Pratite nas

Politika

“Postaje neizdrživo” Stanivuković poručio da Banjaluka ide ka NOVOJ BLOKADI

Objavio

u

Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, je poručio da grad ide ka novoj blokadi zbog problema sa budžetom grad, te da to treba spriječiti.

Imamo blokadu za blokadom i to postaje neizdrživo. Sve to se oslikava na buduće finansije. Iako na našem računu imamo 40 miliona KM, a znamo da je to ogroman novac, mi taj novac ne možemo da trošimo, rekao je gradonačelnik Banjaluke, koji je pozvao skupštinsku većinu da dostave svoje prijedloge i da zajedno izbjegnu moguću krizu.

Kako kaže, Zakonom je predviđeno da se o Nacrtu budžeta za narednu godinu raspravlja do 15. novembra, zbog čega je zatražena vanredna sjednica.

– Želimo da o Nacrtu budžeta raspravljamo do 15. novembra, ali Skupština želi da se o Nacrtu i Rebalansu raspravlja na istom zasjedanju. To nas dovodi do decembra, što znači da nećemo doći do prijedloga budžeta, a mišljenja sam da sve to vodi ka ulasku u privremeno finansiranje bez budžeta u narednu godinu – rekao je gradonačelnik.

Podsjeća da je predložio vanrednu sjednicu, te da je skupštinska većina odbila prijedlog, ali da će pokušati pronaći način kako da Banjaluka izbjegne još jednu blokadu i na vrijeme dobije budžet.

Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, će povodom problema sa budžetom grada danas održati vanrednu pres konferenciju.

srpskainfo.com

Kliknite da ostavite komentar

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*

code

Politika

Đajić angažovao presuđenog ubicu, razbojnika i silovatelja Gorana Suvaru za kampanju

Objavio

u

Najpoznatiji konzument opojne droge kokain u Republici Srpskoj i direktor najveće zdravstvene ustanove Vlado Đajić angažovao je presuđenog kriminalca, razbojnika, silovatelja i ubicu Gorana Suvaru za svoje prljave u poslove u ovoj predizbornoj kampanji.

Glavna meta donedavnog robijaša Gorana Suvara prema Đajićevim kratkim crticama koje mu je napisao treba biti gradonačelnik Banjaluke, ali i bivši odbornik PDP-a Ivan Begić, koji je Suvaru više puta u javnosti optužio za ucjene i uhođenja, što naravno nije dobilo nikakav pravosudni epilog.

Goran Suvara ima zadatak da na najaprizemnije moguće načine pokuša diskreditovati sve one koji smetaju Đajićevom širokom nosu.

Suvara je angažovan i od strane jednog opozicionog lidera.

Za iste potrebe Đajić je angažovao i prijedorskog blogera Borislava Radovanovića, čiji sin se bavi dilanjem droge za pomenutog ,,doktora” Đajića.

Uskoro više detalja.

Nastavite čitati

Politika

VOZAČI, OPREZ: Saobraćajka kod Kramara u Banjaluci, stvaraju se ogromne gužve

Objavio

u

By

Zbog saobraćajne nezgode koja se danas dogodila oko 13.45 časova kod “Kramara”, na zapadnom tranzitu stvaraju se ogromne gužve.

Vozači se mole za strpljenje, a policija je na licu mjesta i vrši uviđaj.

Za sada nije poznato da li u saobraćajnoj nezgodi ima povrijeđenih.

Izvor: banjaluka.net

 

Nastavite čitati

Politika

SUKOB OPOZICIJE Ovaj put koplja ukrstili PDP i SPS

Objavio

u

Sukob između PDP-a i drugih opozicionih partija ne janjava. Ovaj put na Selakov SPS i Nešićev PDP paljbu je istresla Olivera Nedić, Borenovićeva (jedva) odbornica u Doboju .
– Moram prokomentarisati instant opoziciju, Selaka ovaj put i njegov SPS, ma bježi tamo, kandidata za predsjednika imate, kažete, ma bježi tamo…koliko je vaša opoziciona misija trajala, do prve dobre ponude, koja nadilazi moral, koji niste ni imali.
Ajde bježi tamo interesna skupino. Daleko vam kuća. Sa takvima ni u miru ni u ratu ne treba ništa raditi. Goli interes. Od vas bi i Dodikovci brže doveli do promjena, napisala je Nedićeva
Dodaje i da su ovo blage riječi koje ima i za Selaka i za Nešića i njegov DNS.
– I sama sam mislila da ste bolji i iskreniji nego što jeste. E jesmo naivni, valjda iz potrebe da se nađe način da ove režimske omče skinemo s vrata, jer ne možemo bez šire podrške. Ali, joj, joj. Teško onom ko u vama vidi podršku i ko bilo kakvu iskrenost vidi u SP, DEMOS, DNS, Ujedinjenoj Srpskoj, NDP, SPS…i ako sam kojeg Dodikovog satelita zaboravila, to je zbog “znacaja” na političkoj sceni Republike Srpske, zaključuje Nedićeva.
Podsjećamo, opozicija na izbore ozlazi potpuno razjedinjena, sa nekoliko kandidata opozicije, SPS-ovim, DNS-ovim, HDZ-ovim…

Nastavite čitati

Trending