Stanivuković: Moj imperativ je saradnja sa Srbijom!

Novoizabrani gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković u emisiji “Puls” BN TV izjavio je da je opredjeljenje Banjaluke i svih Banjalučana najbolji mogući odnosi sa Beogradom i Srbijom.

“Želja je, i ne samo želja, najiskrenija namjera, opredjeljenje Banjaluke i svih Banjalučana, dakle bratski, prijateljski, najbolji mogući odnosi na svijetu sa zvaničnim Beogradom i Srbijom”, kazao je Stanivuković i dodao:

“Ako gledamo da je ta saradnja najbliža moguća…Kad smo rekli bratska, ja imam rođenog brata, ja bih želio da je moj brat jak i da sam ja snažan i da možemo ravnopravno da sarađujemo.”

Stanivuković je rekao da nikome ne bi prijalo da tražimo one najosnovnije stvari jedni od drugih.

“Ne bi nikom prijalo, koliko god da smo braća, da moramo da tražimo one najosnovnije stvari jedan od drugog. Cilj je da Banjaluka u tom pravcu ide.”

“Naše opredjeljenje jeste, i jedna poruka Beogradu i Srbiji ide, da politička figura nije samo Dodik, i to je istina, da postoji još politika, da postoji druga istina, prava istina, da postoje ljudi koji mogu da vode ne samo Banjaluku nego Republiku Srpski i da će te promjene biti za dvije godine. Ja to znam, dakle više negu reći vjerujem”, naglasio je on.

Prijateljska ruka pružena je i prema svim drugim gradovima u Srbiji, BiH i regionu, zaključio je Stanivuković u emisji “Puls” BN TV.

BN TV

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.