Pratite nas

Hronika

Ostalo joj 337 DANA IZA REŠETAKA: Tijana Ajfon će tražiti da otkupi kaznu zatvora

Objavio

u

Beogradska starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, priznala je krivicu za međunarodnu prostituciju, ali će zatražiti da otkupi kaznu zatvora, potvrdio je za Srpskainfo njen advokat Miloš Stevanović.

Nakon priznanja Tužalaštvo BiH je predložilo, a sud prihvatio da bude osuđena na godinu dana zatvora.

Stevanović je najavio na ročištu da će tražiti da se zatvorska kazna za njegovu branjenicu preinači u novčanu kaznu.

Ona je bila u pritvoru od 27. maja do 24. juna 2020. godine, ukupno 28 dana, te joj preostaje da u zatvoru provede još 337 dana.

S obzirom da dan proveden u zatvoru košta 100 maraka, Maksimovićeva će za “slobodu” morati iskeširati 33.700 maraka.

Saznajemo da je ona, neposredno prije nego je osuđena, ispred suda pričala da ne želi da ide u zatvor, već da plati preostale dane.

Nastavite čitati
Kliknite da ostavite komentar

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Hronika

HITNA NA LICU MJESTA Sudar dva automobila u Zalužanima

Objavio

u

U banjalučkom naselju Zalužani večeras je došlo do sudara dva automobila.

Kako piše ATV, čitaoci su poslali fotografiju na kojoj se vidi da su glavni akteri ove nesreće automobili marke “golf” i “polo”.

Od siline udara, jedno vozilo nalazi se na putu dok je drugo pored istog.

Na automobilima je pričinjena materijalna šteta, dok je Hitna na licu mjesta.

Nastavite čitati

Hronika

Protiv Borisa Udovičića potvrđena optužnica: Ženi izbio donju vilicu, nagnječio očnu jabučicu, nos…

Objavio

u

Piše: Slobodan Vasković

1.

Milorad Dodik okružen je, svojom voljom i izborom, kriminalcima najvećeg kalibra, makroima, narko dilerima, nasilnicima, ubicama, ali i onim najbjednijim sojem – Životinjama koje tuku supruge, dok se u javnosti predstavljaju kao “uzorni” građani, koji čine sve za “spas” Republike Srpske.

2.

Jedna od tih Životnja je i Dodikov Udo Boris Šugo Bot Udovičić, diler koji već osam godina prodaje opijate maloljetnicima, makro i bijedni, našmrkani pacov, koji zvjerski premlaćuje suprugu.

3.

Upravo zbog toga je Okružo javno tužilaštvo Banjaluka podiglo optužnicu protiv Borisa Udovičića, zvanog Udo, 19.05.2020. godine u predmetu broj: T 13 0 KT 0051311 20, zbog nasilja u porodici.

4.

Optužnicu je potvrdio Osnovnu sud u Banjaluci, a suđenje bi tebalo da počne veoma brzo. 

5.

Jezivo je čitati detalje optužnice protiv Dodikovog Udo, način na koji je polomio suprugu u automobilu i izbacio je kraj puta u nenaseljenom predjelu.

6.

Takvo što može učiniti samo psihopata, spreman na svako zlodjelo prema slabijima, istovremeno duboko povijen, preciznije prostrt kao prljava ponjava, pred jačima od sebe.

7.

Dodikov Udo – Boris Šugo Bot Udovičić je rijetko viđen psihički bolesnik koji je, kao takav, pravi reprezent Dodikovog najbližeg okruženja; Kako njegovog, tako i najbližih mu političkih saradnika iz vrha Sekte. 

8.

Tužilaštvo tereti Dodikovog Udo da je 22.11.2019. godine, (u periodu od 21 do 22 časa u Banjaluci), na putu Banjauka – Slatina, teško pretukao svoju suprugu Tamaru i “primjenom nasilja ugrozio spokojstvo i tjelesni integritet oštećene”.

9.

Surovo prebijanje sopstvene supruge makro, narko diler i narkoman Dodikovo Udo, izvršio je u automobilu “pasat”. 

10.

U optužnici se navodi da je poslije verbalnog sukoba sa suprugom, prijetio da će je ubiti. Nakon prijetnji ubistvom, udario je, kako se u optužnici tvrdi, šest puta šakom u glavu, grudni koš, lijevu ruku, izgrebao je noktima…

11.

“Nanio joj je tjelesne povrede u vidu nagnječenja očne jabučice, sa krvnim podlijevanjem kapka lijevog oka, oguljotinu na lijevoj polovini lica, nagnječenje nosa, krvni podliv, sa otokom lijevog obraza, nagnječenje donjevilične regije, s potpunim iščašenjem oba donjevilična zgloba, oguljotinu u predjelu lijevog ramena, krvni podliv na prednjoj srani grudnog koša, krvni podliv regije lijeve nadlaktice, oguljotinu regije desne podlaktice, krvno podlijevanje lijeve šake, nakon čega je oštećenu istjerao iz vozila i ostavio u nenaseljenom mjestu blizu puta”, navodi se u optužnici. 

12.

Još se kaže da je primjenom nasilja “ugrozio spokojstvo i tjelesni integritet člana svoje porodice”.

U optužnici se još navodi da je Dodikovo Udo počinio krivično djelo “nasilje u porodici ili porodičnj zajednici iz člana 190. stav 1. KZP RS”.

13.

Kada se pažljivo pročita optužnica uočljivo je da broj navedenih udaraca ne odgovara broju nanesenih povreda i da je, sasvim realno, da je podli, podmukli, mali, crvljivi, zli narkopacov izbacio suprugu iz automobila u vožnji. I da opet njegovi šefovi iz kvazielite štite.

Ovakvo nedjelo trebalo je kvalifikovati kao pokušaj ubistva, a ne kao “nasilje u porodici”, jer kada se iščita optužnica, nema dileme da je Dodikov Udo, taj truli kompleksaš i psihopata, imao namjeru da likvidira suprugu.

Ono što je interesantno je da se u optužnici navodi da je šugavo Dodikovo pseto “slabog imovnog stanja”.

14.

Mora da je to izazvalo “sažaljenje” kod Dodika pa je natjerao IRB RS da mu dodijeli 760.752 KM, kako bi angažovao psihopate slične sebi da poprave imidž “Lidera Psihopata” na mrežama.

15.

IRB je, na namještenom tenderu, 22. decembra 2020. godine sklopila ugovor sa banjalučkom firmom „EUPHORIA“ d.o.o., čiji je “vlasnik” Udo Šugo, na period od godinu dana za „nabavku usluga marketinga, organizacije događaja i srodnih usluga“.

Navedene usluge IRB-u uopšte nisu potrebne, ali su novac morali dati Dodikovom Udo, jer ga je preporučio Dodikov setrić Vico Zeljković kao “stručnjaka za mreže”, iako je bolesni štakor po zanimanju ugostiteljski tehničar.

16.

U vrijeme kada je dobio novac od IRB-a po Dodikovom nalogu, Dodikov Udo Šugo Bot već je imao potvrđenu optužnicu za životinjsko prebijanje supruge.

Upravo takvi retardi, poput Šugo Bota, jesu najomiljeniji Dodiku i njegovim saradnicima.  

17.

Nema nikakve dileme da je Dodik znao da je Šugi Botu potvrđena optužnica zbog zvjerskog premlaćivanja supruge, da je njegov Udo narko diler koji prodaje opijate maloljetnicima, da se bavi prostitucijom, ali preporuka sestrića Vice Zeljkovića i Treće osobe (koja sa Dodikom stoji iza Vice i o kojoj ću tek da pišem), kao i Šugino prijateljstvo sa Stefanom Cvijanovićem, sinom Željke Cvijanović, bili su “neoborivi” argumenti da se “tehničaru pokušaja likvidacije supruge” da 760.752 KM narodnog novca. 

18.

To sve govori i o Dodiku i njegovoj vlasti, svakom od onih koji je čine.

19.

Šugo se dokopao para, ali je, dok je držao noćni klub “Millenium”, ostao dobavljačima dužan najmanje sto hiljada KM, a još dva puta toliko ima dugova po raznim drugim osnovama. 

U “Milleniumu” je počela njegova karijera šmrkavca i narko dilera koji prodaje opijate maloljetnicima; U “Milleniumu” su on i njegovi izbacivačl dileri prebijali maloljetnu djecu bestijalno, dok se od batina ne bi onesvijestili, ostavljajući ih u lokvama krvi. O tome je izvijestio RTRS 21.05.2013. godine.

Isti posao – dilerski, unaprijeđen prostitucijom, nastavio je u Sodoma i Gomora klubu “Drama” koji je držao Vico Zeljković. 

Stefan Cvijanović, Bogoljub Zeljković
i Dodikov Udo

U tom lokalu Stefan Cvijanović je četiri puta jedva ostao živ – valjda mu se mati potrudila da sazna zašto; Već sam je uputio gdje treba tražiti video klipove tih dramatičnih scena u “Drami”, koje je Šugavi Bot uredno snimio, pa potom snimke dijelio!

20.

Zašto je Dodikov Udo “slabog imovnog stanja”: Crtanje je preskupo, jer retardirani bijednik vuče previše dnevno, tako da sve zlo što radi – čini samo za crtu više i privilegiju da bude Dodikov Udo, kao i Vicin Udo i Stefanov Udo, riječju mlohavi, jadni, iskompleksirani Šugavi Bot!

21.

Dok zlostavljač i ubica u pokušaju, koji je namjeravao likvidirati suprugu izbacujući je iz automobila u pokretu, vrati dugove, malo šta će ostati za Dodikovu promociju na mrežama. 

Međutim, to je manje bitno; Najvažnije je znati kakav je Monstrum Dodik kada svu tu Gamad, poput Šuge Bota, koji prebija sopstvenu suprugu, iskazujući spremnost i da je likvidira, okuplja oko sebe i daje im narodni novac! (nastaviće se i neće prestati još dugo)

Nastavite čitati

Hronika

Još jedna prijava protiv Mike Aleksića

Objavio

u

Miroslav Mika Aleksić (68), vlasnik škole glume “Stvar srca”, ponovo bi iz Centralnog zatvora trebalo da bude prebačen na saslušanje u Više tužilaštvo u Beogradu, koje vodi istragu protiv njega zbog silovanja i nedozvoljenih polnih radnji nad više bivših učenica.https://5a935875729ec7acbee9dc3bcd69e653.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-37/html/container.html

Kako mediji saznaju, u tužilaštvo je stigla prijava još jedne djevojke koja je prijavila Aleksića i on bi trebalo da odgovori na njene optužbe.

“Aleksić je prvi put u tužilaštvu saslušan 16. januara, a drugi put 8. februara. Oba ispitivanja trajala su veoma kratko, jer se on samo izjasnio da nije kriv, ali nije iznosio detalje, niti je želeo da odgovara na pitanja. Govorio je i da ne zna zbog čega su ga devojke optužile posle toliko godina, ali nije detaljno govorio o pojedinačnim slučajevima”, podsjeća izvor.

Prema njegovim riječima, Aleksić i danas ima pravo da ne odgovara na pitanja i ne iznosi odbranu, ali može i da detaljno govori o optužbama.

“U istrazi je do sada saslušano osam devojaka koje imaju status oštećenih, kao i nekoliko njih za koje je krivično gonjenje zastarelo, pa one imaju status svedoka. Do kraja istrage ostalo je da se ispita još nekoliko osoba koje bi mogle da imaju saznanja šta se dešavalo u školi glume i, ako odbrana ne bude imala nove dokazne predloge, istraga bi mogla da bude uskoro završena”, kaže izvor.

Podsjetimo, čuvenog učitelja za seksualno zlostavljanje među prvima su optužile glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić. Nakon javnog poziva policiji su se javile i druge djevojke koje tvrde da su preživjele seksualni napad u školi glume. Jedna od njih još uvijek je maloljetna i zbog toga ima status posebno osjetljivog svjedoka.

“Saslušane žene su detaljno govorile o odnosu Aleksića prema učenicima, ali i tome kako je dolazilo do situacija da ostaju nasamo s njim. Većina njih izjavila je i da su učitelja gledale kao drugog oca, ali i da od sramote i šoka nisu nikome pričale kroz šta su prolazile”, objašnjava izvor.

U pritvoru od 18. januara Mika raspoložen, redovno šeta i sastaje se s advokatom

Miroslav Aleksić nalazi se u pritvoru Centralnog zatvora u Bačvanskoj ulici u Beogradu od 18. januara, a pritvor mu je nedavno produžen za još mjesec dana uz obrazloženje “da bi puštanjem na slobodu, u kratkom vremenskom periodu, mogao da ponovi krivično delo”. Aleksić je po prijemu u CZ bio u izolaciji zbog epidemiološke situacije, ali je nakon isteka tog vremena prebačen u jedan od blokova.

“Izlazi redovno u šetnje, nije uopšte utučen, deluje raspoloženo. Štaviše, izgleda samouvereno. Redovno mu dolazi advokat, jednom ili dva puta nedeljno, u zavisnosti od saslušanja devojaka. Obično mu advokat dođe posle saslušanja”, rekao je izvor Kurira i dodao da je Aleksić u sobi u kojoj ima još pritvorenika.

“Reč je o ljudima koji su tu zbog različitih krivičnih dela. Koliko znam, Mika nema problema s cimerima iz sobe, sa svima lepo komunicira”, rekao je sagovornik.

(Kurir.rs)

Nastavite čitati

Trending