Connect with us

Banjaluka

Petrićevac: Mališani dobili novo mjesto za igru

Mališani iz naselja Petrićevac dobili su novo dječije igralište, koje se nalazi uz vrtić „Zmaj Jova Jovanović“.

Zanimljivi sadržaji poput kule sa toboganom i penjalicom, njihalice, ljuljaške, na raspolaganju su kako mališanima koji borave u vrtiću, tako i najmlađim stanovnicima ovog dijela Banje Luke. Na ovom prostoru postavljene su i klupe i korpe za otpatke, te posijana trava.

Naime, uređenje mjesta za igru i zabavu naših najmlađih odvija se istovremeno u više naselja.

Nedavno je završeno dječije igralište u Dragočaju, naselju Centar u bloku između ulica Nikole Pašića i Braće i sestara Glumac, u Racunama, u Kuljanima, dok je ljetos na radost mališana naselja Obilićevo u potpunosti rekonstruisano dječije igralište u Ulici Marka Kraljevića.

Radovi su pri kraju u naseljima: Bulevar, Trla, Kočićev vijenac i Šargovac.

Istovremeno se priprema i projektna dokumentacija za nova dječija igrališta, između ostalih, za naselja: Srpske Toplice, Kuljane, Vrbanju i druga.

Banjaluka

GRADONAČELNIK na porodičnom okupljanju u Poniru! “Hvala vam na pozivu, vidimo se i dogodine” (FOTO)

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković već drugu godinu zaredom prisustvovao je porodičnom okupljanju porodice Ćurlić sa Ponira koje broji preko 60 članova.
-Drago mi je što svake godine imamo priliku da sagledamo šta smo to novo uradili u ovom dijelu Banjaluke, od vodovoda, puteva i mnogo drugih važnih projekata.Hvala im na pozivu i vidimo se i dogodine, napisao je Stanivuković na društvenim mrežama.

Nastavi čitati

Banjaluka

STANIVUKOVIĆ ČESTITAO ROĐENDAN BN TELEVIZIJI “Želim vam još puno uspješnih godina”

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković čestitao je Radio-televizije BN 26. godina postojanja!

-Nije bilo lako trajati sve ove godine, ali vaša posvećenost publici je prepoznata zbog čega godinama i jeste najgledanija televizija u našoj zemlji. Neka tako bude i dalje.
Želim vam još puno uspješnih godina, mnogo dobrih priča, političkih i zabavnih emisija, te priloga koji će mijenjati mnoge odluke, društvo, ali i živote. Želim vam da i dalje budete na strani građana i istine, ali kao i do sada, na strani našeg naroda. Hvala vam na dugogodišnjoj saradnji i srećno, istakao je Stanivuković.

Nastavi čitati

Banjaluka

GRADONAČELNIK “Neka nas Vaskrs podsjeti na LJUBAV, OPROŠTAJ, NADU”

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković uputio je pravoslavnim vjernicima čestitku povodom Vaskrsa.
-Neka nas praznik Hristovog vaskrsenja kao simbol pobjede života nad smrću, nadahne i podari nam hrabrost, staloženost i strpljenje, i nek nas podsjeti na najvažnije životne vrline: ljubav, oproštaj i nadu, istakao je Stanivuković.

Nastavi čitati

Aktuelno