Pratite nas

Politika

SPS Banjaluka: Ključ grada u pravim rukama

Objavio

u

Sve nagrade povodom 22. aprila – Dana grada Banjaluke idu u prave ruke, a posebna čast za Banjaluku biće dolazak predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, navodi se u saopštenju Gradskog odbora SPS Banjaluka.

Srbija je na čelu sa predsjednikom Vučićem kao lider regiona pružala ključnu pomoć i Banjaluci i Republici Srpskoj i nagrada “ključ grada” je zato u pravim rukama. Politika SPS je proširenje i jačanje postojeće saradnje sa Srbijom i zato nam je čast što će predsjednik Srbije posjetiti Banjaluku i primiti nagradu. Pored svečane akademije i uručenja nagrada i plaketa, pozivamo predsjednika Srbije da posjeti i Gradsku upravu i da kao drag gost obiđe grad koji zna da cijeni bratsku pomoć i podršku u najtežim trenucima – saopšteno je iz SPS Banjaluka.

Nastavite čitati
1 Comment

1 Comment

  1. Ivan Grozni

    21. Aprila 2021. at 10:42

    Jebo vam Vucic mater svima.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Politika

Bobar pristupio SPS-u

Objavio

u

Dugogodišnji sportista i nagrađivani glumac Banjalučkog studentskog pozorišta Slobodan Bobar pristupio je danas Socijalističkoj partiji Srpske – SPS.

On se u prostorijama SPS u Banjaluci sastao sa predsjednikom Gradskog odbora SPS Banjaluka Sašom Kondićem, sa kojim je razgovarao o budućem političkom angažmanu.

– SPS je prije svega partija mladih i u Banjaluci nastavljamo da okupljamo tim mladih, energičnih i dokazanih ljudi, a u Banjaluci svakako imamo tim koji će dolaskom Slobodana Bobara biti još jači – poručio je Kondić.

Bobar je dijete banjalučkog FK Borca, u kojem je prošao sve uzrasne kategorije, a kao glumac BSP nosilac je brojnih priznanja i nagrada sa festivala iz BiH i Srbije.

Nastavite čitati

Politika

“Pet odsto je poniženje, a ne rješenje” Maja Dragojević Stojić o povećanju plata zdravstvenim radnicima

Objavio

u

Problemi u zdravstvenom sistemu ne mogu se riješiti bilo kakvom jednokratnom pomoći niti mizernim povećanjem plata od pet odsto. To je samo flaster na duboku ranu koja krvari već dugo, kaže dr Maja Dragojević-Stojić, članica Predsjedništva SDS.

Ona napominje da je mnogo je vrijednih i stručnih radnika napustilo ovu zemlju, ne samo zbog malih plata, već zbog sveopšteg ambijenta i osjećaja poniženosti.

– Da li stvarno mislite da svi napori medicinskih radnika tokom pandemije vrijede toliko da stanu u jednu milostinju od pet odsto – upitala je Dragojević-Stojić.

Ona kaže da bi vlast ukoliko cijeni medicinare, trebalo da napravi sistem u kojem će njihov rad i sposobnost procjenjivati uvijek bolji od njih, i po stručnosti i znanju, a nikako lošiji.

– Stvorite im uslove rada zbog kojih će svakog dana motivisani ići na posao. Dajte im plate koje zaslužuju na osnovu njihovog nesebičnog zalaganja u cilju zaštite zdravlja građana. Omalovažiti njihov rad i svesti ga na pet posto je ponižavajuće i nedopustivo – poručila je Maja Dragojević-Stojić, koja je po struci doktorka, specijalistkinja kadriologije.

Srpskainfo

Nastavite čitati

Politika

Zašto se kasni sa košenjem trave u Banjaluci? (VIDEO)

Objavio

u

Nastavite čitati

Trending