Connect with us

Region

BRUTALAN NAPAD, IMA POVRJEĐENIH: Migranti noževima napali goste kafića u Srbiji

Grupa migranata noževima je napala posjetioce kafića “Rojal” u centru Pirota, potvrđeno je danas Tanjugu u Policijskoj upravi Pirot.

Kako je rečeno u policiji, tom prilikom je nekoliko lica lakše povrijeđeno.

Pripadnici Policijske uprave Pirot momentalno su reagovali i spriječili eventualne teže posljedice ovog incidenta, prenosi Tanjug.

Pripadnici Policijske uprave Pirot, pogranične policije i Žandarmerije uhapsili su u subotu kod Pirota grupu migranata koja je napadala druge migrante i pljačkala ih otimajući im sve dragocjenosti.

Policija je pretresom terena i tokom hapšenja zaplijenila tri automatske puške i dva pištolja.

Region

VUČIĆ NAKON USVAJANJA REZOLUCIJE “Ponosan sam na svoju Srbiju”

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je nakon usvajanja rezolucije o Srebrenici u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija (UN) da je ponosan na Srbiju.

“Ponosan na svoju Srbiju!”, napisao je Vučić na svom Instagram nalogu.

On je poruku poslao ogrnut u srpsku zastavu.

Generalna skupština UN izglasala je nacrt rezolucije o Srebrenici, koja je usvojena sa 84 glasa za, protiv je bilo 19 zemalja, dok je 68 bilo uzdržano.

Nastavi čitati

Region

INCIDENT NA SUĐENJU: Masovnog ubicu iz Mladenovca napali roditelji žrtava, izveden iz sudnice

Roditelji viču, jednom od njih se slošilo. Sudska straža izbacuje sve iz sudnice.

Desetak pripadnika policije je sprovelo u sudnicu U. B., osumnjičenog za ubistvo devet osoba u Duboni i Malom Orašju, i njegovog oca u pancirima.

U trenutku kada su ušli u sudnicu čuo se jak udarac. Kako javlja reporterka N1, zatim se čula vika u sudnici. kako javlja b92, roditelji žrtava masakra u Mladenovcu nasrnuli su na masovnog ubicu U. B. čim je uveden u sudnicu nakon čega je ubica U. B. momentalno izveden iz sudnice.

Roditelji viču, jednom od njih se slošilo. Sudska straža izbacuje sve iz sudnice.

Nastavi čitati

Region

PUCNJAVA U PEĆI: Ranjene tri osobe, raspisana potjernica za napadačem, kamere sve snimile

Tri osobe su ranjene sinoć u 21.15 časova tokom tuče u kojoj je korišćeno vatreno oružje u Peći .

Trojica muškaraca koji su ranjeni prebačeni su u bolnicu u Peći ali je jedan od njih zbog težine povreda transportovan u Klinički centar u Prištinu i nalazi se u kritičnom stanju.

Tuča se dogodila u prometnom dijelu grada na Bistrici tokom koje je jedan od učesnika upotrebio vatreno oružje, piše Telegraf.rs.

Na objavljenim snimcima na društvenim mrežama vidi se kako dvojica ranjenih padaju na zemlju, a napadač poslije ispaljenih hitaca bježi sa lica mjest.

Policija tzv.Kosova zatražila je pomoć građana u pronalaženju Mentora Gašija (2002) koji je osumnjičen za pokušaj teškog ubistva pošto je njegov identitet utvrđen pregledom nadzornih kamera sa obližnjih lokala.

U pitanju je povratnik u izvršenju teških krivičnih djela, stoji u raspisanoj poternici na kojoj je objavljena njegova fotografija.

Iz Regionalne policije Peć mole građane da svako ko ima bilo kakvu informaciju o odbjeglom obavijeste prvu policijsku patrolu ili pozovu policijsku stanicu.

Nastavi čitati

Aktuelno