Pratite nas

Politika

Stanivuković na salušanju u policiji, izdato i rješenje o rušenju dijela restorana “Agape”

Objavio

u

Foto: Bojan Šurlan / RAS Srbija

Gradonačelnik Banjaluke prije nego je otišao u policijsku upravu na saslušanje još jednom je ponovio da je ovo privatna država s privatnim institucijama. Kazao je da je danas izdato rješenje i za rušenje nelegalno sagrađenog dijela restorana “Agape”, koji se nalazi na krovu Boske u centru grada.

U pitanju je objekat u vlasništvu Gorice, kćerke Milorada Dodika.

On je rekao da neće odustati od borbe protiv kriminala i da očekuje još prijava.

Gradonačelnik Banjaluke je rekao da je ponosan na gradsku inspekciju, koja posao radi po zakonu . “Oni sada mogu otići gdje nikada ranije se nije smjelo ići. Oni sada imaju zaštitu gradonačelnika”, kazao je Stanivuković.

Stanivuković će u Policijskoj upravi Banjaluka biti saslušan u svojstvu osumnjičenog za krivična djela neovlašteno fotografisanje i snimanje restorana “Kajak” i ugrožavanja bezbjednosti Srećka Radišića i njegove porodice.

“Kako sam time mogao ugroziti Srećka Radišića”, pita gradonačelnik i dodaje da je dio ugostiteljskog objekta Kajak sagrađen nelegalno i da treba biti srušen.

Ispred PU Banjaluka dočekale su ga brojne pristalice, a neki su imali i majice “Stop privatnoj državi”.

(BN) 

Politika

Mazalica Vukanoviću: Šta radiš u kafani u 10.30? (VIDEO)

Objavio

u

Poslanik Srđan Mazalica iz SNSD-a danas je u restoranu Narodne skupštine prišao kolegi Nebojši Vukanoviću (SDS) i pitao ga zašto nije na poslu.

Kako je sam Mazalica napisao na Twitteru, ovo je bila malo opuštenija verzija između dvojice kolega, što dodvodi do zaključka da je ovo bila “skupštinska” šala i da se poslanici, koji su inače na suprotnim stranama u skupštinskoj sali, mogu i našaliti.

Mazalica je zatekao Vukanovića u restoranu kako sjedi i priča sa nekoliko osoba, pa je prišao stolu te ga upitao šta radi u kafani u 10.30. Sve je snimio i objavio na Twitteru.

“Čekam da prođe aktuelni čas”, odgovorio mu je Vukanović kroz smijeh.

“Šta glumiš mangupa? Hoćemo li na posao?”, upitao je Mazalica, a Vukanović mu je odgovorio “Odmah”.

Nastavite čitati

Politika

Vukanović poklonio ministrima kreme za sunčanje (VIDEO)

Objavio

u

Nebojša Vukanović poklonio je ministrima u Vladi RS kreme za sunčanje i uputio pitanje “ko leti avionima Vlade Republike Srpske”

Nastavite čitati

Politika

Sastali se najmlađi gradonačelnici: Stanivuković u Gradskoj upravi ugostio Benjaminu Karić

Objavio

u

Delegaciju Grada Sarajevo na čelu sa gradonačelnicom Benjaminom Karić, ugostio je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković u Gradskoj upravi.

Ovom prilikom, predviđen je sastanak Stanivukovića i Karićeve, zajedno sa saradnicima, kao i zajednički ručak.

Ovaj susret je specifičan po tome što se sastaju najmlađi gradonačelnik Banjaluke i najmlađa gradonačelnica Sarajeva ikada.

srpskainfo.com

Nastavite čitati

Trending