Connect with us

Banjaluka

Stanivuković čestitao Milatoviću: Svojom pobjedom poslao je JASNU PORUKU o beskompromisnoj borbi protiv KRIMINALA i KORUPCIJE

Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković čestitao je novoizabranom predsjedniku Crne Gore, Jakovu Milatoviću na velikoj pobjedi koju je, kako je kazao Stanivuković, dugo čekala, ne samo Crna Gora nego i cijeli srpski narod.

-Milatović je izborio pobjedu vodeći afirmativnu kampanju, jer je više  pričao o sebi i budućnosti Crne Gore nego o svom protivniku. Svojom pobjedom poslao je jasnu poruku o beskompromisnoj borbi protiv kriminala i korupcije dajući recept za promjene i nama u Republici Srpskoj – rekao je Stanivuković,

Dodao je da poruka koju je poslao prije, a i nakon pobjede je poruka jedinstva, pomirenja naroda i prevazilaženja podjela u društvu što je jedna od suštinskih potreba i našeg naroda.

-Milatovićeva pobjeda je dokazala da su promjene neminovne i da dolaze nove generacije koje će raditi na zajedničkoj budućnosti, pomirenju i prosperitetu. Oko njegove ideje su se sabrale i okupile sve stranke i zato neka ova promjena u Crnoj Gori bude putokaz našem narodu u Republici Srpskoj – istakao je.

Naglasio je kako mu želi mnogo sreće na čelu Crne Gore, sa jasnom porukom a to je da uvaži sprski narod i crkvu.

-Želim mu mnogo sreće na čelu Crne Gore i da u budućnosti s pažnjom uvaži srpski narod i našu crkvu u Crnoj Gori jer su današnji izbori jasno pokazali kako završavaju oni koji krenu na crkvu i naše svetinje – zaključio je Stanivuković.

 

Banjaluka

GRADONAČELNIK na porodičnom okupljanju u Poniru! “Hvala vam na pozivu, vidimo se i dogodine” (FOTO)

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković već drugu godinu zaredom prisustvovao je porodičnom okupljanju porodice Ćurlić sa Ponira koje broji preko 60 članova.
-Drago mi je što svake godine imamo priliku da sagledamo šta smo to novo uradili u ovom dijelu Banjaluke, od vodovoda, puteva i mnogo drugih važnih projekata.Hvala im na pozivu i vidimo se i dogodine, napisao je Stanivuković na društvenim mrežama.

Nastavi čitati

Banjaluka

STANIVUKOVIĆ ČESTITAO ROĐENDAN BN TELEVIZIJI “Želim vam još puno uspješnih godina”

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković čestitao je Radio-televizije BN 26. godina postojanja!

-Nije bilo lako trajati sve ove godine, ali vaša posvećenost publici je prepoznata zbog čega godinama i jeste najgledanija televizija u našoj zemlji. Neka tako bude i dalje.
Želim vam još puno uspješnih godina, mnogo dobrih priča, političkih i zabavnih emisija, te priloga koji će mijenjati mnoge odluke, društvo, ali i živote. Želim vam da i dalje budete na strani građana i istine, ali kao i do sada, na strani našeg naroda. Hvala vam na dugogodišnjoj saradnji i srećno, istakao je Stanivuković.

Nastavi čitati

Banjaluka

GRADONAČELNIK “Neka nas Vaskrs podsjeti na LJUBAV, OPROŠTAJ, NADU”

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković uputio je pravoslavnim vjernicima čestitku povodom Vaskrsa.
-Neka nas praznik Hristovog vaskrsenja kao simbol pobjede života nad smrću, nadahne i podari nam hrabrost, staloženost i strpljenje, i nek nas podsjeti na najvažnije životne vrline: ljubav, oproštaj i nadu, istakao je Stanivuković.

Nastavi čitati

Aktuelno