Connect with us

Hronika

SKANDAL U BIJELJINI! Učenice optužile profesora za PEDOFILIJU, reakcija škole izostaje (VIDEO)

Serijal „Prespektiva plus“ koji sedmično izbacuje epizode u kojima se vode razgovori sa mladim ljudima na području bivše Jugoslavije često otkrije potresne stvari iz života mladih ljudi, o kojima oni do tada javno možda nisu ni pričali.

U ovoj emisiji mladi govore o važnim temema u društvu, ali i o problemima sa kojima se svakodnevno susreću.
Ekipa ovog dokumentarnog serijala boravila je u Bijeljini gdje je, između ostalog, razgovarala i sa učenicama koje pohađaju jednu srednju školu na području ovog grada.
One su, naime, kazale da je 20-ak učenica ovoj školi prijavilo profesora fizike koji je seksualno zlostavljao svoje učenice. Škola, kako kažu, nije ništa uradila.

– Za pedofiliju mi smo prijavljivali našeg profesora fizike koji je otišao u penziju. Udarao je učenice po zadnjici, odmjeravao nas kad god izađemo na tablu, kazala je jedna od učenica, piše Oslobođenje.

– Ona ne može ništa da uradi ili bilo ko od njih dok on ništa konkretno nije uradio odnosno ‘on samo gleda, on ne pipa‘, rekla je druga učenica.
Isječke njihovog svjedočenja možete pogledati na snimku ispod:

Hronika

UŽAS U MARIBORU! Dijete upalo u šaht, NIJE MU BILO SPASA!

Jedno dijete je nastradalo kada je upalo u šaht u gradu u Sloveniji.

Policijska uprava Maribor juče je oko 22 sata obaviještena o nesreći u okolini Markovaca u kojoj je dijete upalo u šaht.

Dijete je odmah prevezeno helikopterom u bolnicu.
Uprkos medicinskoj pomoći, dijete je nažalost preminulo, pišu Slovenske novice.

U međuvremenu, mariborska policija nastavlja istragu o okolnostima koje su dovele do incidenta.

Nastavi čitati

Hronika

JEZIV UDES u centru Trebinja, jedna osoba SMRTNO STRADALA (FOTO)

Jedna osoba poginula je u saobraćajnoj nezgodi koja se desika u Trebinju, potvrđeno je za ATV.

“Dana 18.05.2024. godine u 15:32 časova PS Trebinje prijavljeno je da se desila saobraćajna nezgoda u ulili Vuka Mićunovića i da je učestvovalo jedno vozilo “opel korsa”. U toku je uviđaj, a prema trenutnim informacija jedno lice je smrtno stradalo”, rečeno je za ATV iz PU Trebinje.

Nastavi čitati

Hronika

JEZIVO NASILJE U BEOGRADU! Maloljetnog sina vezivao lancima i gumama

U prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u prisustvu branioca saslušan A.Ć. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici.

On je je u Zemunu, u kraćem vremenskom periodu, kako je saopšteno, do 16. maja ove godine svom maloljetnom sinu lancem i gumama vezivao noge i ruke, kako bi ga spriječio da napusti kuću.

Treća osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo Trećem osnovnom sudu u Beogradu da prema osumnjičenom odredi pritvor.

Podsjećamo, još jedan muškarac juče je uhapšen u Beogradu zbog nasilja u porodici, ali ovog puta nad suprugom.

Žena I.J. iz Beograda pretrpjela je, u ponedeljak uveče, jezivo nasilje i to samo nekoliko koraka od stana u kom živi, piše Republika.

Nastavi čitati

Aktuelno