Connect with us

Politika kolačića

Portal Banjaluka 24 može ažurirati ovu politiku u bilo koje vrijeme objavljivanjem promjena na ovoj stranici. Povremeno bi trebalo da posjećujete ovu stranicu kako biste pregledali ova ažuriranja.

Šta su kolačići?

Kolačići vas čuvaju od problema ponovnog unošenja određene informacije u nekim dijelovima registracije, pomažu da vam se dostave informacije specifične za sadržaj i prate koji dijelovi internet stranice su najpopularniji. „Kolačić“ je zapravo datoteka koju naš internet server ili internet server jednog od naših pružaoca usluga ili drugih partnera može poslati na vaš računar kada pristupite nekoj od naših internet stranica. Ova datoteka se zatim čuva na vašem računaru.

Koje vrste ličnih podataka se prikupljaju upotrebom kolačića?

Kolačići mogu dobiti informacije kojima se identifikuje vaš računar ili pretraživač, uključujući ID uređaja, vašu IP adresu i/ili ID oglasa, kao i informacije koje se odnose na vašu istoriju pretraživanja. Informacije koje dobijemo upotrebom kolačića mogu se kombinovati sa drugim ličnim podacima koji se odnose na vas.

Zašto koristimo kolačiće?

Kolačići su neophodni za funkcionisanje same internetske stranice i ne mogu se isključiti u našim sistemima. Obično su postavljeni samo kao odgovor na Vaše aktivnosti, koje se odnose na traženje usluga, kao što su Vaše preferencije u vezi privatnosti, prijava ili ispunjavanje obrazaca.  Svoj pretraživač možete konfigurisati tako da blokira kolačiće ili da Vas upozorava na njih. Ovi kolačići ne pohranjuju bilo kakve lične informacije.