Connect with us

Sport

ISPOVJEST UDOVICE SINIŠE MIHAJLOVIĆA! Znate li šta je napravio sedam dana prije smrti?

Prošla je godina dana otkako nas je napustio Siniša Mihajlović, bivši reprezentativac Jugoslavije i Srbije te jedan od najboljih izvođača slobodnih udaraca u istoriji fudbala.

Njegova supruga Arijana odlučila je podijeliti nekoliko crtica o legendarnom fudbaleru koji je preminuo 16. decembra 2022.

– U početku je bilo užasno. Osjećala sam ga svuda po kući… Tada sam odlučila da neću klonuti. – prenijeli su mediji u Srbiji izjave koje je Arijana dala u intervjuu za italijanski magazin Chi.

– Neki su me vidjeli kako pijem aperitiv, a bilo je i onih koji su me osuđivali zbog načina na koji sam se obukla. Neka mi sude, nije me briga. Imam brata koji boluje od depresije pa sam i sama brinula da ne upadnem u takvo stanje. Morala sam krenuti ispočetka, Siniša bi tako želio. Baš mi nedostaje, kao vazduh – rekla je i dodala:

– Gotovo četiri godine provela sam po bolnicama. Moj je suprug imao dvije transplatacije koštane srži i radovao se svakom testu koji bi dobro prošao. Sedam dana prije nego je umro, on je pretrčao deset kilometara, a ja bih trebala slomiti se i pasti u depresiju? Ne. Siniša je bio rođeni borac, hrabro se držao do posljednjeg trenutka. Izgubio je samo posljednju rundu, baš tada kada smo svi pomislili da je dobio meč i da će sve biti dobro. Porodica je bila uz njega, nisu se odvajali, doživio je i da postane djed…

Imao velike planove

Siniša je imao velike planove za nastavak trenerske karijere:

– On je organizovao život do kraja. Planirao je posjetiti Kontea i De Zerbija u Londonu kako bi razmijenili iskustva. Nažalost, nije uspio.

Djeca su takođe teško podnijela gubitak oca:

– Viki je najstarija, ali i najkrhkija. Osjećala je posebnu ljubav prema njemu. Zna reći: ‘Nikada neću naći momka kao što je tata.‘ Virdžinia je postala majka, udala se za dugogodišnjeg izabranika koji je fudbaler, igra u Đenovi. Dušan je moj zaštitnik, postao je kao otac: oblači se isto, iste su visine, a boksom se oslobađa pritiska. Nikolas je najmlađi, mezimac.

Ljetovanja su najčešće provodili u vili u Porto Cervu na Sardiniji:

– Ovo je ljeto bilo jako tužno. Otvorila sam vrata i ugledala njegove cipele, kombinezon, odjeću… U kući još miriše cigara koju je pušio na terasi. Ponekad bi popio i rakiju od grožđa. Osjetila sam njegovo prisustvo, kao da sjedi na krevetu pored mene. Kao da je zaista tu – podijelila je svoja sjećanja Arijana.

Sport

TURNIR U RIMU OBILJEŽIO SKANDAL! Protesti prekinuli meč (VIDEO)

Meč između Sorane Kirstee i Medison Kiz prekinut je zbog upada navijača na teren tokom drugog seta.

Pri rezultatu 6:2, 3:1, 15:0 za Amerikanku, dvojica navijača su ušla na teren.

Jedan od njih je prišao mreži, prije nego što su radnici obezbjeđenja reagovao i sklonili ga odatle.

Teniserke su nakon nemilog događaja otišle u svlačionicu.

S vremena na vrijeme ovakvi protesti se događaju na terenima širom svijeta, često i na Grend slemu.

Nezavisne

Nastavi čitati

Sport

NA KORAK DO PRVOG MJESTA! Fudbaleri Borca večeras mogu donijeti titulu u Banjaluku

Danas se igraju preostale dvije utakmice 31. kola Wwin lige BiH nakon kojih možemo dobiti novog šampiona.

Vodeći Borac gostuje kod Tuzle Siti, dok drugoplasirani Zrinjski ide na noge GOŠK-u.

Banjalučani večeras mogu teoretski osigurati naslov prvaka. Potrebno je da savladaju Tuzlu Siti i tako je pošalju u niži, a da Zrinjski ne ostvari pobjedu u Gabeli. Tada bi crveno-plavi imali nedostižnu prednost dva kola prije kraja prvenstva. Za tim Vinka Marinovića je najvažnije da stigne do tri boda, bez obzira šta uradi Zrinjski, jer će onda svakako imati meč loptu u narednom kolu protiv Igmana i to pred svojim navijačima.

Borac uoči današnjih duela ima pet bodova prednosti u odnosu na Zrinjski (72-67). Utakmica između Tuzle Sitija i Borca igra se od 17 časova, dok je meč GOŠK-a i Zrinjskog na programu od 21.00.

Nastavi čitati

Sport

OVO JE FOTOGRAFIJA MOMKA koji je Noleta pogodio flašicom u glavu! (FOTO, VIDEO)

Novak Đoković je u Rimu pogođen u glavu nakon meča sa Korentanom Muteom, a sada je poznato i ko je to učinio.

Tačnije, ne zna se identitet momka, kome je ispala flašica, ali je jasno da nije u pitanju dijete kako se u prvi mah mislilo, piše B92.
Sada se pojavio i novi snimak koji pokazuje drugi ugao ovog incidenta. Vidi se da je flašica ispala navijaču iz ranca, te da nije namjerno pogodio Đokovića.

Ovom dečku je flašica ispala iz ranca i pala pravo na glavu Novaku, koji je nakon ukazane pomoći otišao u hotel, odakle se i javio.

“Hvala vam na porukama. Ovo je bila nesreća i ja sam dobro, odmaram u hotelu s ledenim oblogom. Vidimo se u nedelju”, napisao je Đoković.

Podsetimo, Novak je savladao Mutea lako sa 6:3, 6:1, a u sljedećem kolu će igrati protiv Alehandra Rabila.

Podsjetimo, najbolji teniser svijeta Novak Đoković plasirao se u šesnaestinu finala mastersa u Rimu, pošto je u drugom kolu ubjedljivo savladao Francuza Korentana Mutea.

Nastavi čitati

Aktuelno