Pratite nas

Politika

Vukanović pozvao građane da masovno izađu na izbore

Objavio

u

Narodni poslanik Nebojša Vukanović posjetio je Doboj i pozvao građane da masovno izađu na predstojeće ponovljene izbore i glasaju za opoziciju.

“Poruka Dobojlijama je jasna. Potrebno je da u što većem broju izađu na ponovljene izbore i glasaju za istinske opozicionare koji nemaju tajne dogovore sa Obrenom Petrovićem i Borisom Jerinićem”, kaže Nebojša Vukanović.

“Na tim listama odaberite ljude za koje znate da neće biti budući papci, da vas neće izdati. Naravno, građani treba da glasaju za kandidata SDS za gradonačelnika Doboja. Ključno je da se omogući da ljudi izađu masovno na izbore i da se zaštite kutije od krađe kako se ne bi dogodilo ono što se dogodilo 15. novembra, a to je bila brutalna krađa”, poručuje Vukanović.

U Doboju su potrebne promjene, kažu građani.

“Potrebne su promjene kao u Banjaluci, da ko god je sposoban da radi, a ne da se nosi crvena knjižica. Treba da se zaustavi odliv mladih”, kaže jedan mlađi stanovnik Doboja.

“Mi smo od 1992. SDS i nikom ništa loše ne mislimo. Odjednom, da li to radi novac, moć, ko radi ja pojma nemam”, pita stariji Dobojlija.

Ponovljeni lokalni izbori u Doboju biće održani 21. februara. Izbori  su  poništeni zbog izbornih nepravilnosti.

https://youtube.com/watch?v=BgezWs23M7U%3Ffeature%3Dyoutu

BN TV

Nastavite čitati
Kliknite da ostavite komentar

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Politika

Ko je Milorad Dodik?

Objavio

u

Jedan dan je partizan, drugi četnik, čas je reformista, čas socijaldemokrata, malo bi slavio slavu, malo bi goste slao u SDS na slavu, onda bi ljude slao u Hag, pa im dodjeljivao povelje, bio borac dok je u isto vrijeme švercao cigarete, krišom uvodi u NATO, javno slavi Rusiju, kaže da je poštenjačina, ali mu se omakne koji poklon sumnjivog porijekla…

On nije čovjek, on je kontradiktornost.

Nastavite čitati

Politika

Za čiji dobar apetit plaća narod Srpske?

Objavio

u

Jedna od najmisterioznijih budžetskih stavki u RS je ona za Ugostiteljski servis Vlade RS. Ono što bi u svakoj normalnoj zemlji bila sporedna služba sa sporednim značajem u SNSD-ovoj strukturi ima sve veću težinu i sve veći budžet i kadrovski uticaj. Stotine hiljada KM narodnog novca već godinama “nestaje” u raskošnim ovalima najboljeg mesa, probranih morskih specijaliteta, ribe list, orade, hobotnice, manga, avokada, najboljih vina i drugih pića i to u količinama koje bi bez problema zadovoljile vojsku neke manje države.


Javna je tajna da je direktor Zoran Čavić siva eminencija Dodikovog kabineta koji je za desetak godina prešao put od konobara do bogataša. Još je “javnija” tajna da je popularni Čava Dodikovu naklonost stekao tako što narodnim novcem plaća sva privatna druženja, slave, rođendane, krštenja i druge zabave Dodika i njegove porodice. Hrana i piće su narodni, konobari takođe, tako da je Dodiku preostalo samo da bude dobro raspoložen, a kada je sve džabe nije ni teško.


Naročitu naklonost Čava ima i zbog svega onoga što o navikama velikog šefa zna jer godinama poslužuje Dodika i u “najopuštenijim” trenucima. Poznate đurđevdanske proslave, kojima se Dodik tako često i rado hvali, organizuje i plaća…pogodite ko?!


Bilo bi veoma interesantno da Čava objasni otkud i za vrijeme korone gigantski računi i količine elitnih pića i jela? Još zanimljivije je propitati sve ministre, pomoćnike i druge rukovodioce u Vladi RS da li su bahanalije koje su potpisali na računima kao svoju reprezentaciju zaista pojeli i popili oni sa “gostima” u vrijeme korone ili su ovali završili na 16. spratu, u Bakincima, Kalderi, Keju i drugim mjestima za odmor člana Predsjedništva BiH koji nema nikakva prava da se gosti na račun naroda. Slijede slična pitanja i o putnim troškovima i obezbjeđenju velikog baje koje takođe, nezakonito, plaća narod Srpske!

Nastavite čitati

Politika

Na Manjači maršira Nato: Pogodite ko je znao za to!

Objavio

u

U emisiji “Puls naroda”, koja se subotom emituje u programu BN radija, slušaoci su iznijeli svoje viđenje u vezi predstojeće velike vojne vježbe NATO snaga na Manjači, ali i ulaska BiH u NATO savez.

Zanimljivo je kako slušaoci komentarišu Dodikovu, kako navode, predstavu za javnost kada je u pitanju NATO. Jedni osporavaju njegovu politiku da jedno priča a drugo radi, dok drugi opravdavaju njegove postupke.

Kakav je glas naroda, barem onih koji su se uključili u emisiju “Puls naroda” poslušajte u emisiji:

BN

Nastavite čitati

Trending