Connect with us

Banjaluka

Vrijeme poslužilo maturante banjalučke Tehnološke škole: Srećni, ponosni i elegantni prodefilovali gradom

– Žarko sunce ispratilo je maturante Tehnološke škole koji su krasili Trg Krajine gdje su se okupili kako bi se fotografisali sa roditeljima, drugarima i profesorima.
Srećni su što kiša nije poremetila njihovo slavlje. Maturantica Lea Tokalić koja je završila za kozmetičkog tehničara rekla je da su osjećanja pomiješana.- Uzbuđena sam zbog mature i završetka škole, ali postoji i strah od “svijeta odraslih”. Trenutno se nalazim na raskrsnici za budućnost, da li početi raditi ili ipak nastaviti školovanje – kaže Tokalićeva ističući da joj je želja  da nastavi sa nečim poptuno nevezanim za prithodno školovanje.

-Što se tiče sjećanja ostaće mi još dugo eksurzija, bježanja sa časova pa čak i profesori koji su se trudili da nam prenesu znanje najbolje što znaju, jako sam im zahvalna na tome – zaključuje ona.

Vesela i razigrana dok joj trubači sviraju omiljenu pjesmu, maturantica Tamara Delić koja je završila za frizera, kaže da je uzbuđena što je školovanje privela kraju.

– Evocije su me savladale. Drago mi je da sam završila srednju školu, ne planiram na fakultet. U najljepšem sjećanju ostaće će mi praksa i frizure koje smo pravili – kaže uzbuđena maturantica Delić.

Isti entuzijazam dijelu i njena drugarica Milana koja ističe da je dugo čekala maturu, te da se mjesecima spremala za istu.

– Ovo je nevjerovatan osjećaj, ne mogu da vjerujem da sam došla do kraja srednje škole. Planiram da upišem fakultet, ali još nisam odlučila šta bih – kaže Milana.

(Glas Srpske)

Banjaluka

GRADONAČELNIK na porodičnom okupljanju u Poniru! “Hvala vam na pozivu, vidimo se i dogodine” (FOTO)

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković već drugu godinu zaredom prisustvovao je porodičnom okupljanju porodice Ćurlić sa Ponira koje broji preko 60 članova.
-Drago mi je što svake godine imamo priliku da sagledamo šta smo to novo uradili u ovom dijelu Banjaluke, od vodovoda, puteva i mnogo drugih važnih projekata.Hvala im na pozivu i vidimo se i dogodine, napisao je Stanivuković na društvenim mrežama.

Nastavi čitati

Banjaluka

STANIVUKOVIĆ ČESTITAO ROĐENDAN BN TELEVIZIJI “Želim vam još puno uspješnih godina”

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković čestitao je Radio-televizije BN 26. godina postojanja!

-Nije bilo lako trajati sve ove godine, ali vaša posvećenost publici je prepoznata zbog čega godinama i jeste najgledanija televizija u našoj zemlji. Neka tako bude i dalje.
Želim vam još puno uspješnih godina, mnogo dobrih priča, političkih i zabavnih emisija, te priloga koji će mijenjati mnoge odluke, društvo, ali i živote. Želim vam da i dalje budete na strani građana i istine, ali kao i do sada, na strani našeg naroda. Hvala vam na dugogodišnjoj saradnji i srećno, istakao je Stanivuković.

Nastavi čitati

Banjaluka

GRADONAČELNIK “Neka nas Vaskrs podsjeti na LJUBAV, OPROŠTAJ, NADU”

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković uputio je pravoslavnim vjernicima čestitku povodom Vaskrsa.
-Neka nas praznik Hristovog vaskrsenja kao simbol pobjede života nad smrću, nadahne i podari nam hrabrost, staloženost i strpljenje, i nek nas podsjeti na najvažnije životne vrline: ljubav, oproštaj i nadu, istakao je Stanivuković.

Nastavi čitati

Aktuelno