REAKCIJA SDS Banjalučani voze Golf 2, a gradonačelnikov udarni deseterac Labordžini, Porše i Mercedes

Gradonačelnik Igor Radojičić u danima kad privatni interesi razvlače Banjaluku otimajući komad po komad gradske zemlje, u maniru seoske snaše blati jedinu državotvornu stranku u Republici Srpskoj, istakao je član Izvršnog odbora SDS Saša Lovrić.

– Jako je indikativno što Radojičić, po nacionalnosti Crnogorac, blati jedinu državotvornu stranku u Srpskoj dok se mjesecima ne oglašava dok crnogorski režim razapinje Srpsku pravoslavnu crkvu, ruši svetinje i progoni vjernike po cijeloj Crnoj Gori. Koliki je Radojičićev politički kukavičluk govori ovo njegovo već sada glasno ćutanje dok naš narod strada širom Crne Gore – kazao je Lovrić.

Član Izvršnog odbora SDS je rekao da Radojičić ne treba da brine za sudbinu SDS već za svoju političku sudbinu jer će nakon što izgubi izbore biti pušten niz vodu od svoje političke stranke.

– Radojičić u protekle četiri godine nije ni vladao Banjalukom već je još 2016. godine zabio glavu u pijesak i pustio raznim interesnim klanovima da harče gradsku imovinu kako hoće. Građani Banjaluke će u novembru reći zbogom “gradonačelniku u pokušaju” nakon čega će njegovi interesni klanovi iz SNSD-a ugasiti njegovu političku karijeru – kazao je Lovrić.

On je naglasio da Radojičić sem što je strančario po gradskoj skupštini i gubio sporove na sudovima nije učinio ništa za građane Banjaluke.

– Dok građani Banjaluke danas voze Golf 2, Radojičićev udarni deseterac vozi Labordžini, Porše i Mercedes. Da gradonačelnik siđe iz svoje palate među običan narod uvjerio bi se kako ljudi žive – naglasio je Lovrić.

(Srpskainfo)

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.