Connect with us

Politika

“AUTO JOŠ NISMO DOBILI” Vukanoviću, ipak, dozvoljeno da u Narodnoj skupštini zaposli “svog” vozača

Predsjednik liste Za pravdu i red, Nebojša Vukanović, ipak je dobio dozvolu da, kao šef Kluba poslanika u Narodnoj skupštini RS, zaposli svog vozača, saznaje Srpskainfo.

Mada je ranije iz Narodne skupštine bila informacija da Vukanović neće moći da zaposli ličnog vozača, sada su nam rekli da je ta “procedura u toku”.

– Vukanović, kao i svi šefovi klubova, ima pravo da zaposle ličnog vozača, s tim što je njegovo zaposlenje u Narodnoj skupštini vezano za mandat Vukanovića. Međutim, neće moći da zaposli svoju sekretaricu – kaže naš izvor u NSRS.

Vukanović je za Srpskainfo potvrdio da je zaposlio vozača iz Trebinja.

On je jedan od pet braće i sestara u porodici, nikada nije radio u državnoj službi. Drugog vozača nikada ne bih prihvatio. Vozilo još nismo dobili, ali i ne treba mi – kaže Vukanović u svom stilu.

Podsjećamo, Vukanović je odmah nakon izbora, na kojima je osvojio četiri poslanička mandata, rekao da neće dozvoliti da ga voze partijski vozači drugih stranaka, te obećao da će zaposliti ljude kojima vjeruje i koji su mu odani.

Tada je iz Narodne skupštine za Srpskainfo rečeno da parlamentarna Služba već ima dovoljno profesionalnih vozača i da nema potrebe da Vukanović dovodi novog.

Politika

Vlada RS će za 30 dana sačiniti sporazum o MIRNOM RAZLAZU U BIH

Vlada Republike Srpske će u narednih 30 dana kreirati sporazum koji će uputiti Federaciji BiH o mirnom razlazu u BiH, rekao je premijer Radovan Višković.

Višković je rekao da je svjestan da oni to možda neće prihvatiti.

“Ali, ako oni nas smatrju genocidnim, a mi ne možemo prihvati to, onda zaista smatram da nemamo šta raditi skupa zajedno”, naglasio je Višković na konferenciji za novinare u Srebrenici nakon sjednice Vlade.

On je rekao da su iz Srpske molili prije ovih dešavanja da ne pokreću pitanje rezolucije o Srebrenici.

“Zašto to sada radite, šta vam je poenta 30 godina poslije da to uradite, nisu to uvažili i nisu ispoštovali proceduru jer nema odluke Predsjedništva”, rekao je Višković, prenosi Srna.

Nastavi čitati

Politika

HAOS U UJEDINJENIM NACIJAMA! Obezbjeđenje pokušalo da OTME ZASTAVU SRBIJE srpskim žrtvama iz BiH

Obezbjeđenje Ujedinjenih nacija pokušalo je da otme zastavu Srbije, koju su držale srpske žrtve iz BiH u sali UN gdje se održava sjednica Generalne skupštine, javlja reporter Tanjuga iz Njujorka.

Delegacija srpskih žrtava iz BiH odbila je da da zastavu uz poruku: “Ni za živu glavu”.

Očekuje se da će uskoro početi sjednica Generalne skuspštine UN na kojoj će se glasati o rezoluciji o Srebrenici.

Nastavi čitati

Politika

ŠOBOT SE PONOVO “PROSUO”, a počeo i da LAŽE! (FOTO)

Kanididat SNSD-a za gradonačelnika Banjaluke doktor Nikola Šobot dao je intervju za Banjaluka.net u kojem je ponovo pokazao elemetarno neznanje i političku nepismenost. Pa je tako Banjaluci davao “dijagnozu” pominjao nadrealiste, te istakao kako je jedna od njegovih glavnih kvalifikacija za gradonačenkia to što je rođen na kako kaže “Mejdanu”.

“Ja sam odrastao na Mejdanu (Obilićevu) dosta ljudi u gradu me zna… kazao je Šobot na samom početku intervjua, a onda je u hroničnom nedostatku znanja počeo i da laže pa je tako rekao:

“Sigurno da određene stvari zamjeram, da bih neke stvari radio drugačije. Ono što je bitno na kraju svake utakmice jeste rezultat. Ne vidim da je riješena saobraćajna gužva u Banjaluci, ne vidim nijedan novi vrtić, nijednu novu školu, nije završen kolektor za otpadne vodu, nove deponije, reciklažu”.

Izgleda da Šobotu šef Vlado nije prenio da je u Banjaluci nakon 20 godina upravo vladavine SNSD-a izgrađena prva škola koja nosi naziv “Kosovo i Metohija” u naselju Ada.

ŠKOLA U ADI JE NAJSAVREMENIJA U DRŽAVI! Ovo nije projekat kriminala već timskog rada i sreće, JER SE GRADI ŠKOLA

U Banjaluci je napravljena baš za vrijeme mandata gradonačelnika Stanivukovića škola napravljena prvi put nakon 22 godine, ali i to je politika pokušala iskoristiti kako bi se obračunala sa neistomišljenicima.

Škola u Adi nema fiskulturnu salu i to je bila zamjerka od strane SNSD. Iz ove partije su zaboravili da su oni vladali gradom na Vrbasu više od dvije decenije i da za sve to vrijeme taj problem nisu riješili.

Banjaluka 24

Nastavi čitati

Aktuelno