Pratite nas

Politika

STANIVUKOVIĆ O BORBI PROTIV KRIMINALA “Meni pfening od ovog ne treba, oni to ne mogu da shvate”

Objavio

u

Nije stvar samo u tome koliko samo kao kao grad finansijski oštećeni, nego koliko smo kao društvo moralno unakaženi, rekao je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, govoreći o današnjim krivičnim prijavama koje je podnio protiv bivših funkcionere.

On je gostujući na K3 rekao sa ovim krivičnim prijavama, između ostalog, želi da vrati nadu narodu i pokaže da smo svi jednaki.

-Žao mi je što nemam priliku da hapsim sve te ljude, ali, po prvi put imam priliku da dobijem sve dokumente iznutra i otkrijem istinu. Ja neću zaustavljati investicije u ovom gradu i ono što je dobro, zaustaviću kriminal – rekao je on.

Stanivuković kaže da ako se ljudima zbog duga gasi struja, ako se kažnjavaju što nisu prešli ulicu na pješačkom prelazu, onda treba da se kazne i zbog ovih stavri. -Niko ne smije biti privilegovan – rekao je Stanivuković, dodajući da ovoj zemlji više ne treba Ćućuna, sestrića, bata i seka.

Na pitanje ima li u svemu političkog revanšinzma, rekao je da o tome nabolje govori činjenica da je na neke važne funkcije stavio kadar SNSD, te da dobar dio njegovog Kabineta čine ljudi koji su tu radili i u prethodnoj administraciji.

-Ili ću spasiti svoj narod ili umrijeti spašavajući. To je moja misija, pa dokle stigao. Neću se umoriti za godinu dana kako neki očekuju. Ja već znam kome ću proslijediti svoju prvu plati, jer meni pfening od ovog ne treba, a oni to ne mogu da shvate – rekao je Stanivuković.

Nastavite čitati
Kliknite da ostavite komentar

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Politika

Ko je Milorad Dodik?

Objavio

u

Jedan dan je partizan, drugi četnik, čas je reformista, čas socijaldemokrata, malo bi slavio slavu, malo bi goste slao u SDS na slavu, onda bi ljude slao u Hag, pa im dodjeljivao povelje, bio borac dok je u isto vrijeme švercao cigarete, krišom uvodi u NATO, javno slavi Rusiju, kaže da je poštenjačina, ali mu se omakne koji poklon sumnjivog porijekla…

On nije čovjek, on je kontradiktornost.

Nastavite čitati

Politika

Za čiji dobar apetit plaća narod Srpske?

Objavio

u

Jedna od najmisterioznijih budžetskih stavki u RS je ona za Ugostiteljski servis Vlade RS. Ono što bi u svakoj normalnoj zemlji bila sporedna služba sa sporednim značajem u SNSD-ovoj strukturi ima sve veću težinu i sve veći budžet i kadrovski uticaj. Stotine hiljada KM narodnog novca već godinama “nestaje” u raskošnim ovalima najboljeg mesa, probranih morskih specijaliteta, ribe list, orade, hobotnice, manga, avokada, najboljih vina i drugih pića i to u količinama koje bi bez problema zadovoljile vojsku neke manje države.


Javna je tajna da je direktor Zoran Čavić siva eminencija Dodikovog kabineta koji je za desetak godina prešao put od konobara do bogataša. Još je “javnija” tajna da je popularni Čava Dodikovu naklonost stekao tako što narodnim novcem plaća sva privatna druženja, slave, rođendane, krštenja i druge zabave Dodika i njegove porodice. Hrana i piće su narodni, konobari takođe, tako da je Dodiku preostalo samo da bude dobro raspoložen, a kada je sve džabe nije ni teško.


Naročitu naklonost Čava ima i zbog svega onoga što o navikama velikog šefa zna jer godinama poslužuje Dodika i u “najopuštenijim” trenucima. Poznate đurđevdanske proslave, kojima se Dodik tako često i rado hvali, organizuje i plaća…pogodite ko?!


Bilo bi veoma interesantno da Čava objasni otkud i za vrijeme korone gigantski računi i količine elitnih pića i jela? Još zanimljivije je propitati sve ministre, pomoćnike i druge rukovodioce u Vladi RS da li su bahanalije koje su potpisali na računima kao svoju reprezentaciju zaista pojeli i popili oni sa “gostima” u vrijeme korone ili su ovali završili na 16. spratu, u Bakincima, Kalderi, Keju i drugim mjestima za odmor člana Predsjedništva BiH koji nema nikakva prava da se gosti na račun naroda. Slijede slična pitanja i o putnim troškovima i obezbjeđenju velikog baje koje takođe, nezakonito, plaća narod Srpske!

Nastavite čitati

Politika

Na Manjači maršira Nato: Pogodite ko je znao za to!

Objavio

u

U emisiji “Puls naroda”, koja se subotom emituje u programu BN radija, slušaoci su iznijeli svoje viđenje u vezi predstojeće velike vojne vježbe NATO snaga na Manjači, ali i ulaska BiH u NATO savez.

Zanimljivo je kako slušaoci komentarišu Dodikovu, kako navode, predstavu za javnost kada je u pitanju NATO. Jedni osporavaju njegovu politiku da jedno priča a drugo radi, dok drugi opravdavaju njegove postupke.

Kakav je glas naroda, barem onih koji su se uključili u emisiju “Puls naroda” poslušajte u emisiji:

BN

Nastavite čitati

Trending