objavio

u

Performans mladih SNSD koji su juče razvukli traku oko kuće Draška Stanivukovića, izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama. 

„Jesu li prošli svatovi“, „Jel im plaćeno da se ovako brukaju“, „Ovo je zaista jadno“, „Meni je neugodno kako je tek njima“ samo su neki od komentara koji su juče preplavili društvene mreže. 

Građani su komentarisli kako mladi SNSD-ovci brane kriminal, da je jadna zemlja koja ima ovakvu omladinu, te da je na djelu vidjeljivo poltronstvo, pa je, po svemu sudeći, ovaj performans ismijan na društvenim mrežama.

Neki od komentara bili su i „kako vas tako lako nagovore na sve“, „da li ste dobili po sendvič za ovo“, kao i „pitaće vas unuci, s čim su bili sendviči“. 

Podsjećamo, nakon što su gradski inspektori stavili traku oko nelegalno izgrađenog objekta „Kajak“ terasne, u pojedinim medijima pojavila se vijest da je ograda oko kuće Stanivukovića postavljena nelegalno, nakog čega je Stanivuković odmah poslao inspekciju da provjeri.

Nastavite čitati
Kliknite da ostavite komentar

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Politika

Bobar pristupio SPS-u

Objavio

u

Dugogodišnji sportista i nagrađivani glumac Banjalučkog studentskog pozorišta Slobodan Bobar pristupio je danas Socijalističkoj partiji Srpske – SPS.

On se u prostorijama SPS u Banjaluci sastao sa predsjednikom Gradskog odbora SPS Banjaluka Sašom Kondićem, sa kojim je razgovarao o budućem političkom angažmanu.

– SPS je prije svega partija mladih i u Banjaluci nastavljamo da okupljamo tim mladih, energičnih i dokazanih ljudi, a u Banjaluci svakako imamo tim koji će dolaskom Slobodana Bobara biti još jači – poručio je Kondić.

Bobar je dijete banjalučkog FK Borca, u kojem je prošao sve uzrasne kategorije, a kao glumac BSP nosilac je brojnih priznanja i nagrada sa festivala iz BiH i Srbije.

Nastavite čitati

Politika

“Pet odsto je poniženje, a ne rješenje” Maja Dragojević Stojić o povećanju plata zdravstvenim radnicima

Objavio

u

Problemi u zdravstvenom sistemu ne mogu se riješiti bilo kakvom jednokratnom pomoći niti mizernim povećanjem plata od pet odsto. To je samo flaster na duboku ranu koja krvari već dugo, kaže dr Maja Dragojević-Stojić, članica Predsjedništva SDS.

Ona napominje da je mnogo je vrijednih i stručnih radnika napustilo ovu zemlju, ne samo zbog malih plata, već zbog sveopšteg ambijenta i osjećaja poniženosti.

– Da li stvarno mislite da svi napori medicinskih radnika tokom pandemije vrijede toliko da stanu u jednu milostinju od pet odsto – upitala je Dragojević-Stojić.

Ona kaže da bi vlast ukoliko cijeni medicinare, trebalo da napravi sistem u kojem će njihov rad i sposobnost procjenjivati uvijek bolji od njih, i po stručnosti i znanju, a nikako lošiji.

– Stvorite im uslove rada zbog kojih će svakog dana motivisani ići na posao. Dajte im plate koje zaslužuju na osnovu njihovog nesebičnog zalaganja u cilju zaštite zdravlja građana. Omalovažiti njihov rad i svesti ga na pet posto je ponižavajuće i nedopustivo – poručila je Maja Dragojević-Stojić, koja je po struci doktorka, specijalistkinja kadriologije.

Srpskainfo

Nastavite čitati

Politika

Zašto se kasni sa košenjem trave u Banjaluci? (VIDEO)

Objavio

u

Nastavite čitati

Trending