Connect with us

Hronika

NEZAMISLIVO NASILJE U BIH! Djed (65) došao po unuče ispred škole, PRETUKAO GA NARKOMAN

Ispred tuzlanske Osnovne škole “Miladije” danas je navodno pretučen djed, koji je došao po dijete.
Njega je navodno napao narkoman i udarao ga pred djecom.
Iako iz tuzlanskog MUP još nema potvrde, portparolka Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla Ersija Aščerić-Mujedinović kazala je da je primljen pacijent inicijala S. A. (65), piše Avaz.
On je obrađen na prijemu Klinike za ortopediju i traumatologiju te je upućen na dodatnu dijagnostiku na Kliniku za plastičnu i maksiofacijalnu hirurgiju.

Hronika

UŽAS U MOSTARU! Srpskom povratniku zapaljen auto ispred kuće

Dragi Ruparu, srpskom povratniku u mostarsko naselje Hodbina, noćas je ispred porodične kuće zapaljen automobil.

Rupar je rekao da je jutros oko 7 časova osjetio miris paljevine, izašao ispred kuće i vidio zapaljen automobil.

– Zadnji dio automobila je potpuno izgorio. U šoku sam, nemam riječi, ne osjećam se bezbjedno – rekao je Rupar.

On je naveo da je policija obavila uviđaj i da su mu ljudi koji su bili na uviđaju rekli da sve ukazuje na to da je požar podmetnut.

– Jako loše se osjećam. Živim ovdje sa bratom i ne znam kome bismo mogli smetati i zašto – rekao je Rupar.

Portparol MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona, Ljudevit Marić rekao je da je Rupar jutros prijavio da mu je izgorio automobil “opel kadet” i sumnja da mu je vozilo zapaljeno.

– Vrše se istražne radnje i do završetka istrage ne možemo ništa prejudicirati – rekao je Marić.

Srna

Nastavi čitati

Hronika

STRAHOTA U ZRENJANINU! Ubila staricu, zločin otkriven nakon mjesec i po dana?!

Policija iz Zrenjanina uhapsila je ženu K. D. (69) iz okoline Nove Crnje, osumnjičenu za ubistvo.

Prema prvim saznanjima sumnja se da je ona 30. aprila ove godine, u kući u okolini Nove Crnje, ubila sedamdesetčetvorogodišnju staricu.

Kako piše Informer, za sada nisu poznati drugi detalji ovog svirepog zločina.

Privedenoj K. D. je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu.

Nastavi čitati

Hronika

DJEVOJKA PREBIJENA NA SMRT, pa spakovana u kofer

Novi stravičan zločin potresan Balkan, nakon što je otkriveno tijelo djevojke (31) koja je pretučena na smrt, a njeno tijelo je potom spakovano u kofer i bačeno.

Jezivo ubistvo dogodilo se prošle sedmice u Velikom Varadinu, a tijelo je pronađeno na jednom parkingu u stambenom kompleksu.

Istragom je ustanovljeno da su ubijena djevojka i njena sestra bile primoravane na prostituciju. Navodno je u cijelu priču umiješan i poznanik iz njihovog rodnog sela, a vjeruje se da je djevojka ubijena jer “nije dovoljno zarađivala”. Policija je uhapsila troje osumnjičenih.

Muškarac i žena, rodom iz Bihora, privedeni su zbog sumnje da su dio lanca prostitucije u Velikom Varadinu. Sumnja se da su u gradu imali dva stana, gdje su ubijenu djevojku primoravali da se prostituiše. Upravo je u jednom od tih stanova djevojka i pretučena na smrt.

Vjeruje se da su djevojku mučki udarali dok nije izdahnula, a potom su po nalogu šefa tijelo spakovali u kofer i ostavili na parkingu stambenog kompleksa na drugom kraju grada.

“Ubijena i njena sestra bile su izložene fizičkom i psihičkom nasilju, a za krivično djelo se sumnjiče tri osobe. Žrtve su izgladnjivane i držane u nehumanim uslovima, u jednom toaletu”, saopšteno je iz tužilaštva.

Šef lanca prostitucije je znao da su dvije sestre lošeg materijalnog stanja, zbog čega ih je prevario i trgovao njihovim tijelima. Mlađa sestra ubijene djevojke se nalazi u bolnici, pošto je takođe krvnički pretučena.

Prema navodima tužilaštva, vjeruje se da su dvije sestre bile čak prinuđene i da prodaju očevu kuću i uzmu kredit. Roditelji dvije djevojke su prije dvije godine sa njima izgubili svaki kontakt. Nije poznato da li su pokušavali da ih pronađu.

Prema navodima medija, jedan od troje osumnjičenih je na saslušanju priznao zločine.

Navodno se ubistvo dogodilo prilikom “kažnjavanja” dvije sestre, jer više prostitucijom nisu zarađivale dovoljno novca. Starija sestra je u stanu podlegla povredama.

Mlađu je spasila policija.

“Žrtva ima višestruke prelome kostiju lica i rebara”, rekli su iz bolnice gdje je mlađa žrtva hospitalizovana, prenosi “Telegraf”.

Nastavi čitati

Aktuelno