Pratite nas

Servisne

Zakrpljene udarne rupe po gradu

Objavio

u

I danas je nastavljena sanacija saobraćajnica, tzv. hladnom asfaltnom masom, kojom se privremeno saniraju oštećenja na kolovozu nastala poslije zimske sezone.

-Riječ je o privremenoj sanaciji jer trenutno ne rade asfaltne baze pa se koristi hladna asfaltna masa da se poprave oštećenja, prije svega, radi bezbjednog odvijanja saobraćaja – kažu Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Osim saobraćajnica, radi se i na sanaciji pješačkih staza. Pored toga, tokom dana popravljena je Ulica Petra Velikog na potezu od „ Pivare“ prema naselju Česma, a radi se i dionica makadama u dijelu Krfske ulice.

Do sada su sanirana oštećenja u ulicama: Kralja Petra I Karađorđevića, Kozarskoj, Skendera Kulenovića, Isaije Mitrovića, Kralja Alfonsa XIII i drugim.

Kako je potvrđeno u Odjeljenju za saobraćaj i puteve, i narednih dana, zavisno od vremenskih uslova, biće nastavljeni ovi radovi a trajna sanacija oštećenja radiće se kada sa radom počnu asfaltne baze, koje, zbog hladnog vremena, trenutno nisu u funkciji.

Kliknite da ostavite komentar

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*

code

Servisne

“Molimo građane za strpljenje i razumijevanje” Zbog havarije na distributivnoj mreži dio Banjaluke BEZ GRIJANJA

Objavio

u

Zbog havarijskog stanja na distributivnoj mreži, danas će bez grijanja biti korisnici u većem dijelu grada, odnosni svi oni koji se toplotnom energijom napajaju preko glavne kotlovnice Eko toplana, saopšteno je iz ovog preduzeća.

Naveli su da su u pitanju naselja Borik, Centar, Aleja, Nova Varoš, Paprikovac, naselja Mjesec i Sunce, Rosulje, Obilićevo i kompletno naselje pod Starčevicom.

– Naše interventne ekipe su na terenu, saniraju kvar, kako bismo u što kraćem roku uspostavili redovan režim isporuke toplotne energije. Korisnike molimo za strpljenje i zahvaljujemo na razumijevanju – poručili su iz Eko toplana.

srpskainfo.com

Nastavite čitati

Servisne

Zabava za najmlađe: U pješačkoj zoni za vikend nožni tenis i škola rolanja

Objavio

u

Zanimljivi sadržaji sportsko-zabavnog karaktera očekuju Banjačane i ovog vikenda u noformiranoj pješačkoj zoni na prostoru glavne gradske saobraćajnice u centru grada.

Sutra u večernjem terminu u organizaciji Sportskog kluba „AS“ od 19 časova biće organizovano takmičenje u kocki-nožnom tenisu. Iste večeri, od 19.15 časova, škola sporta „Kasper“ organizuje školu rolanja za najmlađe.

Podsjećamo, i ovog vikenda dio glavne ulice u centru grada od 18 časova u subotu, pa do 5.30 časova u ponedjeljak 02. avgusta biće zatvoren za automobile, odnosno biće pretvoren u pješačku zonu u kojoj će moći slobodno da se kreću pješaci i igraju mališani.

srpskainfo.com

Nastavite čitati

Servisne

Gužve na graničnim prelazima

Objavio

u

Duža zadržavanja vozila jutros su zabilježena na izlazu iz BiH prema Crnoj Gori i Hrvatkoj.

Čeka se na graničnim prelazima Zupci, Deleuša, Hum, Izačić i Gradiška, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

I na ostalim graničnim prelazima dolazi do pojačne frkvencije vozila, ali zadržavanja za sada nisu duža od 30 minuta.

Nastavite čitati

Trending