Pratite nas

Društvo

Univerzitetski klinički centar RS dobio – orkestar!

Objavio

u

Na koncertu koji je sinoć održan povodom Dana Opštine Čelinac i krsne slave učestvovali su Miroslav Ilić, Ivana Selakov, Rada Manojlović, Milica Pavlović, Mišo Davidović, Ranko Gavrilović Cigo i – orkestar Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske!

Frontmen Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske je, kako se čini, Željko Derajić koji ima „dvije glave“ – jedna radi za UKC RS i „komunicira“ sa medijima, a druga pjeva, najčešće u duetu sa Aleksandrom Acom Vujmilovićem.

„To je nezvanični orkestar UKC-a. Nemamo orkestar kao pravno lice. Ne znamo hoće li to ići dalje“, rekao je kratko Derajić za naš portal.

Derajić i Vujmilović su prošle godine promovisali prvi muzički album pjesama iz Krajine i Župe „Ostati ili otići“. Derajić i Vujmilović su snimili 15 pjesama o Župi i Krajini, a među njihovim skorijim hitovima je i „Evo direktora“. Pa kaže: „Kao kum kuma, k'o anđeo boga, ja poštujem i cijenim direktora svoga…“

Univerzitetski klinički centar RS nema, kako Derajić kaže, zvanično svoj orkestar, ali ima veliki muzički potencijal. Na zabavi koja je prošle godine upriličena povodom dana žena svirali su i pjevali, kako stoji na sajtu UKC RS, Dijana  Kostić (Klinika za plućne bolesti), Željko Palačković (Tehnička služba), Nikola Damjanović (služba obezbjeđenja), Milan Majstorović (Odjeljenje za upravljanje medicinskim tehnologijama), Igor Dugonjić (Odjeljenje za upravljanje medicinskim tehnologijama.), Vladimir Mijatović (pravna služba), Miroslav Dubravac (Služba uslužnih djelatnosti), Ilija Baroš (Zavod za patologiju), Uroš Ritan (Klinika za ortopediju i traumatologiju), Pavle Arambašić (Klinika za unutrašnje bolesti).

G. Dakić

mojabanjaluka.info

Kliknite da ostavite komentar

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*

code

Društvo

NEVRIJEME NAPRAVILO HAOS U REPUBLICI SRPSKOJ: Evo koja su mjesto je najgore prošlo

Objavio

u

By

Danas je oko 18 časova jako olujno nevrijeme zahvatilo Modriču.

Ulice grada su pod vodom i saobraćaj se odvija otežano. Grad je ostao bez električne energije, a pojedini dijelovi grada su jos uvijek bez struje.

Fotografije pogledajte OVDJE.

Izvor: Radio Modriča

Nastavite čitati

Društvo

VELIKO NEVRIJEME U REPUBLICI SRPSKOJ: Grad napravio haos

Objavio

u

By

Veliko nevrijeme praćeno obilnim padavinama zahvatilo je danas u poslijepodnevnim satima pojedina područja Bosne i Hercegovine.

Uz veliku količinu kišnih padavina koje su pale u glavnom gradu BiH i okolici, u pojedinim mjestima zabilježen je i grad.

Tako je zabilježen grad u Busovači i Ilijašu, a posebno velike količine grada pale su na Sokocu gdje je led stvorio bijeli pokrivač pa je naoko izgledalo kao da je pao snijeg.

Kako se može vidjeti na videu na Facebook stranici Crna hronika BiH, grad je na Sokocu prekrio čak i krovove kuća.

Video pogledajte OVDJE.

Izvor: Banjaluka.net

Nastavite čitati

Društvo

POSTIGNUT DOGOVOR! Prevoznici prekidaju protest

Objavio

u

Već sutra će biti formirana radna grupa koja će prikupiti relevantne informacije i tražiti najbolji način da se pomogne prevoznicima, rekao je Nikola Grbić, predsjednik Udruženja prevoznika za međunarodni unutrašnji transport RS.

Grbić je nakon sastanka sa Nedeljkom Ćorićem, ministrom saobraća i veza RS, rekao da su dogovorili da će prevoznici prekinuti bojkot, te da će se tražiti modaliteti kako da se prevoznicima pomogne.

Ćorić je rekao da je Vlada RS već imala neka rješenja kao što je ukidanje akciza na gorivo, ali da ovaj prijedlog nije usvojen na nivou BiH.

“Sutra ćemo formirati radnu grupu koja će da prikupi sve relevantne informacije kako da pomognemo prevoznicima”, rekaoje Ćorić.

Dodao je da nije uredu da gorivo u RS ima veće cijene nego neke druge države u okruženju.

Ćorić je dodao da su pokušali apelovati prema nadležnim institucijama i insistirati da se održi hitan sastanak u vezi sa problemimana graničnim prelazima.

Srna

Nastavite čitati

Trending