Connect with us

Banjaluka

NINKOVIĆ IZAZVAO HAOS U SKUPŠTINI! Pale teške optužbe, OD REKETIRANJA DO UCIJENJIVANJA, zatražena pauza, zbog novonastale situacije

Šef kluba odbornika Dragan Milanović zatražio je u ime kluba pauzu, budući da su “pale” teške optužbe u skupštinskoj sali.

“Insistiram da se izvinete lično meni i drugim odbornicima. Stalno ste govorili vi reketirate i pokazivali prema nama. Dovedite nekoga ko je meni ručak platio za bilo kakvu uslugu i onda ću vam prepisati svu svoju imovinu. Želim da se izvinete odmah”, poručio je Milanović.

“Lično znam čovjeka kome ste tražili stan i stotinu hiljada maraka”, prethodno je predsjednik Skupštine Banjaluka Ljubo Ninković optužio tokom rasprave o dnevnom redu Gradsku upravu na čelu sa gradonačelnikom Draškom Stanivukovićem, za reketiranje.

Odmah je reagovao odbornik PDP-a Milko Grmuša, koji je rekao da nakon ovih optužbi više ništa nije isto.

“Želim odmah pauzu, kako bi smo pozvali nadležne organe koji će postupati po ovim ozbiljnim optužbama. Predsjedniče ukoliko imate dokaze odmah idem sa vama u policiju da to prijavimo, nećete biti sami”, naglasio je Grmuša.

Na kraju se revoltirano obratio Ninkoviću i odbornicima SNSD-a.

“Ćutite kao P, i radite sve što vam šef radi. Dobro znate ko sam ja i šta sam sve javno pričao o regulacionim planovima”, ljutito je poručio Grmuša.

Ni odbornik “Narodnog fronta – Banjaluka zove” Saša Lazić nije ostao imun na ove optužbe.

“Što se tiče reketiranja, evo dajte mi ime i ja idem javno. Dajte mi ime i prezime i dokaze ko je reketiran, i ja ću svi iznijeti javno, to to je to”, poručio je Lazić.

Konkretna imena je tražio i Stanivuković, koji je odmah poručio Ninkoviću da ukoliko ima dokaze odmah sve ispriča policiji.

Na kraju je na zahtjev PDP-a zatražena pauza, zbog novonastale situacije.

Banjaluka

BANJALUKA SE PRIPREMA za treće izdanje karnevala! MANIFESTACIJA će trajati od 24. do 26. maja

Nakon sjajnog drugog izdanja, Banja Luka se priprema i za treći, Međunarodni banjalučki karneval.

Uz posebno dekorisan ambijent, sjajna atmosfera, mnogo smijeha, druženja, pjesme i dobre zabave očekuje sve posjetioce od 24. do 26. maja u centru grada, a ljepota, raznolikost i šarolikost plesnih kostima svakako će uljepšati ovaj jedinstveni događaj.

Ove godine, baš kao i prethodnih svojim nastupom na Međunarodni banjalučki karneval će uljepšati nastupi mnogih grupa koje dolaze u grad na Vrbasu.

Ne propustite priliku da budete dio fantastičnog Međunarodnog banjalučkog karnevala.

Nastavi čitati

Banjaluka

KRESOJEVIĆ “Uputiću poziv predstavnicima predškolskih ustanova za sastanak, POVEĆAĆEMO SUBVENCIJE”

-Danas ću uputiti poziv predstavnicima predškolskih ustanova za sastanak u vezi sa implementacijom povećanja subvencija za boravak u privatnim predškolskim ustanovama.

Poručio je ovo gradski menadžer, Bojan Kresojević naglasivši kako bi na sastanku trebalo da se definišu svi tehnički detalji, a koji se tiču povećanja subvencija.

-Sastanak će biti održan u petak, 17. maj u 13.00 časova kako bi se definisali tehnički detalji za realizaciju povećanja subvencija na 300 KM mjesečno za porodice sa dvoje djece u predškolskom uzrastu, te 100 KM mjesečno za porodice sa jednim djetetom – kazao je gradski menadžer.

Dodao je i to kako će gradska administracija na ovaj način realizovati planirane aktivnosti povećanja subvencija koje su i najavljene u aprilu 2022. godine.

Nastavi čitati

Banjaluka

STANIVUKOVIĆ “Već je svima jasno da su naše politike MNOGO VIŠE OD RIJEČI” (FOTO)

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković naglasio je da je već svima jasno da su njegove politike mnogo više od riječi!
-Uvođenjem besplatnih doživotnih karata za javni prevoz kao i “kartica prijateljstva” za povoljniju kupovinu doprinijećemo tome da penzioneri uštede i nekoliko penzija na godišnjem nivou. Najveće je djelo postići ono što ste obećali, a mi to radimo svakodnevno, istakao je Stanivuković.

Nastavi čitati

Aktuelno