Connect with us

Banjaluka

Osim OPSTRUKCIJA koje radite na štetu građana Banjaluke, NE RADITE SVOJ POSAO

Šef Kluba odbornika PDP Dragan Milanović na vanrednoj sjednici Skupštine grada Banjaluka upitao je predsjednika skupštine zašto na dnevnom redu nije tačka u vezi sa rebalansom budžeta.

– Zašto nismo imali redovnu sjednicu u decembru i nisu druge tačke na dnevnom redu. Osim opstrukcija koje radite na štetu građana Banjaluke, ne radite svoj posao. Ne zakazujete sjednice i ne uvršatavate predloženi tačke na dnevni red – rekao je Milanović tokom rasprave.

On je napomenuo da nije bilo moguće unaprijed planirati određene troškove, te naveo da skupštinska većina samo kritikuje i ne daje riješenja.

– Neke stvari se dešavaju i to je život, pa evo jel neko prije pola godine znao koliki će danas biti minimalac, jel neko znao da će to biti 900 KM – rekao je Milanović.

Banjaluka

BASARA NA IZLOŽBI DOMA ZDRAVLJA “Zaista je bilo zanimljivo vidjeti s čim su nekada medicinski tehničari i ljekari radili”

Potpredsjednik GrO PDP Banjaluka Adriana Basara prisustvovala je obilježavanju 30. godišnjice Doma zdravlja Banja Luka koji je tom prilikom priredio izložbu nekadašnjih medicinskih i nemedicinskih sredstava za rad.
-Zaista je bilo zanimljivo vidjeti s čim su nekada medicinski tehničari i ljekari radili, kakva vozila su koristili u službi hitne pomoći.
Čestitam direktorici @nevena.dobrijevictodorovic, kao i svom medicinskom i nemedicinskom osoblju veliki jubilej, istakla je Basara.

Nastavi čitati

Banjaluka

BRAVO ZA MALE GENIJALCE! Najmlađi pijanisti donijeli zlato u Banjaluku

Na Festivalu pijanizma koji se proteklog vikenda održao u Sremskoj Mitrovici, učenici Muzičko-edukativnog centra iz Banjaluke osvojili su četiri zlatne medalje.

Iz ove ustanove navode da su učenici iz klase profesorice Jovane Savić Pajić pokazali veliki uspjeh u disciplini klavir solo.

Zlatne medalje osvojili su Miloš Đuza, Konstantin Raljić, Mia Mišel Subošić i Sofija Klasan.

Nagrade pobjednicima 10. jubilarnog Festivala uručila je Milda Želem Kuzminac, direktorica Festivala pijanizma.

Nastavi čitati

Banjaluka

GRADONAČELNIK NAPRAVIO PRIJEM ZA ŠAMPIONE! Fudbalski klub “Borac” kod Stanivukovića

Gradonačelnik Draško Stanivuković sa saradnicima upriličio je danas prijem za upravu i igrače fudbalskog kluba „Borac“ nakon osvojene šampionske titule.

Tom prilikom, gradonačelnik im je još jednom čestitao na izvanrednom uspjehu, poručivši kako podršku od Banje Luke imaju i imaće uvijek.

-Upriličili smo prijem za igrače i upravu FK “Borac” nakon zasluženo osvojene titule šampiona BiH za sezonu 2023/2024. Ponosni na rezultate našeg FK “Borac” kao i na buduće velike planove. Grad Banja Luka biće podrška u svakom smislu te riječi – kazao je gradonačelnik.

Zahvalio im se i na tome što su naš grad svojim pobjedama učinili ponosnim.

-Radujemo se novim pobjedama i velikim titulama – zaključio je gradonačelnik.

Nastavi čitati

Aktuelno