Pratite nas

Politika

Zbog ugrožavanja sigurnosti porodice Radišić: MUP protiv Stanivukovića podnio još jednu krivičnu prijavu (VIDEO)

Objavio

u

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković dobio poziv za saslušanje, odnosno potencijalo novu krivičnu prijavu za neovlašteno fotografisanje i snimanje restorana Kajak i ugrožavanja sigurnosti Srećka Radišića i njegove porodice.
– Kada samo došao kući sačekala me je ova krivična prijava i ostao sam frapiran šta piše. Osumnjičen sam za krivično djelo neovlašteno snimanje iako su svi oko mene snimali i slikali, samo ja nisam, jer sam sve vrijeme pričao i borio se da vratim ono što je naše – poručio je Stanivuković.
On je rekao da ga skoro svaki drugi dan dočeka jedna plava koverta, te da je ovo smo još jedan dokaz koliko su institucije privatizivane.
-Osumnjičen sam i da sam ugrozio bezbjednost porodici Radišić, iako oni nisu ni bili tamo. Ove koverte mi samo daju snagu da se borim protiv izmišljenih razloga i ovog progona neistomišljenika. Svaka ova koverta pokazuje da smo korak bliže slobodi i promjenama na nivou cijele Republike Srpske – poručio je Stanivuković.
Gradonačelnik Banjaluke biće saslušan u petak u 10 časova.

Politika

Mazalica Vukanoviću: Šta radiš u kafani u 10.30? (VIDEO)

Objavio

u

Poslanik Srđan Mazalica iz SNSD-a danas je u restoranu Narodne skupštine prišao kolegi Nebojši Vukanoviću (SDS) i pitao ga zašto nije na poslu.

Kako je sam Mazalica napisao na Twitteru, ovo je bila malo opuštenija verzija između dvojice kolega, što dodvodi do zaključka da je ovo bila “skupštinska” šala i da se poslanici, koji su inače na suprotnim stranama u skupštinskoj sali, mogu i našaliti.

Mazalica je zatekao Vukanovića u restoranu kako sjedi i priča sa nekoliko osoba, pa je prišao stolu te ga upitao šta radi u kafani u 10.30. Sve je snimio i objavio na Twitteru.

“Čekam da prođe aktuelni čas”, odgovorio mu je Vukanović kroz smijeh.

“Šta glumiš mangupa? Hoćemo li na posao?”, upitao je Mazalica, a Vukanović mu je odgovorio “Odmah”.

Nastavite čitati

Politika

Vukanović poklonio ministrima kreme za sunčanje (VIDEO)

Objavio

u

Nebojša Vukanović poklonio je ministrima u Vladi RS kreme za sunčanje i uputio pitanje “ko leti avionima Vlade Republike Srpske”

Nastavite čitati

Politika

Sastali se najmlađi gradonačelnici: Stanivuković u Gradskoj upravi ugostio Benjaminu Karić

Objavio

u

Delegaciju Grada Sarajevo na čelu sa gradonačelnicom Benjaminom Karić, ugostio je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković u Gradskoj upravi.

Ovom prilikom, predviđen je sastanak Stanivukovića i Karićeve, zajedno sa saradnicima, kao i zajednički ručak.

Ovaj susret je specifičan po tome što se sastaju najmlađi gradonačelnik Banjaluke i najmlađa gradonačelnica Sarajeva ikada.

srpskainfo.com

Nastavite čitati

Trending