Connect with us

Hronika

TIJELO UBICE JOŠ UVIJEK U HLADNJAČI! Monstrum Nermin Sulejmanović uskoro bi mogao biti ukopan

Tijelo ubice Nermina Sulejmanovića još uvijek se nalazi kod nas u hladnjači Komemorativnog centra u Tuzli.

To je za portal Radiosarajevo.ba Amer Hajdarhodžić, rekao rukovodilac službe u Komemorativnom centru Tuzla, skoro dva mjeseca nakon stravičnih dešavanja u Gradačcu.

“Tijelo se od 11. augusta nalazi u hladnjači u Tuzli. Niko nije došao da ga preuzme, čak ni porodica. Sada smo konačno dobili određene informacije da bi to mogla uraditi rodbina Sulejmanovića”, dodao je Hajdarhodžić za Radiosarajevo.ba.

Prema informacijama trojica dajdža od Sulejmanovića podnijela su zahtjev da ukopaju Nermina.

“Sada se čeka odluka Opštine Gradačac. Koliko sam upoznat, problem je grobno mjesto”, dodao je Hajdarhodžić za naš portal.

Podsjetimo, život Nizame Hećimović ugašen je u petak, 11. avgusta, od ruke njenog partnera Nermina Sulejmanovića. Nekoliko dana prije nego što je ubijena, Nizama je Nermina prijavila za porodično nasilje.

Četiri dana prije ubistva sudija Opštinskog suda u Gradačcu donijela je rješenje kojim se ne određuje mjera zabrana prilaska nasilniku. Predsjednica suda je to rješenje opravdala riječima da policija nije dostavila dokaze.

Nakon što je ubio Nizamu, prenoseći sve to uživo na Instagramu, Nermin je otišao u grad gdje je svirepo ubio Denisa i Đengiza Ondera, sina i oca, koje je poznavao od ranije i s kojima je bio u sporu.

U svom krvavom napadu ranio je i tri osobe. Prvo Nizaminog rođaka, kod kojeg se sa djetetom skrivala nakon što je pobjegla od nasilnika, Denisovu majku, kao i policajca koji je pokušao da ga zaustavi.

Na kraju je monstrum Nermin Sulejmanović izvršio samoubistvo.

Hronika

UŽAS U MARIBORU! Dijete upalo u šaht, NIJE MU BILO SPASA!

Jedno dijete je nastradalo kada je upalo u šaht u gradu u Sloveniji.

Policijska uprava Maribor juče je oko 22 sata obaviještena o nesreći u okolini Markovaca u kojoj je dijete upalo u šaht.

Dijete je odmah prevezeno helikopterom u bolnicu.
Uprkos medicinskoj pomoći, dijete je nažalost preminulo, pišu Slovenske novice.

U međuvremenu, mariborska policija nastavlja istragu o okolnostima koje su dovele do incidenta.

Nastavi čitati

Hronika

JEZIV UDES u centru Trebinja, jedna osoba SMRTNO STRADALA (FOTO)

Jedna osoba poginula je u saobraćajnoj nezgodi koja se desika u Trebinju, potvrđeno je za ATV.

“Dana 18.05.2024. godine u 15:32 časova PS Trebinje prijavljeno je da se desila saobraćajna nezgoda u ulili Vuka Mićunovića i da je učestvovalo jedno vozilo “opel korsa”. U toku je uviđaj, a prema trenutnim informacija jedno lice je smrtno stradalo”, rečeno je za ATV iz PU Trebinje.

Nastavi čitati

Hronika

JEZIVO NASILJE U BEOGRADU! Maloljetnog sina vezivao lancima i gumama

U prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u prisustvu branioca saslušan A.Ć. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici.

On je je u Zemunu, u kraćem vremenskom periodu, kako je saopšteno, do 16. maja ove godine svom maloljetnom sinu lancem i gumama vezivao noge i ruke, kako bi ga spriječio da napusti kuću.

Treća osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo Trećem osnovnom sudu u Beogradu da prema osumnjičenom odredi pritvor.

Podsjećamo, još jedan muškarac juče je uhapšen u Beogradu zbog nasilja u porodici, ali ovog puta nad suprugom.

Žena I.J. iz Beograda pretrpjela je, u ponedeljak uveče, jezivo nasilje i to samo nekoliko koraka od stana u kom živi, piše Republika.

Nastavi čitati

Aktuelno