Connect with us

Sport

RONALDU UDARILI NA SUJETU! Dobio uslov za povratak u prvi tim Mančester Junajteda

Kristijano Ronaldo je nezadovoljan činjenicom da nije starter u Mančester Junajtedu, odnosno da uopšte nije igrao u nekoliko mečeva.

Zbog toga je prije kraja utakmice protiv Totrenhema napustio klupu i otišao u svlačionicu, a trener Erik ten Hag ga je kaznio tako što ga je odstranio iz prve ekipe.

Postali su poznati uslovi pod kojima će 37-godišnji napadač biti vraćen u prvi tim, a moraće da obavi razgovor sa holandskim stručnjakom.

Ten Hag će ga vratiti u ekipu samo pod uslovom da mu Kristijano obeća da je spreman da bude na klupi za rezerve.

Sport

TROJICA NAVIJAČA IZBODENA U NJEMAČKOJ! Policija upucala napadača

Trojica navijača izbodena su u petak uveče u Majnhamu, u dvorištu kuće gdje je bilo organizovano gledanje utakmice Njemačka – Škotska na EURO.

Prema policijskim informacijama, izvršilac je bio “južnjački tip”.

Prema “Magdeburger Folksstimme”, on je navodno ranije prijetio ljudima nožem u baštama preko puta. Mještani su odmah pozvali policiju.
Kada je napadač upao u dvorište i krenuo da bode navijače, ljudi su urlali u panici i bježali, prenosi “Telegraf”.

Ono što u tom trenutku niko nije znao, to je da je prije nasumičnog napada, nepoznati muškarac već ubio jednog čoveka na drugoj lokaciji.

Kada su policajci nakon nekoliko minuta stigli, ubica je krenuo prema njima i potom napao policajce.
“Upotrebljeno je vatreno oružje”, rekla je portparolka policije za BILD u subotu ujutro.

Počinilac je preminuo u bolnici.

Ovaj šokantan incident nije usamljen u nizu sličnih događaja koji su uznemirili javnost, uključujući nedavni napad nožem u Manhajmu, koji je rezultirao teškim povredama policajca.

Nastavi čitati

Sport

SUTRA UTAKMICA KOJU SVI IŠČEKUJU! Englezi promijenili plan pred meč sa Srbijom

Fudbalska reprezentacia Srbije danas će na “AufŠalke” areni u Gelzenkirhenu imati obraćanje javnosti od 17.45 (selektor Dragan Stojković i kapiten Dušan Tadić), a potom će od 18.30 osjetiti travu stadiona na kom će sutra od 21 čas početi meč sa Englezima.

Međutim, Englezi su promijenili plan i na “Veltins areni” (kako glasi zvaničan naziv koji ne može da se koristi tokom EP) će samo imati konferenciju.

Od 19.45 će za mikrofonom biti selektor Geret Sautgejt i kapiten Hari Kejn, prenosi B92.

Prije i poslije toga neće trenirati u Gelzenkirhenu, već u svojoj bazi u Veimarer landu, koji je poprilično udaljen od Gelzenkirhena.

Dakle, Kejn, Belingem, Foden, Saka i drugovi neće osjetiti teren prije same utakmice, što bi samo mogla da bude dobar znak po Srbiju.

Međutim, sa druge strane, to su toliko veliki igrači da im neće predstavljati preveliki problem da se brzo adaptiraju na uslove svakog stadiona, prenosi B92.

Nastavi čitati

Sport

UTAKMICA SRBIJE I ENGLESKE proglašena događajem visokog rizika, SLUŽIĆE PIVO SA MANJIM POSTOTKOM ALKOHOLA

Organizatori Evropskog prvenstva u saradnji s policijom odlučili su da na utakmici između Engleske i Srbije služe pivo s manjim postotkom alkohola jer je to utakmica visokog rizika.

Engleska i Srbija će utakmicom u grupi C u nedjelju otvoriti takmičenje, a već danima engleski mediji pišu o srpskim huliganima koji dolaze na utakmicu.

Javnost u Engleskoj savjetuje da se Englezi paze “srpskih huligana koji dolaze praviti probleme”, iako će na stadionu biti nekoliko desetina hiljada Engleza, što je sasvim sigurno više od brojke Srba koji dođu na stadion, navodi Bild.

Policija u Gelsznkirhenu donijela je vrlo zanimljivu odluku samo za ovu utakmicu.

Umjesto Bitburger Premium Lagera jačine 4,8 posto, fanovi na ovoj utakmici će se morati zadovoljiti pivom s 2,8 posto alkohola. Ova odluka se neće primjenjivati za druge utakmice.

“Samo će utakmica s Engleskom imati pivo niske jačine. Ostale utakmice imaće 4,8 posto”, rekao je glasnogovornik policije Gelsenkirhenu Stefan Knip.

Osim toga, navijači će na stadionu moći kupiti samo dva piva odjednom te se moraju vratiti u red kako bi kupili još jednu. Takođe, postoji zabrana pića na glavnom trgu Hajnrih Konig Plac prije utakmice.

Policija je istakla kako će biti znatno više navijača nego na prosječnoj utakmici Bundeslige, a organizatorima i lokalnim policajcima pomagaće kolege koje stižu iz Engleske i Srbije, prenosi Kliks.

Nastavi čitati

Aktuelno