Pratite nas

Politika

Rušićemo i “Agape”, kafić Dodikove kćerke! (VIDEO)

Objavio

u

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković predao je danas krivičnu prijavu protiv glavnog republičkog i urabinističko-građevinskog inspektora zbog slučaja „Kajak“.

“Naša poruka predajom krivične prijave je da mi ne odustajemo od borbe za pravnu državu. Pravna država je gdje je zakon iznad bilo kog kuma, bilo kog sestrića, tazbine. Prijavu podnosimo zato što je glavni republički inspektor naredio da skinemo traku sa naše imovine, sa imovine grada “, kazao je Stanivuković, dodajući da je to presedan i da to nije normalno.

Osim “Kajaka”, vidimo i “Agape” koji je nelegalan, tvrdi Stanivuković, dodajući da će izdati rješenje za rušenje i “Agapea”.

“U centru grada godinama stoji kompletna terasa koja je nelegalna”, naglasio je Stanivuković.

On je istakao da će rušiti temelje privatne države i privatizovanih institucija.

Gradonačelnik Banjaluke pozvao je građane danas u 18 časova na pripremne radove na uređenju prostora u naselju Borik, preko puta ugostiteljskog objekta „Kajak“. Tu je najavio da će se parking pretvoriti u park.  

(BN)

Politika

Mazalica Vukanoviću: Šta radiš u kafani u 10.30? (VIDEO)

Objavio

u

Poslanik Srđan Mazalica iz SNSD-a danas je u restoranu Narodne skupštine prišao kolegi Nebojši Vukanoviću (SDS) i pitao ga zašto nije na poslu.

Kako je sam Mazalica napisao na Twitteru, ovo je bila malo opuštenija verzija između dvojice kolega, što dodvodi do zaključka da je ovo bila “skupštinska” šala i da se poslanici, koji su inače na suprotnim stranama u skupštinskoj sali, mogu i našaliti.

Mazalica je zatekao Vukanovića u restoranu kako sjedi i priča sa nekoliko osoba, pa je prišao stolu te ga upitao šta radi u kafani u 10.30. Sve je snimio i objavio na Twitteru.

“Čekam da prođe aktuelni čas”, odgovorio mu je Vukanović kroz smijeh.

“Šta glumiš mangupa? Hoćemo li na posao?”, upitao je Mazalica, a Vukanović mu je odgovorio “Odmah”.

Nastavite čitati

Politika

Vukanović poklonio ministrima kreme za sunčanje (VIDEO)

Objavio

u

Nebojša Vukanović poklonio je ministrima u Vladi RS kreme za sunčanje i uputio pitanje “ko leti avionima Vlade Republike Srpske”

Nastavite čitati

Politika

Sastali se najmlađi gradonačelnici: Stanivuković u Gradskoj upravi ugostio Benjaminu Karić

Objavio

u

Delegaciju Grada Sarajevo na čelu sa gradonačelnicom Benjaminom Karić, ugostio je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković u Gradskoj upravi.

Ovom prilikom, predviđen je sastanak Stanivukovića i Karićeve, zajedno sa saradnicima, kao i zajednički ručak.

Ovaj susret je specifičan po tome što se sastaju najmlađi gradonačelnik Banjaluke i najmlađa gradonačelnica Sarajeva ikada.

srpskainfo.com

Nastavite čitati

Trending