Connect with us

Hronika

Jajce žali, danas sahrana trojice nastradalih u saobraćajki kod Mrkonjić Grada

Sahrana trojici tragično preminulih radnika građevinske firme “Struktura” iz Jajca biće danas u naseljima gdje su živjeli.

“Senad Poško (44) biće ukopan u rodnoj u Bistrici, Elvir Čagalj (46) u Bikovinama, te Selvedin Crnac (42) u Šibenici. Sahrane će biti u 15.30 sati”, navodi Jajce online.

Načelnik opštine Jajce Edin Hozan i predsjedavajući Općinskog vijeća Jajce Josip Topić uputili su telegram saučešća kolektivu “Struktura”, porodici i prijateljima nesretno stradalih sugrađana.

“S velikim bolom smo primili vijest o izgubljenim životima i tragediji koja je zadesila naš grad. Ostali smo bez tri naša sugrađanina, mlada, vrijedna i čestita radnika. U ovim teškim i tužnim trenucima suosjećamo u boli s porodicama nesretno nastradalih, s njihovim radnim kolegama i sa svim stanovnicima našeg grada. Porodicama naših nastradalih sugrađana, kolektivu ‘Struktura’ i prijateljima upućujemo izraze iskrenog saučešća i izražavamo nadu da ćete naći snage i hrabro i dostojanstveno savladati ove teške trenutke za sve građane Jajca”, poručili su Hozan i Topić.

Podsjećamo, trojica radnika “Strukture” smrtno su stradala u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak oko 19 časova kod Mrkonjić Grada.

U nesreći su sudjelovali micubiši, kojim je upravljao Miroslav Kaurin (34) iz Šipova, te teretno vozilo ford u kojem je bilo sedam osoba. Tri osobe iz forda u nesreći su izgubile život i to Senad Poško (44), Elvir Čagalj (46) i Selvedin Crnac (42), a četiri su povrijeđene. Teže je povrijeđen Asim Kokić koji je hitno prebačen u UKC Sarajevo.

Uviđaj su obavili dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Mrkonjić Grad.

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne mjere i radnje, kao i vještačenja radi utvrđivanja okolnosti saobraćajne nesreće, a naložena je i obdukcija tijela poginulih lica, koja je obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS.

Izvor: Nezavisne

Hronika

UŽAS U MARIBORU! Dijete upalo u šaht, NIJE MU BILO SPASA!

Jedno dijete je nastradalo kada je upalo u šaht u gradu u Sloveniji.

Policijska uprava Maribor juče je oko 22 sata obaviještena o nesreći u okolini Markovaca u kojoj je dijete upalo u šaht.

Dijete je odmah prevezeno helikopterom u bolnicu.
Uprkos medicinskoj pomoći, dijete je nažalost preminulo, pišu Slovenske novice.

U međuvremenu, mariborska policija nastavlja istragu o okolnostima koje su dovele do incidenta.

Nastavi čitati

Hronika

JEZIV UDES u centru Trebinja, jedna osoba SMRTNO STRADALA (FOTO)

Jedna osoba poginula je u saobraćajnoj nezgodi koja se desika u Trebinju, potvrđeno je za ATV.

“Dana 18.05.2024. godine u 15:32 časova PS Trebinje prijavljeno je da se desila saobraćajna nezgoda u ulili Vuka Mićunovića i da je učestvovalo jedno vozilo “opel korsa”. U toku je uviđaj, a prema trenutnim informacija jedno lice je smrtno stradalo”, rečeno je za ATV iz PU Trebinje.

Nastavi čitati

Hronika

JEZIVO NASILJE U BEOGRADU! Maloljetnog sina vezivao lancima i gumama

U prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u prisustvu branioca saslušan A.Ć. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici.

On je je u Zemunu, u kraćem vremenskom periodu, kako je saopšteno, do 16. maja ove godine svom maloljetnom sinu lancem i gumama vezivao noge i ruke, kako bi ga spriječio da napusti kuću.

Treća osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo Trećem osnovnom sudu u Beogradu da prema osumnjičenom odredi pritvor.

Podsjećamo, još jedan muškarac juče je uhapšen u Beogradu zbog nasilja u porodici, ali ovog puta nad suprugom.

Žena I.J. iz Beograda pretrpjela je, u ponedeljak uveče, jezivo nasilje i to samo nekoliko koraka od stana u kom živi, piše Republika.

Nastavi čitati

Aktuelno