Connect with us

Sport

LUKIĆ I ZVANIČNO IZABRAN za novog predsjednika FK Borac

Goran Lukić izabran je za novog predsjednika FK Borac, a na izbornoj Skupštini dobio je jednoglasnu podršku delegata za svoj mandat.

Lukić je, aprila prošle godine, imenovan u UO FK Borac, a sada je dobio povjerenje da se lati predsjedničkog posla za koji kaže da mu predstavlja veliku čast, ali i odgovornost.

“Za mene je velika čast, ali ujedno i ogromna odgovornost što sam izabran za novog predsjednika FK Borac. Ne želim da se razmećem krupnim obećanjima i moja želja je da pričam djelima. Puno toga se uradilo u proteklom periodu, a ispred nas je još mnogo posla. Daću sve od sebe da, zajedno sa svojim saradnicima, doprinesem daljem razvoju našeg sportskog velikana, na terenu, ali i van njega. FK Borac je ponos Banjaluke i Republike Srpske i naša obaveza je da se trudimo da svakim danom klub napreduje”, rekao je Lukić po stupanju na predsjedničku dužnost u Platonovoj ulici.

FK Borac dobio je i novog direktora, a na tu poziciju, sa mjesta direktora marketinga, “prekomandovan” je Dejan Čato koji će naslijediti Aleksandra Mićića. Prvi čovjek FK Borac kaže da je pred klupskim rukovodstvom mnoštvo planova.

“FK Borac je u proteklom periodu napravio veliki iskorak na svim poljima. Sve je, rezultatski i infrastrukturno, podignuto na jedan viši nivo, a na nama je obaveza da nastavimo da idemo u tom pravcu. Timski rad će biti od krucijalne važnosti za dalji razvoj. FK Borac je iznad svih nas, a svi mi koji smo sada u klubu, nebitno na kojoj poziciji, moramo da se vodimo željom da naš Borac bude bolji iz dana u dan. Želimo da nastavimo sa daljim razvojem infrastrukture na i oko stadiona, da nastavimo sa daljim razvojem omladinske škole, te da rezultati našeg seniorskog pogona budu protkani trofejima. Imamo pregršt planova i na nama je da ih realizujemo”, rekao je Lukić.

Sport

TURNIR U RIMU OBILJEŽIO SKANDAL! Protesti prekinuli meč (VIDEO)

Meč između Sorane Kirstee i Medison Kiz prekinut je zbog upada navijača na teren tokom drugog seta.

Pri rezultatu 6:2, 3:1, 15:0 za Amerikanku, dvojica navijača su ušla na teren.

Jedan od njih je prišao mreži, prije nego što su radnici obezbjeđenja reagovao i sklonili ga odatle.

Teniserke su nakon nemilog događaja otišle u svlačionicu.

S vremena na vrijeme ovakvi protesti se događaju na terenima širom svijeta, često i na Grend slemu.

Nezavisne

Nastavi čitati

Sport

NA KORAK DO PRVOG MJESTA! Fudbaleri Borca večeras mogu donijeti titulu u Banjaluku

Danas se igraju preostale dvije utakmice 31. kola Wwin lige BiH nakon kojih možemo dobiti novog šampiona.

Vodeći Borac gostuje kod Tuzle Siti, dok drugoplasirani Zrinjski ide na noge GOŠK-u.

Banjalučani večeras mogu teoretski osigurati naslov prvaka. Potrebno je da savladaju Tuzlu Siti i tako je pošalju u niži, a da Zrinjski ne ostvari pobjedu u Gabeli. Tada bi crveno-plavi imali nedostižnu prednost dva kola prije kraja prvenstva. Za tim Vinka Marinovića je najvažnije da stigne do tri boda, bez obzira šta uradi Zrinjski, jer će onda svakako imati meč loptu u narednom kolu protiv Igmana i to pred svojim navijačima.

Borac uoči današnjih duela ima pet bodova prednosti u odnosu na Zrinjski (72-67). Utakmica između Tuzle Sitija i Borca igra se od 17 časova, dok je meč GOŠK-a i Zrinjskog na programu od 21.00.

Nastavi čitati

Sport

OVO JE FOTOGRAFIJA MOMKA koji je Noleta pogodio flašicom u glavu! (FOTO, VIDEO)

Novak Đoković je u Rimu pogođen u glavu nakon meča sa Korentanom Muteom, a sada je poznato i ko je to učinio.

Tačnije, ne zna se identitet momka, kome je ispala flašica, ali je jasno da nije u pitanju dijete kako se u prvi mah mislilo, piše B92.
Sada se pojavio i novi snimak koji pokazuje drugi ugao ovog incidenta. Vidi se da je flašica ispala navijaču iz ranca, te da nije namjerno pogodio Đokovića.

Ovom dečku je flašica ispala iz ranca i pala pravo na glavu Novaku, koji je nakon ukazane pomoći otišao u hotel, odakle se i javio.

“Hvala vam na porukama. Ovo je bila nesreća i ja sam dobro, odmaram u hotelu s ledenim oblogom. Vidimo se u nedelju”, napisao je Đoković.

Podsetimo, Novak je savladao Mutea lako sa 6:3, 6:1, a u sljedećem kolu će igrati protiv Alehandra Rabila.

Podsjetimo, najbolji teniser svijeta Novak Đoković plasirao se u šesnaestinu finala mastersa u Rimu, pošto je u drugom kolu ubjedljivo savladao Francuza Korentana Mutea.

Nastavi čitati

Aktuelno