Connect with us

Hronika

Objavljen snimak nesreće: Berači malina iz BiH traktorom se ”zakucali” u ljetnjikovac (VIDEO)

Na društvenim mrežama pojavio se snimak stravične saobraćajne nesreće koja se dogodila prije dva dana u selu Gornja Pološnica kod Kosjerića.

Na njemu se vidi trenutak kada je maloljetni mladić iz Bosne i Hercegovine, koji je upravljao traktorom, izgubio kontrolu, uletio u dvorište jednog domaćinstva i zakucao se u letnjikovac, povredivši šest osoba.

Na snimku objavljenom na instagram profilu “serbialive_vesti” vidi se traktor koji je velikom brzinom probio ogradu dvorišta jednog domaćinstva i zakucao se u letnjikovac pored kuće.

U trenutku nesreće u prikolici vozila su se nalazile četiri osobe koje su zadobile teške tjelesne povrede, kao i sam vozač traktora. Pored njih, još dvije osobe su lakše povrijeđene.

Podsjetimo, kako smo ranije pisali, šest mlađih osoba, berača malina, državljana Bosne i Hercegovine, teže i lakše je povrijeđeno u selu Gornja Pološnica kod Kosjerića kada je traktor kojim su se vraćali iz berbe sletio sa puta u dvorište jednog domaćinstva.

Traktorom upravljao maloljetnik

Traktorom je, kako je ranije saznao Blic, upravljao mladić iz Bosne i Hercegovine koji će u decembru postati punoljetan.

Poslije berbe koja se završila juče uveče, šestoro nadničara iz podrinjskog kraja, traktorom u vlasništvu malinara koji ih je angažovao, krenulo je prema kući u kojoj su bili smješteni. U zaseoku Veselinovići traktor je skrenuo sa puta, uletio u dvorište, zakucao se u letnjikovac pored kuće i prevrnuo.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SERBIA LIVE – VESTI (@serbialive_vesti)

Svi povrijeđeni prevezeni u Opštu bolnicu Užice

Svi berači su prevezeni u Opštu bolnicu Užice gdje im je ukazana pomoć, a jedan od njih je uslijed teže povrede noge zadržan na liječenju. Maloljetnik koji je upravljao traktorom je saslušan u svojstvu osumnjičenog i protiv njega će biti podnijeta krivična prijava, ali se za sada ne zna da li će biti procesuiran pred Višim javnim tužilaštvom u Užicu ili će biti predat bosanskohercegovačkom pravosuđu.

(Glas Srpske)

 

Hronika

NESREĆA U BILEĆI: Dizalica dotakla dalekovod, poginuo mladić

Jedno lice iz Gacka poginulo je danas u Bileći kada je dizalica dotakla dalekovod, potvrđeno je u Policijskoj upravi Trebinje.

ATV saznaje da je u pitanju mlađi muškarac.

“Smrtno stradalo lice nije rukovalo dizalicom”, naveli su iz policije.

Događaj se desio oko 11.30 časova, dodali su iz Policijske uprave Trebinje.

Nastavi čitati

Hronika

UŽAS U MARIBORU! Dijete upalo u šaht, NIJE MU BILO SPASA!

Jedno dijete je nastradalo kada je upalo u šaht u gradu u Sloveniji.

Policijska uprava Maribor juče je oko 22 sata obaviještena o nesreći u okolini Markovaca u kojoj je dijete upalo u šaht.

Dijete je odmah prevezeno helikopterom u bolnicu.
Uprkos medicinskoj pomoći, dijete je nažalost preminulo, pišu Slovenske novice.

U međuvremenu, mariborska policija nastavlja istragu o okolnostima koje su dovele do incidenta.

Nastavi čitati

Hronika

JEZIV UDES u centru Trebinja, jedna osoba SMRTNO STRADALA (FOTO)

Jedna osoba poginula je u saobraćajnoj nezgodi koja se desika u Trebinju, potvrđeno je za ATV.

“Dana 18.05.2024. godine u 15:32 časova PS Trebinje prijavljeno je da se desila saobraćajna nezgoda u ulili Vuka Mićunovića i da je učestvovalo jedno vozilo “opel korsa”. U toku je uviđaj, a prema trenutnim informacija jedno lice je smrtno stradalo”, rečeno je za ATV iz PU Trebinje.

Nastavi čitati

Aktuelno