Pratite nas

Servisne

Zakrpljene udarne rupe po gradu

Objavio

u

I danas je nastavljena sanacija saobraćajnica, tzv. hladnom asfaltnom masom, kojom se privremeno saniraju oštećenja na kolovozu nastala poslije zimske sezone.

-Riječ je o privremenoj sanaciji jer trenutno ne rade asfaltne baze pa se koristi hladna asfaltna masa da se poprave oštećenja, prije svega, radi bezbjednog odvijanja saobraćaja – kažu Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Osim saobraćajnica, radi se i na sanaciji pješačkih staza. Pored toga, tokom dana popravljena je Ulica Petra Velikog na potezu od „ Pivare“ prema naselju Česma, a radi se i dionica makadama u dijelu Krfske ulice.

Do sada su sanirana oštećenja u ulicama: Kralja Petra I Karađorđevića, Kozarskoj, Skendera Kulenovića, Isaije Mitrovića, Kralja Alfonsa XIII i drugim.

Kako je potvrđeno u Odjeljenju za saobraćaj i puteve, i narednih dana, zavisno od vremenskih uslova, biće nastavljeni ovi radovi a trajna sanacija oštećenja radiće se kada sa radom počnu asfaltne baze, koje, zbog hladnog vremena, trenutno nisu u funkciji.

Nastavite čitati
Kliknite da ostavite komentar

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Servisne

Muzika uživo u RS dozvoljena od 1. marta

Objavio

u

Od 1. marta biće dozvoljena muzika uživo u ugostiteljskim objektima za smještaj, ishranu i piće, uz poštovanje svih epidemioloških mjera koje je propisao Institut za javno zdravstvo RS, navodi se na sajtu Vlade Republike Srpske.

Republički štab je danas održao 68. sjednicu na kojoj je odlučeno da sve postojeće mjera u cilju sprečavanja širenja virusa korona ostaju na snazi do 5. marta.

Opširnije na ovom LINKU.

Nastavite čitati

Servisne

Na Bajakovu se čeka i do dva sata

Objavio

u

Na graničnom prelazu Bajakovo, između Hrvatske i Srbije, stvorile su se ogromne gužve, saopšteno je iz Hrvatskog auto-kluba (HAK).

Putnički automobili na ulaz u Hrvatsku iz pravca Srbije čekaju do dva sata.

Teretna vozila na izlaz iz zemlje i do tri sata.

Kolona teretnih vozila ispred graničnog prelaza Bajakovo se proteže oko dva kilometra, navode iz HAK-a.

Nastavite čitati

Servisne

Bez struje nekoliko banjalučkih ulica i naselja

Objavio

u

Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od devet do 14 časova biti dijelovi ulica Put srpskih branilaca, Manastira Gomionice i 14. srednjobosanske brigade, kao i dijelovi naselja Priječani i Rekavice.

“Bez struje će od 10 do 12 časova biti dijelovi naselja Čerge, Karaula, Gligorići, Jošikova Voda i Gornja Piskavica”, saopšteno je iz “Elektrokrajine”.  

Nastavite čitati

Trending