Connect with us

Banjaluka

RASPAD BANJALUČKOG SNSD-A! Đajić UDARIO na Antonića, kaže da je “KRTICA”! ANTONIĆ “Đajić LAŽE I NARUČUJE TEKSTOVE” (FOTO)

Raskol u banjalučkom SNSD-u sve je očigledniji, a prvi uzrok cijepanja partije u najvećem gradu Srpske svakako ja direktor Kliničkog centra Vlado Đajić. Đajić se pored Draška Stanivukovića koji mu je “rak rana” sada okomio i na sopstvene članove partije te je tako optužio Momčila Antonića bivšeg narodnog poslanika da je “krtica”.


-Ne znam kakvu mržnju prema meni osjeća Vlado Đajić, ali moram mu reći da je mržnja autodestruktivna.

Napisao je ovo bivši narodni poslanik SNSD, Momčilo Antonić na svom Twitter profilu.

– Čovjek se zalaže da ne idem na listu, da ne uđem u stranačke organe i sve mu te želje ispunjavaju da mu nahrane sujetu i sad još priča i naručuje tekstove pune laži i to preko Suvare – napisao je Antonić.

On je dodao je kako je zadivljen kako Đajić sve stiže, pa još da se i bavi njim.

Ipak rasprava se nije zaustavila na ovome pa je Antonić kasnije dodao

Na cijelu raspravu nije ostala imuna ni Gorica Dodik koja je indirektno podržala Antonića.

Podsjećamo, iz banjalučkog SNSD navodno su počeli sa prikupljanjem potpisa za pokretanje opoziva gradonačelnika Banjaluke, ali krajnji cilj za njegovo pokretanje treba da daju ruke u Skupštini grada Banjaluka.

Do kada će sve ovo da trpi šef partije Milorad Dodik ostaje da se vidi, ali poučeni dosadašnjim iskustvima Đajiću se ne piše dobro.

Banjaluka

VESELO NA “HERCEGOVAČKOJ VEČERI”! Gosti STANIVUKOVIĆ I MILANOVIĆ (FOTO)

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković i šef Kluba odbornika PDP Dragan Milanović večeras su gosti na tradicionalnoj manifestaciji “Hercegovačko veče”. Inače ovo udruženje večeras slavi Zavjetnu slavu Svetog Vasilija Ostroškog Čudotvorca. Dobra atmosfera i veseli gosti sasvim su sigut+rno garancija dobrog provoda, a kako sve izgleda pogledajte u galeriji.

Nastavi čitati

Banjaluka

STANIVUKOVIĆ U PISKAVICI “Ne propuštam manifestacije KUD-a “Piskavica, ZAVOLIO SAM OVE LJUDE” (FOTO)

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković prisustvovao je manifestaciji KUD-a “Piskavica”.
-Zavolio sam ove ljude, njihove aktivnosti i akcije, možda čak i pomalo postao subjektivan, pa sve što oni rade mi je nekako drago i već unaprijed znam da će to biti uspješno. Grad Banja Luka je u odnosu na ranije, ove godine osnažio podršku ovom kulturno-umjetničkom društvu, a nedavno smo uredili i ljetnu pozornicu na kojoj se održava, već dobro poznat, “Kozara etno” festival, naveo je gradonačelnik na društvenim mrežama.

Nastavi čitati

Banjaluka

PRIZOR KOJI SE RIJETKO VIĐA! Tri rode sletjele na krov kuće u banjalučkom naselju Debeljaci

Rode, koje su ovih dana viđene u nekoliko banjalučkih naselja, a u nekim i svijaju svoja gnijezda, prava su atrakcija.
Tako su tri ove ptice sletjele na krov kuće u banjalučkom naselju Debeljaci što je izuzetno obradovalo mještane. Po narodnim vjerovanjima, ove ptice su simbol napretka, rodnosti i plodnosti, pa se njihovom dolasku ljudi uvijek obraduju.

Iako parovi roda ostaju zajedno cijeli život, odnosno monogamni su, svake godine mužjak i ženka se međusobno udvaraju, kako bi očvrsnuli svoju vezu.
Ljubavna veza među rodama je među najčvršćim i najpostojanijim u životinjskom svijetu.

Ornitolog Midhat Hrnčić iz Sanskog Mosta, koji se već decenijama bavi proučavanjem ptica, smatra kako je razlog dolaska roda bolji odnos čovjeka prema ovim veličanstvenim stvorenjima, pišu Nezavisne.

Nastavi čitati

Aktuelno