Pratite nas

Politika

Plakati kojima se proziva poslanica Andrea Dorić

Objavio

u

U banjalučkom naselju Nova Varoš nepoznate osobe sinoć su oblijepile plakate sa fotografijom narodne poslanice Andree Dorić na kojima piše – “na prodaju”.

Na plakatima ispod njene fotografije ispisano je: “Na prodaju 100.000 i stan od 60 kvadrata. Servisi i usluge: Prelazak iz partije u partiju”.

Dorićeva je početkom prošle godine napustila svoju tadašnju stranku SP RS zbog neslaganja sa liderom Petrom Đokićem te je zajedno sa nekoliko poslanika te stranke oformila partiju SPS na čijem čelu se nalazi Goran Selak.

Tokom prošlog mjeseca, Dorićeva je napustila Selakove socijaliste i vratila se u prvobitnu stranku koju vodi Petar Đokić i koja je dio skupštinske većine sa SNSD-om Miloraa Dodika.

Prema nezvaničnim izvorima, taj transfer je koštao oko 100.000 hiljada KM, što se inicira i na spornom plakatu.

Treba podsjetiti da se u skupštinskoj većini nalazi znatan broj poslanika, koji su pod sumnjivim okolnostima prišli vladajućim strankama, a da ima političke korupcije u NSRS, najbolje svjedoči audio snimak tadašnje predsjednice Vlade Republike Srpske, koji je nastao nakon opštih izbora 2014. godine, kada ona kaže da je tadašnja vlast (SNSD) kupila dva poslanika.

BN

Kliknite da ostavite komentar

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*

code

Politika

Andrea Dorić imenova za izvršnog direktora Puteva RS

Objavio

u

By

Član Izvršnog odbora Socijalističke partije i poslanik ove stranke u Narodnoj skupštini Republike Srpske Andrea Dorić imenovana je danas za izvršnog direktora Puteva Republike Srpske, saznaje mojabanjaluka.info. 

Nakon što su se socijalisti pocijepali na dvije frakcije, Đokićevu i Selakovu, Andrea Dorić je ostala uz Gorana Selaka, odnosno u Socijalističkoj partiji Srpske. Kao kadar SPS-a je imenovana za vršioca dužnosti Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje u Banjoj Luci u septembru 2021. godine.

Nakon dva i po mjeseca Selak je napustio koalciju sa SNSD-om nakon čega je Dorićeva smijenjena sa mjesta direktora Centra. Ona se nakon toga vratila u Socijalističku partiju, a predsjednik ove stranke Petar Đokić rekao je “da poštuje spremnost Dorićeve da se vrati i nastavi svoje političko djelovanje u toj partiji, koja joj je omogućila mandat u Narodnoj skupštini”.

Izvor: Mojabanjaluka.info

Nastavite čitati

Politika

Đajić angažovao presuđenog ubicu, razbojnika i silovatelja Gorana Suvaru za kampanju

Objavio

u

Najpoznatiji konzument opojne droge kokain u Republici Srpskoj i direktor najveće zdravstvene ustanove Vlado Đajić angažovao je presuđenog kriminalca, razbojnika, silovatelja i ubicu Gorana Suvaru za svoje prljave u poslove u ovoj predizbornoj kampanji.

Glavna meta donedavnog robijaša Gorana Suvara prema Đajićevim kratkim crticama koje mu je napisao treba biti gradonačelnik Banjaluke, ali i bivši odbornik PDP-a Ivan Begić, koji je Suvaru više puta u javnosti optužio za ucjene i uhođenja, što naravno nije dobilo nikakav pravosudni epilog.

Goran Suvara ima zadatak da na najaprizemnije moguće načine pokuša diskreditovati sve one koji smetaju Đajićevom širokom nosu.

Suvara je angažovan i od strane jednog opozicionog lidera.

Za iste potrebe Đajić je angažovao i prijedorskog blogera Borislava Radovanovića, čiji sin se bavi dilanjem droge za pomenutog ,,doktora” Đajića.

Uskoro više detalja.

Nastavite čitati

Politika

VOZAČI, OPREZ: Saobraćajka kod Kramara u Banjaluci, stvaraju se ogromne gužve

Objavio

u

By

Zbog saobraćajne nezgode koja se danas dogodila oko 13.45 časova kod “Kramara”, na zapadnom tranzitu stvaraju se ogromne gužve.

Vozači se mole za strpljenje, a policija je na licu mjesta i vrši uviđaj.

Za sada nije poznato da li u saobraćajnoj nezgodi ima povrijeđenih.

Izvor: banjaluka.net

 

Nastavite čitati

Trending