Pratite nas

Hronika

Protiv Borisa Udovičića potvrđena optužnica: Ženi izbio donju vilicu, nagnječio očnu jabučicu, nos…

Objavio

u

Piše: Slobodan Vasković

1.

Milorad Dodik okružen je, svojom voljom i izborom, kriminalcima najvećeg kalibra, makroima, narko dilerima, nasilnicima, ubicama, ali i onim najbjednijim sojem – Životinjama koje tuku supruge, dok se u javnosti predstavljaju kao “uzorni” građani, koji čine sve za “spas” Republike Srpske.

2.

Jedna od tih Životnja je i Dodikov Udo Boris Šugo Bot Udovičić, diler koji već osam godina prodaje opijate maloljetnicima, makro i bijedni, našmrkani pacov, koji zvjerski premlaćuje suprugu.

3.

Upravo zbog toga je Okružo javno tužilaštvo Banjaluka podiglo optužnicu protiv Borisa Udovičića, zvanog Udo, 19.05.2020. godine u predmetu broj: T 13 0 KT 0051311 20, zbog nasilja u porodici.

4.

Optužnicu je potvrdio Osnovnu sud u Banjaluci, a suđenje bi tebalo da počne veoma brzo. 

5.

Jezivo je čitati detalje optužnice protiv Dodikovog Udo, način na koji je polomio suprugu u automobilu i izbacio je kraj puta u nenaseljenom predjelu.

6.

Takvo što može učiniti samo psihopata, spreman na svako zlodjelo prema slabijima, istovremeno duboko povijen, preciznije prostrt kao prljava ponjava, pred jačima od sebe.

7.

Dodikov Udo – Boris Šugo Bot Udovičić je rijetko viđen psihički bolesnik koji je, kao takav, pravi reprezent Dodikovog najbližeg okruženja; Kako njegovog, tako i najbližih mu političkih saradnika iz vrha Sekte. 

8.

Tužilaštvo tereti Dodikovog Udo da je 22.11.2019. godine, (u periodu od 21 do 22 časa u Banjaluci), na putu Banjauka – Slatina, teško pretukao svoju suprugu Tamaru i “primjenom nasilja ugrozio spokojstvo i tjelesni integritet oštećene”.

9.

Surovo prebijanje sopstvene supruge makro, narko diler i narkoman Dodikovo Udo, izvršio je u automobilu “pasat”. 

10.

U optužnici se navodi da je poslije verbalnog sukoba sa suprugom, prijetio da će je ubiti. Nakon prijetnji ubistvom, udario je, kako se u optužnici tvrdi, šest puta šakom u glavu, grudni koš, lijevu ruku, izgrebao je noktima…

11.

“Nanio joj je tjelesne povrede u vidu nagnječenja očne jabučice, sa krvnim podlijevanjem kapka lijevog oka, oguljotinu na lijevoj polovini lica, nagnječenje nosa, krvni podliv, sa otokom lijevog obraza, nagnječenje donjevilične regije, s potpunim iščašenjem oba donjevilična zgloba, oguljotinu u predjelu lijevog ramena, krvni podliv na prednjoj srani grudnog koša, krvni podliv regije lijeve nadlaktice, oguljotinu regije desne podlaktice, krvno podlijevanje lijeve šake, nakon čega je oštećenu istjerao iz vozila i ostavio u nenaseljenom mjestu blizu puta”, navodi se u optužnici. 

12.

Još se kaže da je primjenom nasilja “ugrozio spokojstvo i tjelesni integritet člana svoje porodice”.

U optužnici se još navodi da je Dodikovo Udo počinio krivično djelo “nasilje u porodici ili porodičnj zajednici iz člana 190. stav 1. KZP RS”.

13.

Kada se pažljivo pročita optužnica uočljivo je da broj navedenih udaraca ne odgovara broju nanesenih povreda i da je, sasvim realno, da je podli, podmukli, mali, crvljivi, zli narkopacov izbacio suprugu iz automobila u vožnji. I da opet njegovi šefovi iz kvazielite štite.

Ovakvo nedjelo trebalo je kvalifikovati kao pokušaj ubistva, a ne kao “nasilje u porodici”, jer kada se iščita optužnica, nema dileme da je Dodikov Udo, taj truli kompleksaš i psihopata, imao namjeru da likvidira suprugu.

Ono što je interesantno je da se u optužnici navodi da je šugavo Dodikovo pseto “slabog imovnog stanja”.

14.

Mora da je to izazvalo “sažaljenje” kod Dodika pa je natjerao IRB RS da mu dodijeli 760.752 KM, kako bi angažovao psihopate slične sebi da poprave imidž “Lidera Psihopata” na mrežama.

15.

IRB je, na namještenom tenderu, 22. decembra 2020. godine sklopila ugovor sa banjalučkom firmom „EUPHORIA“ d.o.o., čiji je “vlasnik” Udo Šugo, na period od godinu dana za „nabavku usluga marketinga, organizacije događaja i srodnih usluga“.

Navedene usluge IRB-u uopšte nisu potrebne, ali su novac morali dati Dodikovom Udo, jer ga je preporučio Dodikov setrić Vico Zeljković kao “stručnjaka za mreže”, iako je bolesni štakor po zanimanju ugostiteljski tehničar.

16.

U vrijeme kada je dobio novac od IRB-a po Dodikovom nalogu, Dodikov Udo Šugo Bot već je imao potvrđenu optužnicu za životinjsko prebijanje supruge.

Upravo takvi retardi, poput Šugo Bota, jesu najomiljeniji Dodiku i njegovim saradnicima.  

17.

Nema nikakve dileme da je Dodik znao da je Šugi Botu potvrđena optužnica zbog zvjerskog premlaćivanja supruge, da je njegov Udo narko diler koji prodaje opijate maloljetnicima, da se bavi prostitucijom, ali preporuka sestrića Vice Zeljkovića i Treće osobe (koja sa Dodikom stoji iza Vice i o kojoj ću tek da pišem), kao i Šugino prijateljstvo sa Stefanom Cvijanovićem, sinom Željke Cvijanović, bili su “neoborivi” argumenti da se “tehničaru pokušaja likvidacije supruge” da 760.752 KM narodnog novca. 

18.

To sve govori i o Dodiku i njegovoj vlasti, svakom od onih koji je čine.

19.

Šugo se dokopao para, ali je, dok je držao noćni klub “Millenium”, ostao dobavljačima dužan najmanje sto hiljada KM, a još dva puta toliko ima dugova po raznim drugim osnovama. 

U “Milleniumu” je počela njegova karijera šmrkavca i narko dilera koji prodaje opijate maloljetnicima; U “Milleniumu” su on i njegovi izbacivačl dileri prebijali maloljetnu djecu bestijalno, dok se od batina ne bi onesvijestili, ostavljajući ih u lokvama krvi. O tome je izvijestio RTRS 21.05.2013. godine.

Isti posao – dilerski, unaprijeđen prostitucijom, nastavio je u Sodoma i Gomora klubu “Drama” koji je držao Vico Zeljković. 

Stefan Cvijanović, Bogoljub Zeljković
i Dodikov Udo

U tom lokalu Stefan Cvijanović je četiri puta jedva ostao živ – valjda mu se mati potrudila da sazna zašto; Već sam je uputio gdje treba tražiti video klipove tih dramatičnih scena u “Drami”, koje je Šugavi Bot uredno snimio, pa potom snimke dijelio!

20.

Zašto je Dodikov Udo “slabog imovnog stanja”: Crtanje je preskupo, jer retardirani bijednik vuče previše dnevno, tako da sve zlo što radi – čini samo za crtu više i privilegiju da bude Dodikov Udo, kao i Vicin Udo i Stefanov Udo, riječju mlohavi, jadni, iskompleksirani Šugavi Bot!

21.

Dok zlostavljač i ubica u pokušaju, koji je namjeravao likvidirati suprugu izbacujući je iz automobila u pokretu, vrati dugove, malo šta će ostati za Dodikovu promociju na mrežama. 

Međutim, to je manje bitno; Najvažnije je znati kakav je Monstrum Dodik kada svu tu Gamad, poput Šuge Bota, koji prebija sopstvenu suprugu, iskazujući spremnost i da je likvidira, okuplja oko sebe i daje im narodni novac! (nastaviće se i neće prestati još dugo)

Kliknite da ostavite komentar

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*

code

Hronika

Arsenal oružja sakrio u poljski WC kod komšinice

Objavio

u

Kada je vlasnica obilazila svoje imanje u Trošeljima, kod Gradiške, ostala je zatečena jer je u poljskom WC-u pronašla veliku količinu naoružanja, za koje je policija istragom utvrdila da pripada njenom komšiji Marku V. (22).

Sve se desilo 23. oktobra, kada je, kako saznajemo, po dolasku iz inostranstva žena na svom imanju pronašla više pušaka i pištolja, kao i veliku količinu municije te je, šokirana, odmah alarmirala policiju.

Policiji nije dugo trebalo da operativnim radom dođe do osumnjičenog za nedozvoljenu proizvodnju i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Radi se, kako saznajemo od izvora bliskih istrazi, o njenom mladom komšiji koji je i priznao istražiocima da je naoružanje sakrio u komšijski poljski WC.

“Pravdao se da je strastveni zaljubljenik u oružje, a tokom pretresa njegovih prostorija policija je pronašla još oružja, ali je za njega imao dozvole, dok je ono za šta nije imao dozvolu sakrio na imanje komšija”, rekao je izvor “Nezavisnih”.

Takođe saznajemo da mladić nije odranije poznat policiji po vršenju krivičnih djela.

Nezvanično saznajemo da su u poljskom WC-u pronađene tri puške, takozvani krateži,  kao i jedna vojna automatska puška.

Osim toga, nađena su tri različita pištolja, kao i jedna bomba, a takođe i ukupno 1.250 metaka različitog kalibra.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Gradiška, policijski službenici su u ponedjeljak identifikovali i uhapsili M.V. iz Gradiške zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

“Naime, 23. oktobra Policijskoj stanici Nova Topola prijavljeno je da se na privatnom posjedu u mjestu Trošelji, grad Gradiška, nalazi veća količina vojnog naoružanja: vojne puške, municija, minsko-eksplozivna sredstva. Preduzimajući operativne i istražne mjere i radnje policijski službenici su došli do operativnih saznanja da je navedeno vojno oružje vlasništvo M.V. iz Gradiške”, naveli su iz policije.

Dodaju da je o svemu upoznat dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se protiv M.V. u redovnoj proceduri dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Nezavisne

Nastavite čitati

Hronika

Poginuo dječak, roditelji pritekli da pomognu, pa ih udarilo drugo vozilo

Objavio

u

Četrnaestogodišnji dječak poginuo je u Bijeljini kada ga je udarilo jedno, a potom i drugo vozilo, koje je pritom povrijedilo i njegove roditelje dok su mu pružali pomoć na putu, rekla je Srni portparol Policijske uprave Aleksandra Marić.

Sve se dogodilo u razmaku od nekoliko minuta. U prvom udesu jedno vozilo je udarilo dječaka na putu, a potom se udaljilo sa lica mjesta i policija i dalje traga za tim vozačem.

Dok su djetetu pokušavali da ukažu pomoć, naišlo je drugo vozilo i udarilo ponovo dječaka i njegove roditelje. Tom prilikom teške povrede zadobili su i otac E.H i majka A.B.

Policija je pronašla drugog vozača čiji su inicijali P.D, koji se udaljio sa lica mjesta i on je uhapšen.

Saobraćajna nesreća dogodila se sinoć u Ulici Kulina Bana, a policiji je prijavljena u 20.45 časova.

Srna

Nastavite čitati

Hronika

Advokata Miloša Stevanovića htjeli oteti pa tražiti otkup?

Objavio

u

Policija je, zbog sumnje da su planirali otmicu bijeljinskog advokata Miloša Stevanovića, uhapsila Bijeljinku Dianu Jović Cvetinović, koja je s njim ranije poslovno sarađivala, te njenih dvoje sugrađana Sanju Stupar i Igora Perića.

Sumnja se da je Jović Cvetinovićeva, koja se povezuje s tamošnjom kompanijom “Krušik”, bila organizatorka otmice, a motiv je, prema dostupnim saznanjima, novac.

Naime, spekuliše se da je, navodno, postojao dug koji su osumnjičeni planirali da naplate tako što će u saobraćaju presresti i oteti Stevanovića, a zatim tražiti otkup kako bi ga pustili. Pretpostavlja se, zapravo, da bi motiv mogao biti i poslovni sukob koji već godinama traje između Jović Cvetinovićeve i Stevanovića.

Izvori “Nezavisnih novina” potvrdili su da je policija pratila osumnjičene te im prisluškivala i međusobne telefonske razgovore.

“Policija je oprezno planirala momenat kada će ih uhapsiti tako da, s jedne strane, prikupi dovoljno dokaza, a da s druge strane ni na koji način ne dovede u pitanje sigurnost Stevanovića”, rekli su izvori “Nezavisnih novina”.

Iz MUP-a Srpske potvrdili su da su pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet u nedjelju oko 20 časova na području Bijeljine, a uz podršku pripadnika Specijalne antiterorističke jedinice i PU Bijeljina, uhapsili tri lica.

Uz navođenje njihovih inicijala, iz MUP-a su dodali da ih sumnjiče za pripremanje otmice. Uslijedili su pretresi.

“Kod Sanje Stupar pronađen je automatski pištolj, a kod Perića pištolj”, naveli su naši izvori.

Kako dodaju naši sagovornici, dosad prikupljena saznanja ukazuju na to da je otmica advokata detaljno pripremana.

“Oni su, sumnja se, vjerovali da Stevanović ima veću količinu novca koji će moći izvući od njega i zbog toga su isplanirali otmicu. Pratili su advokatovo kretanje, kako bi se što bolje pripremili za svoj plan”, kažu naši izvori.

Dosad im se, dodaju naši izvori, svaki put nešto iskomplikovalo kada bi namjeravali da svoj plan sprovedu u djelo, pa je odluka pala da to urade u nedjelju.

Inače, osim što se bavi advokaturom, Stevanović je i direktor DNS-a. Nenad Nešić, lider DNS-a, zahvalio je policiji Srpske, ljudima koji su učestvovali u akciji hapšenja i dali svoj doprinos da se ovakvo, kako je naveo, zlodjelo spriječi.

“Svaki vid kriminalnog ponašanja je za osudu, a ukoliko je ono usmjereno na povredu ličnog i tjelesnog integriteta jednog ljudskog bića, tim prije ova djela imaju posebnu težinu i počinioce treba najstrože kazniti”, naveo je Nešić.

Dalibor Mrša, predsjednik Advokatske komore Srpske, saopštio je da je Komora s nevjericom zaprimila vijest o pokušaju otmice njenog člana Miloša Stevanovića.

“Zgroženi monstruoznošću kriminalnog plana, najoštrije osuđujemo ovakvo postupanje, koje nije samo napad na jednog advokata, nego napad na cijelu advokatsku zajednicu”, naveo je Mrša te dodao da je pravovremenom reakcijom policije spriječen najgori scenario s nesagledivim posljedicama.

Stevanović nam se kratko javio na telefon, ali nije želio komentarisati ovaj slučaj. Inače, prema pisanju medija, Diana Jović Cvetinović s njim je već duže vrijeme u sporu zbog pola miliona maraka. Kako se dalje navodi, prije nekoliko godina preduzeće “Standard grupa”, u vlasništvu Stevanovića, kupilo je 22 prodajna objekta od preduzeća “Krušik”, koje je poslovalo u sastavu firme “Shop&GO”.

Navodno, kupovina preduzeća je dogovorena za milion maraka i po potpisivanju ugovora Stevanović je odmah uplatio 500.000 KM, a ostatak je, dodaje se u medijskim napisima, odbio platiti, pa su uslijedili sudski sporovi.

Nezavisne

Nastavite čitati

Trending