Pratite nas

Politika

“Neće otjerati Stanivukovića sa vlasti, nego građane na ulicu” Vukomanović o prijedlozima na budžet Banjaluke

Objavio

u

Kada se čovjek toliko osili da otvoreno udari na građane, znate da se sredstva ne biraju, ali i da je cilj kome teži daleko.
Poručila je ovo savjetnica za medije gradonačelnika Draška Stanivukovića, Tanja Vukomanović, komentarišući trenutno stanje u Banjaluci.
-Banjaluka od izbora trpi prijetnje čovjeka koji 20 godina vedri i oblači, samo zato što ga građani, za razliku od svih oko njega, nisu poslušali. Pobjedom Draška Stanivukovića u Banjaluci jeste počela nova epoha, ali počela je i osveta prvo njemu, a usput i svim građanima Banjaluke – rekla je ona.
Kaže da su građani čuli da će ostati bez grijanja i da im “veliki vođa neće oprostiti što je izgubio Banjaluku”.


-Iako niko nije vjerovao, izgleda da se obećanja data poslije izbora, za razliku od onih datih prije, ispunjavaju. Taj dan je počela demokratska osveta građanima Banjaluke. Međutim, kada grad vode ljudi kojima je najveća greška pogrešno parkiranje, logično je da svaki napad izgleda uzaludno, te da su sabotaže jedino što je ostalo – istakla je ona.


Kaže da oni koji imaju više namještenih tendera nego gradonačelnik godina ne mogu govoriti o uštedama, isto kao što oni koji obećanje nisu ispunili 20 godina ne mogu tražiti da nova vlast to uradi za dva mjeseca.


-Kasapljenje gradskog budžeta i skidanje novca sa stavki za održavanje mostova, puteva, rasvjete, uzimanja novca od novog parka, uređenja trga i Kastela neće istjerati Stanivukovića iz Gradske uprave, nego građane na ulicu – istakla je ona.


Zaključuje da je Banjaluka primjer svim drugim gradovima, šta će biti ako se promijeni vlast, ali i pokazatelj šta sve može dobiti ako do takve promjene dođe.

Nastavite čitati
Kliknite da ostavite komentar

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Politika

Na Manjači maršira Nato: Pogodite ko je znao za to!

Objavio

u

U emisiji “Puls naroda”, koja se subotom emituje u programu BN radija, slušaoci su iznijeli svoje viđenje u vezi predstojeće velike vojne vježbe NATO snaga na Manjači, ali i ulaska BiH u NATO savez.

Zanimljivo je kako slušaoci komentarišu Dodikovu, kako navode, predstavu za javnost kada je u pitanju NATO. Jedni osporavaju njegovu politiku da jedno priča a drugo radi, dok drugi opravdavaju njegove postupke.

Kakav je glas naroda, barem onih koji su se uključili u emisiju “Puls naroda” poslušajte u emisiji:

BN

Nastavite čitati

Politika

Član Glavnog odbora SNSD-a prešao u SPS

Objavio

u

Član Glavnog odbora SNSD i bivši zamjenik načelnika opštine Modriča Nikola Savić nastaviće političko djelovanje kao član Socijalističke partije Srpske (SPS).

On je danas razgovarao sa predsjednikom SPS Goranom Selakom, te poručio da je izabrao mlade snage koje se istinski zalažu za Srpsku.

“SNSD je odustao od socijaldemokratije, a u SPS sam prepoznao mlade ljude koji se istinski zalažu za budućnost Republike Srpske i Modriče”, istakao je Savić.

Nezavisne

Nastavite čitati

Društvo

“Prenositi sjećanje na ŽRTVU SRPSKOG NARODA” Delegacija PDP položila cvijeće u Donjoj Gradini (FOTO)

Objavio

u

Predstavnici Kluba poslanika PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Perica Bundalo, Jelena Trivić i Milan Švraka, poslanik PDP-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Mira Pekić i predstavnici PDP-a Milanko Mihajilica i Anja Petrović prisustvovali su danas Danu sjećanja na žrtve ustaškog zločina-genocida NDH u koncentracionim logoru Jasenovac i položili cvijeće na najvećem jasenovačkom stratištu u Donjoj Gradini.Donja Gradina, kao najveće stratište u kompleksu logora Jasenovac i novijoj istoriji čovječanstva, svjedok je i najstrašnijeg sunovrata ljudskog razuma i najgorih strahota kroz koje čovjek može proći, navodi se u objavi PDP-a na društvenim mrežama.

Donja Gradina, kao najveće stratište u kompleksu logora Jasenovac i novijoj istoriji čovječanstva, svjedok je i najstrašnijeg sunovrata ljudskog razuma i najgorih strahota kroz koje čovjek može proći, navodi se u objavi PDP-a na društvenim mrežama.

U istoriji će ostati zabilježeno da je u jasenovačkom kompleksu logora ubijeno više 500.000 Srba, 80.000 Jevreja i 23.000 Roma samo zato što su bili pripadnici svojih naroda. Istorija bilježi i nepojmljiva zvjerstva kroz koja su prolazili stradalnici.

Naša obaveza je da pamtimo, na pokoljenja prenosimo sjećanje na ogromnu žrtvu našeg i drugih naroda, okupljamo se i molimo za sve nevino stradale i novomučenike jasenovačke, cijeneći i kao najveću vrijednost čuvajući slobodu i mir, kažu u PDP-u.

Nastavite čitati

Trending