Connect with us

Hronika

Pokušaj ubistva: Muškarac izboden u ugostiteljskom objektu

U ugostiteljskom objektu u Vlasenici nožem je izboden muškarac čiji su inicijali D. R. koji se javio u Dom zdravlja radi ukazivanja ljekarske pomoći, nakon čega je prevezen u zvorničku bolnicu.

Portparol Policijske uprave Zvornik Danijela Madžarević izjavila je da je Policijskoj stanici Vlasenica sinoć u 23.20 prijavljeno da se povrijeđeni javio u Dom zdravlja radi ukazivanja pomoći.

Ona je navela da su policijski službenici postupili po prijavi i utvrdili da je D. R. povrede nanijela osoba čiji su inicijali S. S iz Vlasenice.

O slučaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji će se, nakon izjašnjavanja ljekara o stepenu povreda D.R, izjasniti o kvalifikaciji ovog djela.

Hronika

POVRIJEĐENA DVA PJEŠAKA: Oglasila se policija o nesreći u Banjaluci

Dva pješaka povrijeđena su nakon što ih je udarilo vozilo na Bulevaru Stepe Stepanovića, potvrđeno je u policiji za “Glas Srpske”.

Kako su nam rekli u Policijskoj upravi Banjaluka nesreća se desila danas u 12.05 časova.

– U nezgodi je učestvovalo poutničko vozilo i dva pješaka, koja su zadobila tjelesne povrede. U toku je uviđaj na licu mjesta saobraćajne nezgode. Saobracaj se odvija neizmjenicnim propustanjem.

Nastavi čitati

Hronika

VELIKA POLICIJSKA AKCIJA U BANJALUCI! Zbog droge “palo” 19 osoba, među njima i DJEVOJKA (FOTO)

 Policija je uhapsila 19 osoba, među kojima je i jedna djevojka, zbog sumnje da su se bavili švercom narkotika, potvrđeno je “Glasu Srpske”

Akcija je trajala duže vrijeme, a u okviru nje obavljeno je više pretresa.

Uhapšeni su dovedeni u PU Banjaluka. Među njima je, kako nezvanično saznajemo, i V.M. koji je od ranije poznat policiji po raznim krivičnim djelima.

U akciji su učestvovali i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a Srpske.

Osumnjičeni su pred PU Banjaluka dovedeni u tri kombija i nekoliko automobila.

Policajci su donijeli i nekoliko vreća sa dokazima.

Nastavi čitati

Hronika

UHAPŠEN MALOLJETNIKzbog ubistva BRATA VOJINA MIJATOVIĆA, za drugim se traga

Dvojica maloljetnika koji se sumnjiče za prebijanje Đorđa Mijatovića, rođenog brata ministra u Vladi Bosne i Hercegovine Vojina Mijatovića u parku na Voždovcu identifikovana su, a jedan od osumnjičenih je (16) uhapšen, saznaje Kurir.

Osumnjičenom maloljetniku, kako saznajemo, na teret se stavlja teško ubistvo i on će biti priveden u Više javno tužilaštvo u Beogradu na saslušanje.
Kako saznajemo, maloljetnici se sumnjiče da su Mijatoviću koji je nekoliko sati kasnije preminuo, zadali nekoliko udaraca u glavu.
Za drugim osumnjičenim se intenzivno traga.

Nastavi čitati

Aktuelno